Asztrológia

2012.10.17. 10:57

Napi horoszkóp – szerda 2012.10.17.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Pihenni munkaidőben a munkahelyen? Igen, egy rövid ideig ebben a ritka szerencsében lesz része. Mintha az idő pontosan kiszámolta volna, hogy a közeledő szabadságát így előlegezi meg. Azért abban ne bízzon, hogy egész nap lógathatja a lábát, mert mindezért természetesen keményen meg kell dolgoznia. De így legalább marad estére is ereje és energiája, végre a családjával is fog tudni foglalkozni egy kicsit.

Bika

04.21-05.21

Már megint nem tud lakatot tenni a szájára, nem tudja elképzelni azt, hogy más mondja ki az igazságot? Miért kell Önnek mindig az áldozatnak lennie? Ne legyen már ennyire ostoba. Legalább egyszer tanuljon a saját hibájából, és most már kerülje el ezeket a csapdákat. Meglehet, hogy időről időre szántszándékkal csalják tőrbe, hogy aztán elvághassák az útját. Az okos ember más kárán tanul, de mit mondhatunk arra, aki a sajátjából sem?

Ikrek

05.22-06.21

Ezúttal semmi sem esik az ölébe, és főleg ha páros napon született, hajlamos lesz meggondolatlan és könnyelmű döntéseket hozni, vagy ígéreteket tenni. Nagyobb pénzek kiadását egy későbbi időpontra kellene halasztania, mert a mai napon nem képes reálisan felmérni a viszonyokat. Most ugyan csábítónak és kedvezőnek tűnhet az ajánlat, de közel sem biztos, hogy holnap felébredve nem látná a viszonyokat másképp.

Rák

06.22-07.22

Vannak az ember életében kellemes és kellemetlen kötelességek. Ez, ami ma Önre vár, egyenesen rémes, legalábbis úgy érzi. Töri a fejét megállás nélkül, hogyan tudná elodázni a dolgot, de a lelke mélyén Ön is tudja nagyon jól, hogy ez lehetetlen. Ha nem ma, akkor rövidesen úgy is meg kell tennie. Az, hogy két oroszlán ül a kapuja előtt, jó kifogásnak látszik, csak kérdés, hogy elhiszik-e?

Oroszlán

07.23-08.23

Még hogy Önnek nincs szerencséje! Hát akkor ez a mai nap milyen? Szinte az ölébe pottyan mindaz, amire hónapok óta vágyott. Elérhető közelségbe kerül a „nagy cél” is. Ügyesen lavírozzon, és használja ki a kedvező alkalmat. Ugyanakkor ne bízza az iratait a postára vagy futárszolgálatra. Ha nem személyesen viszi elé azokat, illetéktelenek kezébe kerülhetnek, és akkor hiába volt minden.

Szűz

08.24-09.23

Egyelőre még zavartalanul élvezheti az érvényesülés sikerét. Ma még a szerencse is a kezére játszik: jó üzleteket köthet, nem várt pénzhez juthat, de új vállalkozásokkal is bátran próbálkozhat. Minden tekintetben eredményesen munkálkodhat egzisztenciája megteremtésén. Ha már ilyen jól megy a szekér, jusson eszébe az az egy-két ember is, akik Ön mögött álltak a nehéz napokban is. Vegye be őket is a sikerrel kecsegtető vállalkozásaiba.

Mérleg

09.24-10.23

Teljesen átlagosan múlik el ez a szerda, de valahogyan mégis úgy érzi, más, mint a többi. Ez a változás elsősorban annak köszönhető, hogy új partnerei, ügyfelei vannak. Legyen nagyon kedves és megnyerő, de semmiképpen ne alázatos. A határozott, talpraesett embereket általában mindenki kedveli. A magabiztossága pedig megerősítheti az új kapcsolatait abban, hogy jól választottak, amikor Ön mellett tették le a voksukat.

Skorpió

10.24-11.22

Ma úgy érzi, sehol sincsen nyugalma. Olyan dolgokat kívánnak, várnak el Öntől, amelyeket se kedve, se ideje teljesíteni. Ellentmondásos érzelmek között vergődik. Egyformán ragaszkodik a hivatásához és a családjához, mégis valahogy elege van belőlük, szeretne kicsit eltávolodni tőlük. Ha részt vesz most valamilyen kulturális eseményen, enyhítheti a belső feszültségét. Mi több: még akár le is vezetheti.

Nyilas

11.23-12.21

Ma nehéz jellemű, pedáns emberrel találkozik. Törekedjen önállóságra: ez sok jó dolgot eredményezhet. A rokonai, a főnökei magára hagyják a bajban. Ráébred: ennek az állapotnak több előnye van, mint hátránya, hisz ha önmaga megoldja a problémát, sokkal több energiát nyer általa, mint amennyi erőfeszítésébe kerül. Este viszont úgy véli, hogy ez megfordítva igaz. E két véglet között derűsen és némi öniróniával hezitál.

Bak

12.22-01.20

Ne higgye magáról, hogy a szerelemben 150 %-ra teljesít. Lehet, hogy a partnere nem panaszkodik mostanában Önnek, de vajon ez nem azért van, mert nem akarja Önt megbántani? Mindenesetre üdvözítő lenne kifürkészni apró kívánságait, kedvteléseit, mert kamatosan megtérül Önnek, ha kicsit jobban odafigyel rá. De arra is számítania kell, hogy a nemtörődömség is ezerszer visszavág, pont úgy, mint a bumeráng.

Vízöntő

01.21-02.19

Ma bóknak is beillő, komoly dicséretet kap. Vagy nem figyel fel rá, vagy „rádob még egy lapáttal”, és igyekszik magát még szebbnek, még okosabbnak láttatni. Kerülje el azt, hogy a pozitív megítélés azonnal felszívódjon, eltűnjön. Viselkedjen természetesen, éppen úgy, mint ennek előtte. Amennyiben elegánsan tudja fogadni a bókokat, sokkal többen részesülhet, mintha ez beképzeltté, önelégültté tenné.

Halak

02.20-03.20

Az az adottsága, hogy jó üzleti érzékkel rendelkezik, megakadályozza az úgynevezett „jó barátok” közeledését és a kísérletét arra, hogy rászedjék Önt. Határozottan, de udvariasan térjen napirendre a próbálkozásuk fölött. Valaki, aki nagyon közel áll Önhöz, csak egy kis bíztatást várna Öntől ahhoz, hogy végre kilábaljon egy olyan gödörből, melyből számtalan alkalommal húzta már ki Önt. Vegye észre a néma segélykiáltást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!