Asztrológia

2012.09.10. 09:01

Napi horoszkóp – hétfő

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Bohém hangulatban van, vonzzák a szórakozási lehetőségek. És bár a pénztárcájába mélyebben kell nyúlnia, ne mondjon le a most kínálkozó pillanatnyi örömökről. Legyen nagylelkű mind önmagával, mind másokkal szemben és élvezze a pillanat nyújtotta boldogságot okozó perekről. Arra azért figyeljen, hogy extrém hangulata a munkájában ne okozzon fennakadást, ellenkező esetben kollégái nem fogják értékelni Önt.

Bika

04.21-05.21

Ha igazi meggyőződéssel érvel, olyan meggyőző tud lenni, hogy még az ellenségeit, ellenfeleit is két vállra fekteti. Az egyre gyakoribb viták azonban megviselik nemcsak a szellemét, de a vitakészségét és a lendületét is. Csak akkor menjen bele újabb küzdelmekbe, ha úgy érzi, megvan Önben az erő ahhoz, hogy végig tudja verekedni az akár többfordulós küzdelmet is. Legyen elnézőbb a partnerével, és próbáljon meg egy kicsit kedvesebb lenni hozzá.

Ikrek

05.22-06.21

Lehetőleg ne keverje az üzleti teendőibe a magánügyeit. Különösen figyeljen erre a reggeli órákban. Kora délután telefonon jó hírt hall egy fontos vállalkozásával kapcsolatban. A hír annyira feldobja, hogy rohanva hagyja el a munkahelyét, melyet természetesen a felettese nem fogad kitörő örömmel. Estére már rendeződnek a dolgok és Ön úgy érzi, minden a legnagyobb rendben, az élete sínen van.

Rák

06.22-07.22

Fel kellene írni a kéménybe, hogy jókedvűen kezdi a hetet! Máskor hétfőn vagy alig lehet lelket verni Önbe, vagy olyan undok, hogy mindenki menekül a közeléből. Nos, a mai nap csodaszámba megy, de minden oka meg is van a derűre. Remek formában van, vág az agya, mint a borotva, ráadásul elbűvölően kedves a kollégákkal. Az ilyen napokon Ön ellenállhatatlan, kár, hogy ez csak ritkán fordul elő.

Oroszlán

07.23-08.23

A hét egy nagyon jelentős találkozással kezdődik. Bár régóta készül erre, mégsem biztos magában, és abban, hogy jó fellépéssel, hatásos érveléssel a maga javára tudja fordítani az események menetét. Ha még mindig bizonytalan, szellőztesse ki alaposan a fejét a megbeszélés előtt egy kiadós sétával. Így van még lehetősége utoljára felépíteni a gondolatait, ez feldobja és a gátlásait is feloldja.

Szűz

08.24-09.23

Akinek nincs túl nagy szerencséje a szerelemben, az nyerhet a hivatásában – tartja a mondás és különösen igaz ez most Önre. Mindent, úgy látszik, Ön sem kaphat meg. Most éppen a munkahelyén ér el sikereket, így viszont a magánélete hever romokban. Talán azért sem, mert túl zárkózott, bizalmatlan. Próbáljon változtatni a magatartásán, és nyomban érezheti, hogy sokan megosztanák a magányát. Csak egy kis bíztatásra, bátorításra várnak.

Mérleg

09.24-10.23

Kicsinyeskedésével kerül kellemetlen helyzetbe, többen ugyanis megmosolyogják az érveit. Ilyen csodálatos háttér előtt nem kellene kitennie magát ilyen kényelmetlen helyzeteknek. Abban teljesen igaza van – és ezt senki nem is vitatta egy percig sem -, hogy pusztán azért, mert jó áll anyagilag, még nem kell két kézzel szórnia a pénzt, de nem is kellene ennyire garasoskodónak sem lennie.

Skorpió

10.24-11.22

Ha nem támaszt a megengedettnél nagyobb követelményeket önmagával vagy a környezetével szemben, akkor nem lesznek kellemetlenségei sem a munkahelyén, sem a magánéletében. Üzleti ügyei nyugvópontra jutottak, de egy nagyobb, nem várt kiadás zavart okozhat az anyagi helyzetében. Könnyelműsége miatt erős bűntudatot érez, ami rányomja a bélyegét az egész napi hangulatára. Kár már rágódnia a múlton, ha már beleugrott az üzletbe meggondolatlanul, fogadja emelt fővel a következményeket.

Nyilas

11.23-12.21

Kimagasló nappal veszi kezdetét ez a hét. Ma új lehetőségek nyílnak Ön előtt. Akár levélben, akár más úton kapja a jó híreket, mérlegeljen minden eshetőséget, vegye számba az előnyöket és a buktatókat, és ha még így is kedvező kilátásokkal kecsegtet az ajánlat, döntsön. Ilyen lehetősége nem fog adódni egyhamar. Ha komoly változást nem is hoz majd az életébe, érdekes, új ismeretségeket fog kötni.

Bak

12.22-01.20

Fáradtan, fásultan ébred. Úgy érzi, az egész világ összeesküdött Ön ellen. A problémák egy részéért Ön a felelős, és így a megoldásukban is csak saját magára számíthat. Sem a zenekar, sem a másodhegedűs nem úgy játszik, ahogyan azt Ön szeretné. Nincs meg az az összhang Önök között, amely elengedhetetlenül szükséges lenne a közös megoldások megtalálásához. Izmosodjon előbb meg egy kicsit, utána akarjon karmester lenni.

Vízöntő

01.21-02.19

Ingadozó teljesítményt nyújt az elkövetkező időszakban. Hol meg akarja váltani a világot, hol még az is a nehezére esik, hogy az önként vállalt kötelezettségeinek eleget tegyen. Délután és a holnapi nap folyamán különösen ügyeljen a pénzére és az értékeire. Kellemes meglepetésre számíthat a partnerétől. Ha a kedvese egy csokor virággal állít be – ne az árát nézze, hanem értékelje a gesztust. Kár lenne a hangulatot anyagi kérdésekkel elrontani.

Halak

02.20-03.20

Ha az utóbbi időben, saját személyét is elhanyagolva, a munkahelye vagy más emberek érdekeit szolgálta, akkor ma olyan személyes elismerésben lesz része, amit nagyon hízelgőnek fog érezni. Ez szárnyakat ad Önnek a további munkájában és újult energiával tölti fel. Az elért sikert ünnepelje meg bátran, hisz kiérdemelte. Leginkább a partnerével ossza meg az örömét, hisz ő hozta a legtöbb áldozatot az ügy érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!