Asztrológia

2012.10.06. 11:16

Napi horoszkóp – szombat 2012.10.06.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21-04.20

Nem tudott egy jó nagyot aludni? Mi bántja? Lehet, hogy a tegnapi estét nem sikerült a legjobb hangulatban zárni, de nincs még semmi veszve. Félreértették egymást és anélkül tértek nyugovóra, hogy alkalmat találtak volna a tisztázásra. Még ne adja fel. Mi ez a megfutamodás? Olyan dolgokat tesz, amelyek megdöbbentik a környezetét és lázas kutatásra kényszeríti őket, hogy kiderítsék ennek az okát. Lássa be, nem csoda, ha nem értik.

Bika

04.21-05.21

Soha ilyen szép hétvégét. A tegnapi jövendölés beteljesedni látszik, igaz, némi késéssel. A találkozó létrejön, és Önben felemelő, csodás érzések születnek. Személyisége lefegyverzi Önt, szelleme pedig egyenesen elkápráztatja. Nem is tudja elképzelni, hogy miképpen lehet egy emberben ennyi jó, Önnek tetsző tulajdonság. Vigyázzon, csak őszinteséggel tudja megtartani őt. Persze ez Öntől akaraterőt igényel.

Ikrek

05.22-06.21

Fárasztó ez a mai nap, de nem állhat meg, folytatnia kell, amit elkezdett, be kell fejeznie az önmaga elé kitűzött feladatokat. Legyen megfontolt és következetes. Ha elveszti a józan ítélőképességét és kapkodni kezd, biztosan kár éri. Ha viszont alaposan megfontolja minden lépését, nem kell veszteségtől tartania. Több segítséget, támogatást szeretne a kedvesétől, de ezt nem mondja ki, hanem csak emészti magát emiatt.

Rák

06.22-07.22

Jónak induló hangulatát teljesen elrontja egy szomorú hír, amelyet egy kedves ismerősétől kap. Igazságtalannak tartja a sorsot, hogy éppen vele történt a baj, amikor annyi rossz ember él gondtalanul. Ne maradjon egyedül a bánatával, mert attól teljesen elkeseredne, magába fordulna, elhagyná magát. Igyekezzen valamivel elterelni a figyelmét, próbálja meg kikapcsolni az önmarcangoló érzéseit.

[poll id="4"]

Oroszlán

07.23-08.23

Kétségek mardossák. Nem tudja eldönteni, hogy mikor és főleg mivel bántotta meg úgy őt, hogy most napok óta kerüli Önt. A telefont sem veszi fel, vagy ha mégis, nyomban leteszi, ha meghallja a hangját. Az elektronikus leveleit nem olvassa, és ami a legrosszabb, a barátaitól sem tud meg semmit e hirtelen jött vihar okairól. A legjobb megoldás az volna, ha az utcán elébe állna, és nem engedné tovább, amíg csak el nem mondja az elzárkózás okát. Ne habozzon, lépjen a tettek mezejére.

Szűz

08.24-09.23

Szentelje ezt a napot a családjának. Ne kötelezze el magát az ismerőseinek és ne vállaljon különmunkát se. Amire most a legnagyobb szüksége van, abból nem szenved hiányt. Mit akar még? Egyetlen nap alatt nem kereshet annyit, hogy a család összes igényét kielégíthetné. Vagy ha igen, akkor is mit nyerne vele, ha később a betegség ledöntené a lábáról? Pihenjen, lazítson, gyűjtsön erőt. Kell egy kis nyugalom most Önnek.

Mérleg

09.24-10.23

Attól függ, hogyan alakul ez a szombatja, hogy mihez lesz kedve. Lehet, hogy átlustálkodja az egész napot, de az is megeshet, hogy kedvet érez némi fizikai munkához. Tegyen a kedve és a legjobb belátása szerint. A mai napon csak az a fontos, hogy elterelje a gondolatait a mindennapos felelősségről, a munkáról. Lazítson, hisz ráfér Önre a pihenés, de ne feledje, a semmittevés nem az Ön stílusa.

Skorpió

10.24-11.22

Káprázatos napra ébredt. A kilátásai ragyogóak: személyes sikerek érhetik a szakmájában, a hivatásában vagy a tanulmányaiban. Egy kezdődő ismeretség új, érdekes fejezetet nyithat az életében. A szerelme ismét fellángol, és felejthetetlen napot tölt el a kedvesével. Ma végre kettesben töltik a napot és az estét. Ez a nap a kapcsolatukban emlékezetes marad, már régen sikerült ilyen romantikus, meghitt hangulatot teremteni maguknak.

Nyilas

11.23-12.21

Családjában egy apróság miatt nagy veszekedés pattanhat ki. Próbálja meg józan érvekkel a megszokott, családias kerékvágásba terelni a beszélgetést. A veszekedés könnyűszerrel elkerülhető, ha a másik felet is meghallgatja, megpróbálja megérteni az ő szempontjait is. Váratlan lehetőséget kap arra, hogy a kiadásait jelentős mértékben csökkentse. Használja ki, csak az előnyére válhat. Romantikus érzéseinek szabad utat engedhet. Szerelme nem marad ma viszonzatlan.

Bak

12.22-01.20

Semmiféle kétes vállalkozáshoz ne adja a nevét. Ne hagyja, hogy az ön beleegyezése nélkül hivatkozzanak a részvételére. Ezzel az apró kellemetlenséggel keményen csőbe húzhatják. Ha védnökséget vállalt munkatársak, tanítványok felett, ne engedje őket egyedül tárgyalni. Van, aki abból él – ráadásul egészen jól -, hogy kiforgatja más szavait és főleg más zsebeit. Ne engedje, hogy akár Ön, akár valamely patronáltja áldozatul essen.

Vízöntő

01.21-02.19

Meglehetősen kellemetlenül végződik ez a hét. Nem képes türtőztetni magát, és állandóan ideges és ingerült. Addig nem tudja levezetni az önben felgyülemlett, tomboló feszültségeket, ha nem jár a végére és nem deríti ki a jelenség okát. Ha csak az időjárás okolható, nem kell egyebet tennie, mint egy komoly fizikai erőkifejtést követelő programban részt vennie. De vajon valóban csak ez lesz a probléma gyökere?

Halak

02.20-03.20

Ez a szombat különösen alkalmas arra, hogy a szenvedélyeinek hódoljon, kiránduljon, barátokat, ismerősöket vagy rokonokat látogasson meg, esetleg vendégeket hívjon. Az emberek szívesen mennek Önhöz, mert annyi magabiztosságot sugároz magából, hogy azt remélik, rájuk is átragad belőle. A szerelemben is meg tudja valósítani az elképzeléseit, és eléri, hogy a partnere lelkesedjék Önért, mint kapcsolatuk kezdetén.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!