Asztrológia

2012.01.07. 10:22

Napi horoszkóp – szombat

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Ámor és Fortuna egyaránt pártfogásába veszi a Kos jegy szülöttjét ezen a hétvégén. Ezért tervei inkább romantikusak és fantáziadúsak lesznek, és nem éppen gyakorlatiasak. Ezek megvalósításához olyan partnert válasszon, aki eléggé praktikus, vagyis gyakorlatias és járatos az ilyen dolgokban. Este izgalmas, bensőséges beszélgetésre kerülhet sor, amelyet egy kis intimitás is „megzavarhat”.


 

Bika 04.21.-05.21.

A hétvégén meghitt családi körben a világbékésnek, harmonikusnak tetszik. Ha eddig voltak is kisebb problémák, úgy látszik, ezek jó része megszűnt, vagy legalábbis csökkent jelentőségük. Igazán szerencsésnek tarthatja magát, hogy ilyen kedvező fordulat állt be legszűkebb pátriájában. Azzal azonban számolnia kell, hogy a hathatós támogatás, amelyet a külvilágtól kapott, igen változatos formákban, lassan elapad. Ezentúl főleg önmagára számíthat.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Az egyre szaporodó otthoni problémák miatt meghiúsul a már-már biztosnak hitt pásztoróra. Ne keseregjen, később úgyis bánta volna ezt a félrelépést! Már azt hitte, végére ért a sok bosszúságnak, de mára is marad belőle sajnos. Elsősorban mások és nem a saját hanyagsága miatt kell mérgelődnie, plusz feladatokat vállalnia. Ám az dühíti Önt a legjobban, hogy ez nincs arányban a pénzbeli keresettel.


 

Rák 06.22.-07.22.

Várta már a hétvégét, valóban legyen hát a pihenésé ez a két nap. Nehéz napok várnak még Önre, és a január amúgy sem a legkedvesebb hónapja. Intézze el gyorsan a legszükségesebb házimunkáját, és délután lazítson. Ha nincs kedve elmenni otthonról, akkor olvasson, fejtsen keresztrejtvényt, játsszon a gyerekekkel, vagy vigye ki egy hosszabb sétára a kutyát. Végső soron az a lényeg, hogy kikapcsolódjon.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Kellemetlen, heves vitával kezdeni a hétvégét nem túl ígéretes dolog. Vegye már tudomásul, hogy a Föld nem Ön körül forog, és az, ami Önnek magától értetődő, sőt egyedül elfogadható, másnak éppenséggel idegen. Csipetnyivel több empátiával, és emberséggel felmelegítheti a hűvös családi „klímát”. Ha lehet, ma kerülje barátait/barátnőit, tanácsaiknak ugyanis nem venné túl sok hasznát.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Nyugodt nap vár Önre! Zárja el fiókjába hivatalos papírjait, tegye félre a pénzkereső munkákat, lazítson! Szellőztesse ki a fejét, mozgassa meg az izmait, ettől majd felfrissül, ellenállóbb lesz. Élvezze a családi együttlét ritkán kínálkozó békés örömeit. Ne feledje, hogy Önnek éltető eleme a zavartalan nyugalom és a rend saját otthonának védelmező falai között. Ma begubózhat – jót tesz, ha rövid időre elmenekül a világ zajaiból.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Ha lehetősége van rá, tegyen ma minden fontos munkát, teendőt félre! Aki munkatársakkal, barátokkal tölti a napot, sok örömnek néz elébe, hiszen nemcsak „pedálozással” lehet előbbre jutni. Megérti és megérzi, hogy néha fontos a teljes kikapcsolódás is. Arról nem beszélve, hogy olykor-olykor jobban sikerülhet, ha kellemes társaságban teszi ezt. Visszagondolva a napra, megállapítja, hogy kielégítő volt.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Ma kifújhatja magát, eseménytelen nap vár a Skorpió szülöttre. Nem fog semmi váratlan történni Önnel, csak amit előre eltervezett és elkerülik a baljós események is. Élvezze a hétvégét, olvasson, pihenjen, találkozzon barátaival. Ne hanyagolja el azokat, akik szeretik Önt. Akaraterejével mindent elérhet, de ne feledje, a siker nem minden. Barátokra, csendre, boldogító élményekre is szüksége van az embernek.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Hiába remélt a hét végére nyugalmat, ha csak nagyon ügyesen és átgondoltan nem tudja magát távol tartani az élet viharos konfliktusaitól, könnyen az események szédítő forgatagának örvényében találhatja magát. Függetlenségi vágyát ne éreztesse másokkal. Ne feledje, ilyen napokon nem szabad érzékenykednie. Ha mindezt van ereje betartani, akkor legalább a nap második felét kellemesebbé teheti.


 

Bak 12.22.-01.20.

Ma nagy a veszedelem a szerelemben. Legalábbis Ön így érzi. De nem kell kétségbe esnie csak azért, mert nem azt a választ kapja, amire számított. Ez még nem jelenti azt, hogy a kérdés végérvényesen eldőlt és Önnek az örök visszautasításban lesz része. Ha elég bölcs, hagyja kitárulkozni a partnerét és nem fagyasztja azonnal belé a szót. Ha nem is holnapra, de hétfőre már biztosan minden búja elpárolog.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Ma kicsit túlöltözött a programhoz, ezzel őszinte és leplezetlen irigységet vív ki barátai körében. Önnek ugyan remek alakja van, de ma nem hódítani készült, így érthető, ha öltözete meglepődöttséget váltott ki. Ne feledje, még Ön előtt állnak a vizsgák, ne halogassa, egyszer túl kell esni rajtuk. Egyet ne feledjen: a vizsgáztató is ember, ha ráérez az egyéniségére, nyert ügye lehet.


 

Halak 02.20.-03.20.

Amit ma mások szerencsének mondanak, az valójában az Ön személyes érdeme. Ezt most újfent bebizonyíthatja. Az Ön kezében van a döntés, hogy új korszak kezdődik-e életében, vagy marad minden a régiben, ahogyan megszokta. Úgy érzi, hogy elege van a megszokott kerékvágásból, mégis fél változtatni. Itt minden tanács felelőtlenség lenne, hiszen Önnek kell végre határoznia. Méghozzá önállóan!


 

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!