Asztrológia

2012.04.29. 10:23

Napi horoszkóp - vasárnap

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Ezúttal a magánéletében lehetnek kisebb viták, veszekedések, aminek az oka a múltban keresendő. A hivatásával kapcsolatban fennáll egy félreértés, vagy tévedés veszélye. Ha lehet, komolyabb szerződéseket a jövő hét második felében kössön. Pénzügyeiben már a hét elejétől pozitív változás mutatkozik. Egészségére nagyon figyeljen oda: a csillagok kisebb-nagyobb szájüregi problémákat jeleznek.


 

Bika 04.21.-05.21.

A fárasztó nap után jólesik a pihenés. Legalábbis ez volt a terve a mai estére. A váratlanul érkezett vendég azonban felborítja a gondosan kitervelt menetrendet. Próbáljon meg jó képet vágni ehhez, és ha már így alakultak a dolgok, lássa meg e helyzet kedvező oldalát is. Ha megint unott képpel piszkálgatja az ételt, és kelletlenül válaszolgat kérdéseire, egy életre megbántja őt, hiszen tudja, milyen érzékeny lélek.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Ön – lehet bár nyolcvan éves – még a pályaválasztással nyűglődik. Egyszer már végre el kellene döntenie. Lelkében ma régi sérelmek és indulatok halmozódnak fel és buknak ki Önből. Ilyenkor fizikai szükséglet a megbocsátás és az elengedés. Ma legyen vakmerő és tettre kész, lehet, hogy háromszor is olyan helyzetbe kerül, amikor szüksége lesz erre. Ne tétovázzon, döntsön és vállalja is fel.


 

Rák 06.22.-07.22.

Ma senki nem nyitja Önre az ajtót, szerencsére más is nyugalomra vágyik. Így aztán azt teheti, amit szeretne – lehet, hogy éppen semmit. Lustálkodik, bámulja a tévét, olvasgat, teng-leng a lakásban, legfeljebb egy rövid sétára hajlandó elindulni. Kifejezetten élvezi a semmittevést, jó érzéssel tölti el az a tudat, hogy még holnap sem kell dolgoznia. És mégis estére úgy érzi, elhordott egy hegyet.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Elakadt a munkában, és most nem tudja, hol és főleg hogyan folytassa. És még azt sem tudja, kihez fordulhatna tanácsért. Ez éppúgy hozzátartozik az élethez, mint a nehezen kivívott siker. Persze jó volna mindig az élet napos oldalán sétálni, könnyedén venni az akadályokat, és nem keveredni soha ilyen komoly szakmai és érzelmi konfliktusokba. Ne sokat törődjön vele! Hamarosan tálcán „házhoz jön” a megoldás a gondjaira.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Lazítson, pihenjen. Erre való ez a mai nap. Most ne törődjön az egzisztenciájával, ne rágódjon a munkahelyi ügyeken. Fedezze fel a természet szépségeit, tartózkodjon minél több időt a szabad levegőn. Gyűjtsön erőt a következő hétre. Önnek nagy szüksége van az otthon melegére és a természet közelségére. Éljen a mai nap nyújtotta lehetőségekkel, hogy végre jut ideje és energiája felfedezni a környékén lévő kiserdőket.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Kitartásra és sok időre és erőre lesz szüksége ahhoz, hogy rendbe hozza összekuszálódott ügyeit. Ne hagyja, hogy megzavarják, ma ne fogadjon senkit, mondjon le minden találkozót és a randevúját, kapcsolja ki a telefonját is. Családjának szervezzen kirándulós napot, hogy egyedül maradhasson otthon. Teljes csend és nyugalom kell ahhoz, hogy egyenesbe jöjjön, különben elvész az Önt körülvevő káoszban.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Remek napra ébredt, pompásan érzi magát. Ügyei jól alakulnak, viharokat most nem jelez sem a munkahelyi, sem a családi barométer. Kitűnő alkalom nyílik a mai napon arra, hogy utazzon, új élményeket gyűjtsön, új barátokat szerezzen. Most nyitott az örömök és az élvezetek befogadására, csak szívügyekben tartózkodó. Várja az igazit, de egy lépést sem tesz annak érdekében, hogy megtalálja.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Családjának nőtagjai között súrlódásra kerül sor. Ez a feszültség éppen akkor tetőzik, amikor Ön valamilyen utazással vagy költözködéssel van elfoglalva, vagy az egyik kedves ötlete megvalósításába kezd. Legyen ügyes! Megfontoltsága és igazságszeretete olyan adomány, amely minden nehéz helyzeten átsegíti. Így lesz ez a mai napon is, ha képes felülemelkedni az elrontott hangulatán és a feszültségén.


 

Bak 12.22.-01.20.

Megengedheti magának, hogy tétlenül ünnepeljen. Ne álljon ellen a föld vonzásának. A földsugárzások csak a legyengült emberi szervezetben okoznak pangást. Ha az immunrendszerét sikerül megerősítenie, nem árthatnak Önnek. Vitamin, ásványi sók, szabad levegő, mozgás... milliószor elmondják, agyunk fel is fogja, de amíg nincs konkrét baj, nem akarjuk megfogadni ezeket a komoly és jó tanácsokat.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Noha pihenőnapja van, mégis a pénzszerzés lehetősége tölti ki minden gondolatát. Úgy érzi, Önnek is szerencsét kell próbálnia a kötvények és részvények piacán. Olyan hírhez jut, ami könnyen pénzre is váltható, vagyis ha megjátssza a tőzsdén, tekintélyes szummát tehet zsebre. Még szerencse, hogy ma zárva vannak, mert lehet, a kapkodás és a meggondolatlanság mégsem olyan jó tanácsadó, mint azt gondolja.


 

Halak 02.20.-03.20.

A hónap utolsó napjai a mozgalmasan zajlanak. Izgalmak várhatóak a munkában, a családban és a szerelemben. Mintha csak minden szeszélyét fölvonultatva búcsúzkodna az április. Hiába töpreng el a frissen jelentkező gondokon, jó szándékú ismerősei nélkül nem talál megoldást rájuk, ne szégyelljen hát tanácsot kérni tőlük. Különös figyelem szükséges a közlekedésben, a frontok figyelmetlenné teszik a sofőröket.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!