Asztrológia

2012.10.09. 08:55

Napi horoszkóp – kedd 2012.10.09.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Mi történt Önnel? Alábbhagyott a másik iránti hatalmas lelkesedése? Nehogy levonja a következtetést, hogy Önt már semmi sem mozdíthatja ki a holtpontról. Csupáncsak nem találkozott még azzal az emberrel, aki ezt ki tudná Önből váltani. Az is meglehet, hogy csak hagyta elmenni az illetőt. Gondoljon vissza a még nem is olyan távoli múltra. Nem sejlik fel egy alak a szemei előtt. Lehet, mégsem kellett volna „veszni hagyni”.

Bika

04.21-05.21

Nem tudni, kinek, de kétségtelen, hogy valakinek eljárt a szája. Célszerű volna, ha sürgősen kiderítenék, hogy ki volt a „tégla”, mert amíg a köreikben tartózkodik az illető, nem beszélhetnek őszintén, nem készíthetnek új terveket – és egyáltalán, a gyanúsítgatás légköre lehetetlenné teszi a munkát. Ha az értelem helyet az érzelmeit veszi elő, semmire sem jut. Csak a logikus gondolkodás vezethet az „áruló” nyomaira.

Ikrek

05.22-06.21

A magánéletében kisebb nézeteltérések lehetségesek. Talán túl nyíltan flörtöl, és ezért a partnere megorrol Önre – lássa be, nem minden ok nélkül. Vagy jelenetet rendez, mely szintén ellenérzést válthat ki a párjából. Vagy kissé szertelen és költekező, egyszóval megint könnyelműen bánik a pénzzel. Legyen mindenesetre megfontoltabb, sok bonyodalomtól megkímélheti magát és a környezetét is.

Rák

06.22-07.22

Minden nem létező alkalmazkodóképességére szüksége van a mai napon ahhoz, hogy baj nélkül átvészelje ezt a keddet. Egyik óráról a másikra változhat a hangulata, annyiféle hatás éri. Nehéz lesz viszonylag nyugodtan, higgadtan viselkednie, de gondoljon arra, hogy a rosszat általában jó követi. Ha mégsem, tévedni emberi dolog. Holnap viszont biztosan új nap kezdődik és ezzel új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt.

Oroszlán

07.23-08.23

Alighanem megint szerelmes lett. Pedig mindent megtett azért, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe. Megpróbált kitérni az alkalmak elől, de minden erőfeszítése hiába volt, megtörtént a „baj”. Ha már így történt, ne tiltakozzon, ne igyekezzék elnyomni vagy elhallgatni a dolgot. Azzal sem érdemes foglalkoznia, hogy erre – mármint a szerelemre – sem ideje, sem energiája nincs. Az érzés majd szabadít fel Önben rejtett tartalékokat.

Szűz

08.24-09.23

Ma szerencsével bíztatják a csillagok. Terveit valóra válthatja, mert amibe belekezd, azt sikerrel véghez is viszi. Legyen az üzletkötés, lakásvásárlás, szerencsejáték. Most próbálkozzon pályázatok beadásával, vállalkozások szervezésével is. Ha van rendezetlen ügye, melyeket már hónapok óta csak halogat, elérkezett az ideje, hogy lezárja. Most ez úgy sikerülhet, hogy a végeredmény is Önnek kedvez.

Mérleg

09.24-10.23

Ma kerüli a fényűzést, az eleganciát, a szerepjátszást, a szemfényvesztést, leveszi az álarcát. Csak önmagát akarja adni, meg akarja mutatni, hogy ki is lakozik valójában e számtalan arc mögött. Ön is megdöbben a hatáson. Sokan elfordulnak Öntől, hiszen most idegen számukra, ha mégoly kedves is. Azt hitte, hogy az egyszerű természetesség mindenki számára egyként megkapó? Ha igen, akkor nagyon tévedett.

Skorpió

10.24-11.22

Ön most mindenben ármányt, összeesküvést szimatol. Emiatt nem is képes a munkájára vagy a tanulmányaira koncentrálni. Elejtett félszavakból vérmes következtetéseket von le, a bolhát is elefánttá nagyítja. Rosszul teszi, nagyon rosszul. Minden pletykának ne adjon hitelt. Ha úgy érzi, hogy van alapjuk a mendemondáknak, mielőbb tisztázza a feletteseivel. Családja most ismét meleg háttér, amit meg kell becsülnie.

Nyilas

11.23-12.21

A szerelemben ma új perspektíva nyílik meg Ön előtt, ha még nem kötelezte el magát hivatalosan. Ez állhat például abban, hogy partnere azon kívánságát, hogy kapcsolatuk legyen tartósabb, mint eddig, teljesíti. Ha ez így történik, valójában csak az Ön régi, titkos vágyának ad hangot. Most biztosan helyesen cselekszik. Kötelezze el magát nyugodtan, hisz már régóta ismerik egymást, mindig is tudták, hogy egymásnak vannak teremtve.

Bak

12.22-01.20

Idegesség kíséri a napjait. Annyit megtehet, hogy igyekszik csökkenteni az aktivitásán, nem áll a gőzkalapács alá, nem hagyja az ujját két ajtó között. Sírjon vagy üvöltsön, hátha megkönnyebbül valamelyest. Még más sikerei láttán is megrázó élményekben lehet része. Az effajta tünetekre az orvos is a szerelmet írná fel térítésmentesen receptre. Ma azonban zárva van otthon a patika és így a feszültsége nem oldódik továbbra sem.

Vízöntő

01.21-02.19

Továbbra is remek formában van. Mivel pontosan tudja, hogy mit akar elérni, és melyik út a legrövidebb út a céljaihoz, bizonyosan eredményes napot zár. A csapatmunka sem esik most a nehezére. Szerdán ne adjon ki pénzt semmire, a kintlévőségeit viszont próbálja behajtani. Nemcsak harmóniát, hanem egy kis romantikát is ígérnek a csillagok erre a napra. A programot viszont saját magának kell megszervezni, ne bízza a partnerére.

Halak

02.20-03.20

Fárasztó nap várja, valószínűleg sok energiát kíván majd Öntől. De ne futamodjon meg, és ne csüggedjen, mert ha a vágyait és a szándékait összhangba tudja hozni a realitásokkal, el fogja érni a kitűzött céljait. A nap folyamán sok diplomáciai érzékre van szüksége ahhoz, hogy egy vitát elsimítson. Szerencsére számít arra, hogy nehézségek kerülnek az útjába, és még időben felkészülve rájuk, játszi könnyedséggel tudja megoldani azokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!