Asztrológia

2011.11.12. 10:02

Napi horoszkóp - szombat

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Jól telik a hétvége első napja. Nem valószínű, hogy ezen a szombaton holtra fárasztja magát. inkább elücsörög a babérjain és kedvteléseinek hódol. Ez bizony nem oktalan és céltalan cselekedet az Ön esetében, hiszen az erőgyűjtésnek is meg van a maga időszaka. És alighanem ez pont az. Gyönyörködjön hát a természetben, fárassza magát túrákkal, kirándulásokkal, és este korán feküdjön ágyba.


 

Bika 04.21.-05.21.

A mai nap a művelődésnek van szentelve. Programját úgy alakítsa ki, hogy előtérbe kerülhessenek a művészetek és a művelődés. Nem igazán az Ön stílusa a koncert, a kiállítás és az opera, de mivel eléggé sznob, hódol ezeknek a szenvedélyeknek is. Azt hiszi, ezzel sokat nő azoknak az embereknek a szemében, akiknek tetszelegni szeretne. Pedig nagyon téved! Mindenki tisztába van valódi értékeivel.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Jókedvűen kezdődik a hétvége első napja. Tréfás híreket kap, bizony jó lesz megfogadni egy baráti jó tanácsot. Ne perlekedjen ma, higgye el, senkinek nincs most kedve vitázni, és senki nem akar Önnek rosszat. Vigyázzon, nehogy jókedvében éppen a figyelmetlenségével bántson meg olyanokat, akik tényleg nem érdemelnék ezt meg. Az este is vidáman telik, főleg, ha végre kimozdul otthonról.


[poll id="4"]

Rák 06.22.-07.22.

Eredményes nappal kezdődik a hétvége a Rák szülöttek számára. Pontot tett egy régen húzódó ügy végére. Ez önmagában nem adna okot az ünneplésre, de ha figyelembe veszi azt, hogy milyen akadályokon keresztül hatolva sikerült idejutnia, mindjárt más szemmel nézi, és főként értékeli a történteket. A bürokrácia felett aratott diadal a világ bármely részén fényes sikerként könyvelhető el.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Jó napra van kilátás. Ma megint nem tudja egészen pontosan, hogy mit is akar. Ne csodálkozzon, ha partnere már-már idegbajt kap Öntől, az is szép teljesítmény, hogy egyáltalán elviseli… Délutánra azonban minden jóra fordul. Lazítson egy kicsit! Azzal a gondolattal tér majd nyugovóra, hogy mégiscsak érdemes élni. Ebben a boldog szerelemben telő esti órák is hatalmas segítségére lesznek.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Jelentős nap ez a mai a Szűz szülöttek életében. Ez a hétvége úgy kellett már, mint egy mentőöv a vízben fuldokló hajótöröttnek. Végre ki tud szakadni az egész heti „taposómalomból”, és egy kicsit családjával, rokonaival is tud foglalkozni, akik kiváló ötletekkel állnak elő ezen a pihenőnapon. Hallgassa meg őket, ne higgye, hogy mindent csak Ön tudhat. Talán valamelyik ötlet közelebb viszi céljaihoz.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Kiállítások, színdarabok és új filmek várják a hétvége első napján. Jó kikapcsolódás lesz a szellemi feltöltődés, majd meglátja. Ha teheti, vigye el partnerét is, vagy akár egész családját, főképpen azért, hogy társalgásuk ne a hétköznapi teendőkre szorítkozzék. Kedvese nyitottsága, szellemessége ismét ámulatba fogja ejteni, és Önnek most pontosan erre van szüksége. Kellemesen zárul a nap.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Kellemetlenül érzi magát a hétvége első napján a Skorpió jegy szülöttje. Ráadásul megmagyarázhatatlan feszültség uralkodik Önben. Már egyetlen rossz vagy rossznak vélt szóra képes ugrani. Túlságosan érzékenyen reagál mindenre. Vagy inkább úgy érzi, hogy a hiúságán esett csorba? Tegye félre ezt a hisztériás hangulatot, hiszen az égvilágon semmi alapja nincsen, tehát értelme sem sok van.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Közeledik az év vége, mindenki lázasan tevékenykedik, megkísérli kutyafuttában bepótolni azt, amit eddig elmulasztott. Egyik minden lében kanál munkatársa arra vetemedik, hogy kora reggel felhívja Önt telefonon, és csúnya pletykák, rosszindulatú híresztelések özönét zúdítsa Önre. Mire felocsúdna, és kioktatná modortalanságáról az illetőt, addigra már be is jelentkezett vacsorára, ráadásul legújabb szerzeményével egyetemben.


 

Bak 12.22.-01.20.

Jól kezdődik a hétvége! Az átlagosnál jóval előnyösebb nap vár Önre, igaz, kiugró teljesítmények nélkül. Sportrendezvényeken eredményeket érhet el, már a nevezést is annak tekintheti. Legalábbis saját magában. Dolgozzon meg a sikerért, de ne erőltesse minden áron! Szerelmi ügyekben se akarjon csalfa ígéreteket kicsikarni. Gondoljon arra, Ön sem szereti, ha kényszerrel akarják rávenni valamire.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Élvezetes lesz ez a nap, majd meglátja! Kezdje máris nevetéssel a napot! Nem kell attól tartania, hogy bolondnak nézik, még akkor sem, ha furcsa, kissé megdöbbent tekintetekkel találkozik. Egyébként minden, ami ma történik Önnel, és Ön körül, alkalmat ad a vidámságra. Még csak keresgélnie sem kell a kedvező alkalmakat, lépten-nyomon beléjük botlik. Hát kell ennél élvezetesebb nap?


 

Halak 02.20.-03.20.

Üres nap ez. De vajon miért? Talán nagyon fáradt, és nem túlságosan fogékony az Ön körül kavargó eseményekre. Pedig történik néhány olyan dolog, ami máskor alaposan felkeltené az érdeklődését. Mégis unalmasnak találja a napot, és vele együtt az eseményeket. Persze meglehetősen szenved ettől az érzéstől, de nem tud elszakadni tőle. Pihenje ki magát, és meglátja, mindjárt színesebb lesz a világ.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!