Asztrológia

2013.04.10. 10:13

Napi horoszkóp – Szerda 2013.04.10.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A beszélgetés, különösen az őszinte hasznos és lelket melengető. Ezért aztán szívesen áll bárki rendelkezésére, aki úgy érzi, ki kell öntenie a lelkét vagy tanácsra, segítségre van szüksége. Nem meglepő, hogy a telefonja is sűrűbben csörren meg, de állja a sarat. Segítőkészsége tartson ki az esti órákig, mert szűkebb családjában is szükség lesz a megértésére és a tapasztalataira, mellyel átlendítheti a holtponton.

Bika

04.21-05.21

Kapcsolataiban keresi annak a lehetőségét, hogy tanuljon, tapasztaljon. Ezért olyan ismerősökkel találkozik elsősorban, akiktől új információkat és tudást szerezhet. Ezzel azonban megbánthatja azon barátait, akik épp Önhöz fordulnának támaszért. Vegye észre, ha a környezetében valaki bajban van és segítségre szorul, mert ha elkésik, komoly lelkiismeret furdalással kell megbirkóznia a későbbiekben.

Ikrek

05.22-06.21

A hangulata ingadozóbb, mint a tavaszi időjárás. Az egyik pillanatban még madarat lehetne Önnel fogatni, a másikban csak gubbaszt és minden közeledésre durván reagál. Nevet egy jó viccen, de a következő pillanatban már dühösen csapkod maga körül. Nem lesz jó vége annak, ha nem képes uralkodni magán. Ha pedig az otthonában is így viselkedik, ne csodálkozzon, ha magára hagyják, és egyedül kell a vacsoraasztalnál ülnie.

Rák

06.22-07.22

Optimista hangulatban ébred és ez a napját is bearanyozza. Egy kis bátorság és semmi nem állíthatja meg. Olyan terveit, álmait lesz képes megvalósítani, melyek régóta foglalkoztatják, de eddig hiányzott Önből az elszántság, hogy a tettek mezejére lépjen. Képes reálisan felmérni a lehetőségeit, az önértékelése egészséges, így nem vág bele olyan dolgokba, melyek kudarcba fulladnának. Váratlan meghívásnak kellene eleget tennie, gondolja át, valóban jól érezné-e magát és ne habozzon visszautasítani, ha kételyei lennének.

Oroszlán

07.23-08.23

Felszínes beszélgetésekkel teli nap áll Ön előtt. Igyekszik minden helyzetben helyt állni, de gyakran teszi fel magának a kérdést, valóban szüksége van erre? Kénytelen azonban a tervei érdekében elfogadni, hogy nem irányíthatja Ön ezt a napot és nem állhat fel az asztaltól, ha úgy érzi, ennél hasznosabban is eltölthetné az idejét. Megfáradva tér haza, de a megpróbáltatásai még nem értek véget. Egy komoly vitában kell átvennie a döntőbíró szerepét.

Szűz

08.24-09.23

A mai nap legnagyobb tanulsága, hogy hallgatni valóban aranyat ér. Bár szívesen hallgatja mások beszélgetéseit, hisz tanulságos lehet, mégsem bírja ki, hogy ne szóljon bele olyan témákba, melyekben nem rendelkezik kellő tudással. Önmagából kiindulva próbál véleményt alkotni és ezt elmondani is, azonban nem talál nyitott fülekre. Ezzel viszont úgy érzi, mellőzik Önt, de a sértettség rossz tanácsadó. Ha viszont hallgat, nem kerül ilyen helyzetbe.

Mérleg

09.24-10.23

Némi önfegyelmet gyakorolva és kitartó munkával sokat elérhet a mai napon. Olyan tevékenységeket részesítsen előnyben, melyek nagy odafigyelést és aprólékos munkát igényelnek. Ne gondolkodjon nagy lépésekben, apránként haladhat előre az útján. Különösen akkor érhet el sikereket, ha nem hagyja, hogy figyelmét eltereljék az eltervezett munkákról és a napját pontosan megtervezve beosztja az idejét.

Skorpió

10.24-11.22

Újra és újra felmerül Önben a kérdés mi értelme is van az életének. Erre akkor kap választ, ha nem mástól várja, hanem önmaga keresi meg. A világról alkotott képe nagyban befolyásolja a választ, így a legfontosabb, hogy megtalálja azokat a nézeteket, mellyel azonosulni tud. Mindez természetesen az önértékelését is erősíti, hisz ezzel irányvonalat adhat az életének. Szüksége van olyan napokra, amikor önmagára figyelve, belsőjét elemezve keresi a lehetőségeket.

Nyilas

11.23-12.21

Ha tisztában van a képességeivel, a tehetségével, az akadályok hirtelen eltörpülnek. Az egészséges önbizalom hegeket képes elmozdítani az útból. De nagyon könnyű átlépni azt a határt, melyre még képes, könnyen eshet abba a hibába, hogy túlvállalja magát. Ezért is érdemes minden megbízatását felelősen átgondolni és csak akkor elvállalni, ha valóban minden lehetősége adott ahhoz, hogy teljesíteni tudja.

Bak

12.22-01.20

Míg a délelőtt átlagosan telik, délután már hajlamos teret adni a hangulatváltozásainak. Valószínűleg elfáradt, nem elsősorban fizikailag, sokkal inkább a lelki nyomást viseli nehezen. Keresse a lehetőséget, hogy valami mást, szokatlant tegyen, amely új színt hoz a hétköznapokba. Ezzel feltöltődik és a hét hátralévő idejében képes lesz parancsolni az érzelmeinek. Párja szívesen lesz társa bármilyen programban, hívja el őt is, az együtt töltött órák már hiányoztak az életükből.

Vízöntő

01.21-02.19

Ha fontos vizsga, tárgyalás, megbeszélés vár Önre, mindenképpen időzítse a mai napra. Esze ugyanis vág, mint a borotva, nem lehet zavarba hozni. Legyen az egy olyan kérdés melyre nem készült fel, vagy kínos szituáció, melybe belekeveredik, mindenre van válasza. Bár nem biztos, hogy minden tudás birtokában van, azonban az érvelése oly magával ragadó, hogy nem tűnik fel az eseteges hiányosság.

Halak

02.20-03.20

A mai napon minden érdekli, csak épp az nem, amivel foglalatoskodnia kellene. Ráadásul hajlamos a könnyelműségre, amely megmutatkozhat felesleges pénzkiadásban vagy olyan időtöltésre, melynek hasznát nem látja. Azonban a hátrányát, amely azért éri, mert nem volt képes összpontosítani, hamar a saját bőrén fogja tapasztalni. Minden önfegyelmére szüksége lesz ahhoz, hogy elkerülje a nagyobb hibákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!