Asztrológia

2011.12.18. 10:51

Napi horoszkóp – vasárnap

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Ha megteheti, hogy az elkövetkező hét napjain vásárol, akkor ma ne merészkedjen be a bevásárló központokba. Ezt a hét elején kellett volna megtennie, de ha nem tette, akkor az aranyvasárnap nem éppen Önnek való e téren. Nagyon idegesítené, fárasztaná a tömeg. A nyugalmát kizárólag otthon, pihe-puha párnák között találja meg. Estére jó program lehetne egy horror- és akciómentes mozielőadás.


 

Bika 04.21.-05.21.

Megszolgálta a hosszú alvást, úgyhogy ma ne igyekezzen felkelni. Annyi mindent lehet az ágyban csinálni, hogy azt a korán kelők el sem tudják képzelni. A mérhetetlen lustaság közepette ne feledkezzen meg azonban a testmozgásról sem. Kerülje az erős ételeket és a túlzott kávéfogyasztást, ezek végtére is izgatószerek, és nem használnak egészségének, ha túlságosan hozzájuk szokik.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Tevékenyen telik a hét utolsó napja. És ez így van rendjén, hiszen most már tényleg nincs halasztani való ideje. Amit ma nem intéz el, azt már csak és kizárólag a karácsonyi ünnepek után rendezheti el. Tehát: vásárlásra, munkára fel! Ne akarjon azonban mindent egyedül elvégezni, mert ez szinte biztos, hogy nem fog sikerülni. Fogja be kedvesét, de még a gyerekeket is az előkészületekhez.


 

Rák 06.22.-07.22.

Minden pillanatban ne kényeztesse el a sok ajándékkal azt, akit megbántott. Inkább azon járjon az esze, miképpen segíthetné abban, hogy megrendült önbizalmát az Ön segítségével helyreállíthassa. Olyan feladattal lássa el, amely sikerélményt és bátorítást ad neki, és nem ismételt kudarcot hoz. Felgyülemlett energiáit most nem tudja másban kiélni, mint a testmozgásban. Ez azonban egy cseppet sem árt Önnek.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Mozgalmasan zárul a hét. Kezdje el az ünnepi előkészületeket végre! Ne hagyjon semmit az utolsó percre. Anyagi dolgokban ne kövessen el ostobaságot. A szervezés nincs is ellenére – feltéve, hogy van egy olyan családtag, aki hajlandó az Ön utasításának megfelelően ugrálni. Tudomást szerez egy dologról, amelynek alkalmasabb időben jobban örült volna. Baráti körében enyhe lehangoltság lesz úrrá. Ma tehát nem sok lustálkodásra lesz lehetősége.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Változatos napnak néz elébe. Nincs mese, rendbe kell tennie végre a családi perpatvarokat, hiszen közeleg a karácsony! Jól mérje el a kritikus pontokat, és mások érzékenységét. Ha jó diplomáciai érzékkel avatkozik közbe, át tudja vágni a gordiuszi csomókat. A kis konfliktusok feloldásával igazi ajándékot ad mindenkinek – még ünnepek előtt. És higgye el, ez sokszor többet ér, mint bármilyen pénzen vásárolt csomagocska.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Ez a vasárnap végre olyan lesz, amilyet már régen szeretett volna! Minden kívánsága teljesül, és mindenki vonzónak, kedvesnek, elragadónak találja. Ma a humora is lelkesedést vált ki környezetéből. A szerelemben is szerencsés lehet, persze csak akkor, ha eleget tesz egy meghívásnak. Azonban vigyázzon, ne habzsolja az életet, mert mint ahogy mondani szokták: jönnek még rosszabb napok.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Eredményesen zárul a hét. Ebből is látszik, hogy rendkívül jó a felvett tempó. Ne adja alább, hiszen ez az Ön igazi formája, és környezete is pont ezt szereti Önben. Azért ne várja el, hogy mindenki ilyen ritmusban tevékenykedjen, mert az nem fog menni. Arra azonban törekedjen, hogy az este már csakis a szórakozásé legyen! Menjen el kedvesével egy moziba, vagy csak üljenek be egy cukrászdába és fogyasszanak el egy jó, habos tortát.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Ez a nap kiválóan alkalmas egy kis családi kirándulásra. Szomorúan veszi tudomásul, hogy egyes helyeken a vékony hótakaró alól kitüremkedik a szemét – siralmas látvány. Elgondolkozik: pusztul a természet, a környezet, amelyben élünk. El is határozza, hogy a következő országgyűlési választáson arra a pártra fog szavazni, aki a legtöbbet teszi a környezet védelméért. Messze van még, addig sajnos sok minden történhet.


 

Bak 12.22.-01.20.

Néhány nap, és itt a karácsony! Ezt egyrészt érzelmei tudatosítják, másrészt a pénztárcája. Nemcsak azért, mert rohamosan laposodik – a mai nap egyébként jó a vásárlásokra -, hanem azért, mert valaki szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni vele. Nagyon vigyázzon buszon, villamoson és egy percre se hagyja őrizetlenül cók-mókját. Egy küldeményre már nagyon régóta nagyon számít. Ma megörvendezteti.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

A hét legvégére igencsak elfáradt. A család elment vásárolni – no persze ők is az utolsó pillanatban -, úgyhogy eltölthet néhány csendes órát, és átgondolhatja, milyen éve volt, és vajon milyen lesz a következő. Ha kilátástalannak ítéli a jövőt, akkor most adódik rá alkalma, hogy egy kicsit összeszedje magát. Ne felejtse el beszerezni a fenyőfát, hiszen tudja, milyen kényesek rá családtagjai, hogy a legszebb fájuk legyen.


 

Halak 02.20.-03.20.

Baráti társaságával egy kis előkarácsonyt szerveznek, és mindenki remekül fogja érezni magát. Kellemesen telik a délután, a nagy beszélgetések közepette el is feledkezik az időről, és a gondokról. Saját maga készítette apróságokkal lepi meg a társaság tagjait, és Ön is kedves ajándékokat kap a többiektől. Még nem tudhatja, hogy szebb lesz-e ez a nap, mint a nagy családi ünnep, de érzi, hogy ilyen jó aligha lehet.


 

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!