Asztrológia

2012.02.26. 11:04

Napi horoszkóp – vasárnap

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Szerelem: logikával és józanésszel gondolkodva aligha jut megoldásra, hallgasson inkább a szívére és a megérzéseire. Hivatás: legnagyobb hibája a felületesség. Most is átsiklik egy hiba fölött, de az esze nem hagyja cserben és megint ki tudja magyarázni magát. A tegnapi felkészülésnek köszönhetően a mai vendéglátás remekül sikerül, mindenki jól érezte magát a feledhetetlen partin, még hetekig beszélni fognak róla.


 

Bika 04.21.-05.21.

Miből gondolja, hogy ebben az esetben Önnek van igaza? Abból, hogy most mindenki az ellenkezőjét állítja, még nem következik az, hogy Ön a magányos lovag, aki az igazság egyetlen hordozója. Nem értékeli túl a képességeit egy kissé? Ideje volna egy önismereti tanfolyamra beiratkoznia, hiszen ha minden így megy tovább, két eset lehetséges: vagy mindenki zavarodott elméjű és ráadásul rosszindulatú, vagy Önben tengnek túl az igazságkeresés motívumai.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Ne szégyellje az érzéseit! Buta előítélet, hogy az erotika illetlen dolog. Most itt az alkalom, hogy meggyőződjön az ellenkezőjéről. Alighanem kis időre parkoló pályára kényszerül. Hasznos dolog, ha a kényszerpihenőt tudása gyarapítására fordítja, esetleg új szakmában próbálja ki szerencséjét, vagy újra belevág a nyelvtanulásba. Ön nincs tisztában igazán a saját érzéseivel, így néha annak nyújtja a gyengédséget, finomságot, aki ezt nem is érdemli meg.


 

Rák 06.22.-07.22.

Kipihenten, derűsen ébred, és jókedve egész nap elkíséri. Szentelje még a mai napot is a pihenésnek, ráér holnaptól keményen dolgozni. Mit szólna egy kis testmozgáshoz? Biztos, hogy jók még a tavaszi ruhái? Ha kéznél vannak, nem ártana ellenőrizni, hogy milyen „súlyos” volt a tél. Ha most elkezd fogyókúrázni, tavaszra nem kell új ruhatár. Igaz, egy-két kiegészítőt mindenképpen vásárolnia kell, és a cipők dolgában sem áll valami fényesen.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ha már egyszer A-t mondott ki, ki kell mondania a B-t is. Minden szem Önre szegeződik, és mindenki Öntől várja a döntést. Persze Ön azt is tudja, hogy ez a most már elodázhatatlan döntés megannyi ellentétet fog szülni a családon belül, de nem tehet mást, még a családi béke érdekében sem. Az idő valószínűleg majd Önt fogja igazolni, de addig még számtalan kellemetlensége lesz emiatt.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Van úgy, hogy az ember nagyon vonzódik valakihez, néha mégis szeretne kimenekülni a szerelmi hálóból. Ön is így van ezzel. Fél, hogy választottja érzelmei felszínesek, szerelme futóhomok, amelyre nem lehet erős házat építeni. Ugyanakkor éppen az tetszik benne, hogy könnyelmű, szeszélyes izgalmas, vagyis éppen az ellentéte Önnek. Ne siessen a döntéssel. Várjon addig, amíg nemcsak a szíve, de az esze is azt súgja, hogy a látszat ellenére is összeillenek.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Éppen itt az ideje, hogy a táplálkozására és a mozgásra is több időt szenteljen, hiszen elhanyagolásuk komoly egészségügyi problémákat okozhat. Ideje volna áttérni a zöldségfélékre és több gyümölcsöt fogyasztani, kerülni a zsíros és nehéz ételeket, hiszen így megszabadulhatna a súlyfeleslegétől is, melyet még az óesztendőben szedett fel. Ha pedig többet mozog, javul a kondíciója és a teherbíró képessége is.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Lehet, hogy a mai napon rászánja magát a sorsdöntő lépésre: véglegesíti kapcsolatát a partnerével – annak ellenére, hogy a családja igyekszik erről lebeszélni. Biztos abban, hogy Ön is ezt szeretné? A tépelődés és a családi vita tönkreteheti az egész napját, mégis makacsul kitart az elhatározása mellett, nem hallgatva az elhangzó érvekre. Talán nem bánja meg. Az a baj, hogy erről még Ön sincs igazán meggyőződve.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Ezt a mai vasárnapot utazásra vagy pihenésre kellene felhasználnia. Sokat nyújthat azoknak az embereknek, akikkel ma találkozik, mind lelkileg, mind szellemileg. De sokat profitálhat abból is, ha csak odafigyel és a hangsúlyokat helyesen értelmezi. Ha ezen kívül még a határozatlanságát is sikerülne leküzdenie, akkor még sokáig emlékezetes marad a mai nap mind az Ön, mind családja számára.


 

Bak 12.22.-01.20.

Rendkívüli munkaajánlatot kap. Ez még az Ön számára is erőpróbáló. Noha állandó megrovásban részesül, hogy hajlamos túlterhelni magát, most egyéb teendőit kell félrerakni, hogy ezt beiktathassa. Legyen elég önbecsülése, vállalja el. Az idő azonban nemcsak munkára alkalmas, hanem kirándulásra is. Mindenféle komoly bajra gyanakszik, pedig csak a meszesedések, valamint a lúdtalpa az oka a hát-és derékfájásnak.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Alaposan gondolja végig, merre is tart a vállalkozása. Igaz, a remények már csak pislákolnak, de mégis érzékelhetőek. Ha csak egy százalék esélye is van annak, hogy fel tudja éleszteni, életre tudja kelteni, máris nyert ügye van. A zászló ugyan most másnak áll, de a meccs még nincs lefújva, az utolsó pillanatig hajtania kell. Ha most kellően kitartó, és újra olyan energiával veti bele magát a munkába, mint kezdetekkor, újra talpra állhat.


 

Halak 02.20.-03.20.

Egy ilyen nyugalmas vasárnap igen alkalmas arra, hogy az erőit megújítsa, és azoknak az embereknek szentelje magát, akik igazán fontos szerepet játszanak az életében. Az egészségügyi kérdések több figyelmet érdemelnek. Erre különösen azok döbbennek rá, akik szenvedni fognak a mai időjárás-változástól. Nem elég pihenni – a hét elején keresse fel a háziorvosát, ha komolyabb betegség lappang Önben, még időben elkaphatja.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!