Asztrológia

2012.09.09. 10:10

Napi horoszkóp – vasárnap

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21-04.20

Szívügyekben másképp reagál a dolgokra, mint a legtöbb ember. Ugyan ezzel rendszeresen zavarba ejti a partnerét, de pont ezt találja Önben vonzónak. A kiszámíthatatlansága a mai napon is kínos jelenet alapja lehet, de minden jó, ha jó a vége, a nap végére boldog órákat szerezhet. Ma ne foglalkozzon házimunkával, a munkahelyi gondokat is kapcsolja ki, összpontosítson a partnerére, beszélgessenek, szórakozzanak.

Bika

04.21-05.21

Mintha kezdene visszatérni az elveszett életkedve, mintha újra rátalált volna a kiegyensúlyozott élet felé vezető útra. Csak most ne bízza el magát, és ne képzelje azt, hogy most már semmit nem kell tennie a boldogság és a siker elérése érdekében. A kudarcra, ami a kedvetlenségét, az apátiáját kiváltotta, bármikor, ismételten sor kerülhet, és akkor a reakciója is hasonlóan elszomorító lesz.

Ikrek

05.22-06.21

Mindent megtesz azért, hogy a partnerét valahogy megnyugtassa, kiengesztelje, de minél többet magyarázkodik, a helyzet annál kínosabbá válik. Egy darabig inkább ne hozza szóba az Önök között feszültséget okozó dolgot, mert azzal csak még jobban árthat, még jobban elmélyítheti az Önök között keletkezett árkot. Idővel majd magától is rendeződik a probléma, csak hagyja, hogy a partnere a maga tempójában dolgozza fel az eseményeket.

Rák

06.22-07.22

Ez az Ön napja, ez nem is vitás. A nagy szenvedélyek elkerülik, de még egy hangyabokányi vita sincs kilátásban. Ma ráébred, hogy milyen tökéletes a kapcsolata a partnerével, és talán véglegesíteni kellene a kapcsolatukat. Beszéljen vele, nem fogja elutasítani. Ha volt valami problémája a közelmúltban, sikeresen láthat a megoldásához, ma siker fogja koronázni a fáradozását. Éljen a lehetőséggel.

Oroszlán

07.23-08.23

Már megint nem tudott uralkodni magán és teletömte a hasát zsíros, fűszeres ételekkel és édességgel. Pedig az orvos már százszor figyelmeztette, hogy ennek így nem lesz jó vége. Amikor jól érzi magát, nem is emlékszik az intő szavakra. Bezzeg most, amikor baj van! Ne gyerekeskedjen! Ha így folytatja tovább, komoly következményei lesznek a gyenge önuralmának. Próbáljon meg most három napig diétázni.

Szűz

08.24-09.23

Amikor magányos, nehezen viseli el az egyedüllétet. Régi barátait kerüli, az új ismeretségektől fél, a társtalanság viszont lehangolja. Ez így nem mehet tovább, mert nem vezet semmire. Lelki sebei nyalogatása helyett öltse magára a legjobb ruháját, és menjen emberek közé. Nevessen többet, a mosoly az arcán megszépíti. Ettől ráadásul helyreállhat a lelki nyugalma is, és ha most nem is, akkor később rátalálhat az Önhöz illő partnerre.

Mérleg

09.24-10.23

Ha tegnap nem tudott megálljt parancsolni magának az alkoholfogyasztás terén, ne csodálkozzék, ha ma másnaposan, fejfájással, émelygő gyomorral ébred. Nincs értelme töménytelen mennyiségű feketét elfogyasztani, már csak azért sem, mert azt mindig egy szál cigaretta is kíséri. Inkább sétáljon egyet a friss levegőn, és szellőztesse ki alaposan a fejét. Sportolni talán túlzás volna, de némi mozgás biztosan nem árthat.

Skorpió

10.24-11.22

Végre egyenesbe jöttek a dolgai. Pozíciója megszilárdult, újabb szakmai sikerekkel legyezgetheti a hiúságát. A szakítást kibékülés követi, szerelme ismét fellobban a partnere iránt. Még az sem kizárt, hogy döntő lépésre szánja el magát – együttélésre, házasságra. Ne heveskedjen, és ne hagyja, hogy a ragyogó nap hangulata meggondolatlan cselekedetbe hajszolja. Játsszon el a gondolattal, de a mai nap még ne mondja ki.

Nyilas

11.23-12.21

Új gondolatok, új ötletek, új tervek foglalkoztatják. Váratlanul új ismeretségekre is szert tesz, és úgy tűnik, egy életre szóló barátságot köt. De Öntől függ, hogy a friss kapcsolatai mivé fejlődnek. A nap kiválóan alkalmas arra, hogy tanuljon, hogy továbbképezze magát. Tapasztalatait ossza meg másokkal is. A romantikus énjének vágyálmai a mai napon teljesülhetnek, partnere ma különösen fogékony az Ön irányában.

Bak

12.22-01.20

Noha vasárnapot jelez a naptár, semmi ünnepi nem történik. A szokásos rend szerint zajlik a család élete, a családfő kipucolja az összes cipőt, a mama a rántott csirkével van elfoglalva, a gyerekek pedig lopják a habot. Ha a délutánon sem változtat sokat és a séta szerepel a programjában, nincs is olyan nagy vész. De ha mégsem érné be ennyivel, akkor már korán reggel pakolja össze a piknikes kosarat, és ne hagyja magát lebeszélni, vonuljon ki családostól a szabadba.

Vízöntő

01.21-02.19

Jól indul ez az időszak, ám a szokásosnál mégis feszültebb. Elsősorban a baráti társaságával kerül összeütközésekbe, hacsak nem figyel erre oda és kerüli el tudatosan. A pletykákból, intrikákból ezúttal is jobb lenne kimaradnia. Könnyen összerúghatja a port a partnerével ezekben a napokban. Ráadásul a vitát bizonyára egy apróság váltja ki, de aztán elmérgesedik a dolog, és a régi sérelmeket is egymás szemére hánytorgatják.

Halak

02.20-03.20

Kedélyes lazasággal akart nekivágni a napnak, de aztán lerohanják az események. Meglepő látogatások, váratlan telefonok, kérelmezők a szomszédból, felkérés egy utazásra – ma minden összejöhet. Attól a vágytól ösztönözve, hogy könnyítsen ezen a megterhelésen, hajlamos lesz a túl sok evésre. Ez pedig megint egészségügyi zavarokhoz vezet. A szerelemben viszont felszabadító élményre számíthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!