Asztrológia

2012.09.24. 08:49

Napi horoszkóp - hétfő

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Olyan állásajánlatot kap, amely megdöbbenti. Nemcsak azért, mert rendkívül vonzó, hanem mert azt sem érti, hogyan találtak Önre. Mindenesetre a hiúságát legyezi, hogy szakmai körökben hírnevet szerzett. De egyúttal komoly dilemma elé is állítják, hisz egy több éves kapcsolatát kellene most felrúgni, ha valóban a konkurenciánál akar állást vállalni. Kérjen gondolkodási időt, mielőtt a lelkesedése felülírná a racionalitását.

Bika

04.21-05.21

Végre megtalálja azokat az embereket és azt a célt, akik mellett érdemes küzdenie, akik mellé mindenképpen oda kell állnia. Rossz emberismerőként eddig oly sokszor „szavazott” a bizalomra érdemtelen embereknél, és vállalt olyanokkal közösséget, akik kihasználták, hogy már Önmaga is kételkedett abban, fog-e tudni még valaha bízni ügyekben. Ezért is különösen nagy öröm ez a mai nagy találkozás.

Ikrek

05.22-06.21

Bármihez is nyúl a mai hétfőn, arannyá válik a kezei között. Használja hát ki a nap minden óráját, akár művészi vénáját is kamatoztathatja. Komplikált pénzügyi tranzakciói is sikeresek lesznek, ha a realitások talaján marad. Ma délután azonban már ne kössön szerződést, illetve üzletet, mert a fáradtsága miatt könnyen melléfoghat. Romantika minden mennyiségben. Ez az, amire a leginkább vágyik, és ez a vágya teljesül is.

Rák

06.22-07.22

Már megint hétfő – ez már önmagában is szerencsétlenség. Nem kellene semmi új dologba fognia, de nem bír ellenállni a csábításnak, megteszi, és persze balul sül el. Átkozza ezt a napot, és átkozza önmagát is, hogy ilyen pechje van. Pedig készüljön fel arra, hogy nem csak egy balszerencse éri, ha teheti, minimalizálja a kockázatokat. Úgy érzi, soha nem ér véget ez a nap, még akkor sem, amikor végre éjfélt üt az óra.

Oroszlán

07.23-08.23

Gúnyolódik? Ezt nevezi Ön szerencsés véletlennek? Vegye már észre, hogy a bolondját járatják Önnel. Az, amit eredménynek, sőt sikernek könyvel el, nem egyéb, mint csalafinta csapda, amelybe, ha nem figyel, könnyen bele is sétálhat. Ebből pedig kimászni olyan reménytelen, mint annak a bizonyos tevének átjutni a tű fokán. Vigyázzon hát, és ne essen hasra a tetszetős érvek előtt, ne engedjen oly könnyen a csábítónak tűnő ajánlatnak.

Szűz

08.24-09.23

A mai napon is megszállja az ihlet. Alkotómunkájában elérheti a megérdemelt és rég áhított sikert. De ha ez el is marad, mindenképpen eredményes és hasznos napot zárhat majd. Egy váratlan találkozás új reményt kelthet a szívében. A hangulata megélénkül, a közérzete is megnyugszik, legyen hát fogékony az új benyomásokra. Használja ki az alkalmat, és vigye végre dűlőre az elhanyagolt ügyeit vagy a tisztázandó kapcsolatait.

Mérleg

09.24-10.23

Híres arról, hogy nagyon gondosan, pontosan, mindig határidőre ellátja a feladatait. Ma is ezen munkálkodik. Ilyenkor szereti, ha nyugalom veszi körül, és nehezen viseli, ha feleslegesen zaklatják, félbeszakítják. A jó munkához ugyanis nemcsak idő kell, hanem megfelelő körülmények is. Ha úgy érzi, hogy a munkahelyén nem megfelelő a légkör, menjen haza, hiszen ezt a munkát otthon is elvégezheti.

Skorpió

10.24-11.22

Eseménytelen hétfőre ébredt, de ezt nem is bánja. Nagy ötletei nincsenek a mai napon, de a rutin sokat segít a feladatok nem túlzottan örömteli végzésében. Gondjaitól ma sem tud megszabadulni. Az a baj, hogy sem kedvet, sem erőt nem érez magában a megoldásukra. Feladta. Szedje össze magát! A jót könnyű elfogadni, a rosszat meg kell tanulni elviselni. Már csak azért is, mert sem az egyik, sem a másik nem tart örökké.

Nyilas

11.23-12.21

Olyan napon, mint a mai, az ember más szemmel néz a világba, sok dolgot más megvilágításban lát, mint korábban. Amennyiben épp valamilyen továbbképzésen vesz részt, előadóiban meglepő, új vonásokat fedez fel. Ha pedig a munkahelyén tölti ezt a hétfőt, megérti, miért redőzi a főnöke a homlokát oly gyakran. Ha egy kollégája iránt az eddigi figyelmetlenséget érdeklődéssel, tisztelettel cseréli fel, igazi kollégára lelhet egy munkatársában.

Bak

12.22-01.20

Minden átfolyik Önön. Nincs szűrő, amin bármi fennakadhatna. Ijesztően hangzik? Nem kell félni, szerencsére ez a gondokra is vonatkozik. Használja ki az alkalmat és a napot a megfigyelésekre, szemlélődésre. Minthogy ma semmi nem hagy mély nyomot Önben, nyugodtan elmerülhet a környezete reagálásaiban is. És éppen ezért ma ne foglalkozzon pénzügyekkel és ne ma kezdjen bele nagy álmai megvalósításába se.

Vízöntő

01.21-02.19

Nyugodtan folytathatja azt, amit korábban elkezdett. Ha mégis akadályba ütközne, akkor se torpanjon meg: ami nem megy első nekifutásra, az sikerülni fog másodszorra vagy harmadszorra. Ha netalán félbehagyna valamit, azt később komolyan megbánná, amikor is ráébred, milyen alacsony akadályon nem ugrott át. Csak addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér. Ez holnapra is vonatkozik, amikor hajlamos lenne a felesleges költekezésre.

Halak

02.20-03.20

Ha már hosszabb idő óta azt tervezi, hogy elmegy az orvoshoz, és alaposan kivizsgáltatja magát, ez a nap erre a legalkalmasabb, most különösen érzi, merre lehet a baj, hisz fáj mindene. Rutinmunkák, valamint monotonitást igénylő feladatok végzéséhez is kedvező a mai nap. Este egy szeretett személy azt várja Öntől, hogy messzemenő engedményeket tegyen neki. Ne okozzon csalódást azzal, hogy nem teljesíti a kérését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!