Asztrológia

2012.09.27. 10:19

Napi horoszkóp - csütörtök

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Határozottabban álljon ki az elvei mellett. Környezete megszokta, hogy Ön mindig kompromisszumkész, hajlandó a megalkuvásra, és nemtetszését soha nem nyilvánítja ki. Rengeteg kommunikációs lehetőségre nyílhat alkalom a héten, ami igen érdekfeszítőnek bizonyulhat, ha kellő érzelmi önkontrollt tud gyakorolni. Próbálja meg elkerülni a reflexszerű reakciókat. Ez a hét mindenféle szellemi tevékenységre kedvező lehet, kivéve a döntéshozatalt.

Bika

04.21-05.21

Miért szégyelli, hogy szeret játszani? Bár még nem nagyszülő, és a játszótérből is kinőtt, azért egyáltalán nem nevetséges, hogy imádja a modellvasutat, és szeret legózni is. Az önfeledt játék végre elvonja a figyelmét a komoly dolgokról, és – amúgy nem mellékesen – még kellemes perceket is szerez. Ha mindezt a gyermekeivel közösen teszi, remek hangulatban telhet az este, kellemesen elbeszélgethetnek akár komolyabb dolgokról is észrevétlenül.

Ikrek

05.22-06.21

Vegye komolyan a nyáron kapott ígéreteket, a főnöke vagy a rokonai dühöngését, és legyen gyanakvó mindazokkal szemben, akik pénzt kérnek Öntől. Balszerencséjére most jószerivel csak inkorrekt emberek kerülnek az útjába, és sok bosszúságtól, kiadástól kíméli meg magát, ha a fontosabb döntéseivel megvárja a hét utolsó napjait. A szép reményekre jogosító randevúját elronthatja egy kellemetlen incidens.

Rák

06.22-07.22

Olyan, mint a macska. Mindig a talpára esik, de ha mégsem, akkor is van még hat élete. Érheti akármilyen pofon az élettől, nem tart sokáig a bánkódása. Megrázza magát, és egy kis szerencsével sikert kovácsol a balszerencséből. Megmagyarázza a világnak – de elsősorban önmagának – a bizonyítványát, amikor is kiderül, hogy mindenki rossz, kivéve Önt. Máris talpra állt és bizakodással tekint újra előre.

Oroszlán

07.23-08.23

Talán mégis van abban valami, amit mások mondanak Önről. Úgy vélik, mostanában már csupán árnyéka egykori önmagának. Céltalanul lézeng csak, szinte teljesen apátiába süllyedt. Ismerősei nem tudják igazán, hogy mi a konkrét oka ennek, és ezért segíteni sem képesek. Sajnos, most nagyon magára van utalva. Ha megtalálja pesszimizmusának valódi okát, könnyebben tud kimászni ebből a lehetetlen helyzetből.

Szűz

08.24-09.23

A mai nap már reggel eldől. Ha úgy ébred, Öné a világ és eddig is minden sikerült, a mai napon is élvezheti az alkotás örömét és tele lehet boldog érzésekkel. De ha bal lábbal ébred, nem aludta ki magát, akkor könnyen a mélyponton találja magát. Állása bizonytalanná válik, nem okoz örömöt sem, a kapcsolata zilált, a kedélye ennek megfelelően lehangolt. Gondoljon arra, hogy semmi nem tart örökké, a sikertelenség sem.

Mérleg

09.24-10.23

Ma valahogy elkerülik az események, régen volt ennyire szürke hétköznapja. Pedig nem vonja ki magát szánt szándékkal a munka alól, mégis alig lesz dolga. Szinte értetlenül nézi, hogy mások milyen zaklatottak, elfoglaltak, túlterheltek. Önnek pedig annyi szabadideje lesz, hogy mindent el tud intézni, amit csak akar. Megválaszolatlan leveleit, régóta halogatott vásárlásait a mai napon könnyedén elintézheti.

Skorpió

10.24-11.22

Ma nagy szüksége lehet a józan ítélőképességére. Olyan fordulat következik be a szakmájában, a hivatásában, amely meghatározza pályájának további alakulását. Ugyanez vonatkozik a magánéletére, partnerkapcsolatára is. Pénzügyeiben, vállalkozásaiban is döntő fordulat várható. Most a szerencse ugyan Ön mellé szegődik, de nem mentesíti a döntés alól. Ha rosszul ítéli meg a helyzetét, viselnie kell annak következményeit. Ha pedig jól, akkor viszont megnyerhet.

Nyilas

11.23-12.21

Ma új tájak hívását érzi, vágyai új partok felé sodorják. Keressen, kutasson, mindenekelőtt önmagát vizsgálja meg, hogy kívánságai nem illúziók-e. Olyan lehetőség birtokába került, melyre eddig nem is gondolt, álmodni sem mert. Kihasználta biztosan a tehetségét? Higgye el, megéri, ha elgondolkozik ezen. A szerelemben kellemes, harmonikus órákra számíthat, ha képes a hétköznapi gondjait a bejárati ajtóban letenni.

Bak

12.22-01.20

A boldogság észlelése ritkán jut osztályrészéül – többek között saját belső megkötöttségei miatt -, a mai nap e tekintetben a kivételek közé tartozik. Ma valamiért észreveszi a kék eget, a felhők közül kileselkedő napot, a madarak csiripelését is meghallja. És így észreveszi az észrevehetetlent is. Ne felejtse el megélni, mert könnyen tovaszáll. Törekedjen rá, hogy minden percet kihasználjon, és jól érezze magát.

Vízöntő

01.21-02.19

Bármi történik is, annyi bizonyos, hogy az elkövetkezendő napokban fontos ügyekkel kell megbirkóznia, vagy fontos feladatokat kell megoldania. Az eddiginél nagyobb figyelmet, törődést igényelnek az adók, a pénzügyek, a biztosítások és természetesen a bizalmas kapcsolatok. Az Ön életfelfogása amúgy is komoly, elmélyült, így nem okoz nehézséget, hogy koncentráljon és az energiáit a fontos, határidős feladatokra összpontosítsa.

Halak

02.20-03.20

Ma néhány olyan dolog megvalósításáról ábrándozik, amelyek teljesen kívül esnek a lehetőségei körén. És itt nem csak a pénzügyi keretei szabnak határt, hanem a szaktudás és a tapasztalat hiánya is. Megfontolatlan lépések helyett okosabban tenné, ha szigorú tervet készítene, amelyben egyrészt tisztázná az anyagi lehetőségeit, másrészt felmérné, milyen kapcsolatokra van szüksége a sikeres munkához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!