Asztrológia

2012.10.04. 08:49

Napi horoszkóp – csütörtök 2012.10.04.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21-04.20

Előfordulhat, hogy olyan dolgok, amikről már azt hitte, elrendeződtek, újra a felszínre kerülnek. Bár a tervei nem valósulnak meg olyan hamar, mint hitte, azért a végén minden megoldódik. Figyeljen jobban oda a részletekre. Emberi kapcsolatai fellendülőben vannak, új, kedvező aspektusban újulhatnak meg. Hivatása, karrierje és pénzügyei is kedvezően alakulnak az elkövetkezendő napokban.

Bika

04.21-05.21

Ma végre sikerül pontot tennie egy régóta, és Önt már nagyon bántó ügy végére. Ez önmagában még nem adna okot kitörő örömre, de ha figyelembe veszi, hogy a hivatali akadékoskodás és bürokrácia felett aratott szép diadalt, akkor teljesen más dimenziókba emelkedik a különben jelentéktelen ügy. Belefáradt, beletörődött már az örökös levelezgetésekbe, előszobázásba, protekciókeresésbe, ezért aztán kettős öröm a mostani határozat.

Ikrek

05.22-06.21

Néha úgy érzi, hogy a munkatársai tudatosan akarják bosszantani, pedig ugyanúgy teszik a dolgukat, mint eddig. Ezekben a napokban ne tegyen anyagi vonzatú változtatásokat, mert nincsenek jó kilátásai. Nemcsak a munkahelyén, hanem az otthonában is szívesen zsörtölődik. Ha a párja kerülni akarja a veszekedést, akkor szerencséje van. De ha ő is nyűgös, akkor napirenden lesznek a szócsaták. Kerülje el ezeket.

Rák

06.22-07.22

Na, végre, ma valami olyan kalandban lesz része, amely feledteti Önnel a sok keserves percet. Megeshet, hogy eltérítik az autóbuszt, és Ön menti meg az utastársai életét. Vagy a zebrán majdnem elüti egy autós, aki azután bocsánatot kér, és tüstént egymásba is szeretnek. Az is előfordulhat viszont, hogy teljesen hétköznapi esemény történik Önnel, például rájön, hogy megcsalja a házastársa. Ez aztán az igazi nagy kaland.

[poll id="4"]

Oroszlán

07.23-08.23

Változott a „kurzus”. Amiért tegnap még megdicsérték, a mai napon már fejmosásra ad okot, ami nem is olyan régen még biztos jövőt ígért, most már nem több értéktelen papír fecninél. Ez kétségtelenül nagy megrázkódtatás, de ha egy kicsit körültekintőbb lett volna, nem érte volna ilyen sokkszerű meglepetés. Vigasztalja az a tudat, hogy nem Ön az egyetlen, akivel megfordult az egész világ.

Szűz

08.24-09.23

Szenvedélye erősebb, mint az óvatossága: végre rászánja magát a sorsdöntő lépésre. Most már az is mindegy, hogy jól vagy rosszul választott partnert, élettársat. A mai napon az alkotómunkájában ihletet kap, és nagy lendülettel veti bele magát az alkotásba. Ez a tettvágya a mai napon sikerrel kecsegteti. A sikerélmény feltölti még több erővel. És ismét csak azt tapasztalhatja a környezete, hogy Ön kifogyhatatlan az energiából.

Mérleg

09.24-10.23

Teljesen belebetegszik, ha unalmas nap elé néz, hiányolja a bizonyítást, a teljesítést. Ön a tettek, az eredmények híve. A mai napon nem lesz szükség az Ön munkájára, ha nem szeretné, hogy feleslegesnek érezné magát, a legokosabb az lenne, ha szabadságot venne ki. Ez volna az egyetlen út ahhoz, hogy ne tegye pokollá a kollégái életét, akik szeretnék viszont megoldani a rájuk bízott feladatot.

Skorpió

10.24-11.22

Talán a szerelmi siker teszi, talán csak megjött az esze, de mindenesetre kezd talpra állni. Az alkotókészsége erősödik, a szakmájában, a hivatásában bátrabban kezdeményez, a vállalkozásai normális mederben haladnak. Most kifújhatja magát. Egy kellemes vacsora a barátaival vagy a partnerével egyenest jókedvre hangolja. Mintha látná már a fényt az alagút végén. Még ne bízza el magát, minden erejére szüksége lesz, hogy újra feljusson a csúcsra.

Nyilas

11.23-12.21

Valaki ki akarja készíteni: a helyére tör, fúrja. Ugyanez a helyzet a pénzügyek területén is. Szedje össze magát. Minden találékonyságára szüksége lesz, hogy leleplezze ezt a csalárd „összeesküvést”. Ma olyan javaslatokat hall, amelyeket hasznosan felhasználva a saját érdekeinek érvényesítése során kamatoztathat. Este a szerelemben a partnere fogja Önt meglepni rendkívüli találékonyságával.

Bak

12.22-01.20

Láblógázástól ma szó sem lehet. Ne hajtsa magát, jusson eszébe: mindig mindenre van idő, ha jól és okosan osztja be. A kérdés csak az, mikor. Nem szívesen áll el egy nagy dínomdánom ötletétől, már egészen belejött. Az epéje és a mája jelképezi mindössze az ellenálló mozgalmat. Nagyon megterheli ugyanis ezen szerveket étellel, és főleg a tömény szesszel. Ez utóbbi lehet, hogy kibogozza összekuszálódott idegszálait, de halálos méreg is egyben.

Vízöntő

01.21-02.19

Egészen másutt jár a gondolata a mai napon, mint amit csinál. Ha szerencséje van, akkor ezt senki nem veszi észre, még a felettesei sem. Pedig ő aztán igazán árgus szemekkel figyeli minden mozdulatát. Az ember ideges, türelmetlen ilyenkor, hiszen temérdek a dolga. Ne feledje azonban el, hogy a családban uralkodó feszültséget egy csapásra nem lehet majd megszüntetni, de csillapítani érdemes.

Halak

02.20-03.20

Megint nem koncentrál a tulajdonképpeni feladataira. Ezért aztán egész nap az a veszély fenyegeti, hogy felaprózza magát, ami a felettesei, tanárai vagy kollégái kritikáját vonhatja maga után. Kerülje el a vitát a szomszédaival. A nap végén egy kis meghitt társaságban elmélyült társalgást folytat. Bár nem minden témában mozog otthonosan, mégis úgy érzi, hasznos volt az Ön számára ez a könnyednek indult kikapcsolódás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!