Asztrológia

2014.04.19. 11:25

Napi horoszkóp – 2014.04.19., szombat

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

A mai napon különösen erős késztetést érez arra, hogy valami egészen meglepő, új dologgal álljon elő. A családja is érzi, hogy valami nyugtalanítja, de olyan rébuszokban beszél, hogy nem készülhetnek fel mindarra, amit kitalál. A fogadtatás nem éppen olyan, amit elvárt, de ezen ne csodálkozzon, és főleg ne bosszankodjon. Minden tervet felborít és elvárja, hogy Ön mellé álljanak teljes mellszélességgel.

Bika

04.21 – 05.21

Szíve szerint ki se tenné a lábát az otthonából, ezt azonban nem teheti meg. Különösen azért, mert a családja kész tervekkel ébreszti, határozott elképzelésük van arról, hogyan töltsék a mai napot. És ez természetesen még véletlenül se egyezik az Ön terveivel. Kössenek egy olyan egészséges kompromisszumot, amellyel valamennyi fél elégedett lehet, bár egyértelmű, hogy mindenki akarata így nem juthat érvényre.

Ikrek

05.22 – 06.21

Gyengének, fáradtnak érzi magát, pedig rengeteg feladatot tervezett be a mai napra. Mérlegelje, melyek halaszthatatlanok, hisz nem történik akkor sem tragédia, ha bizony nem valamennyit végzi el. Az se lenne hátrány, ha családja körében segítséget kérne, az együtt elvégzett munka után még édesebb a közös pihenés vagy valamilyen program. Ne maradjon ki azonban késő éjszakáig, hisz az energiatartalékai valóban kimerültek.

Rák

06.22 - 07.22

Belemehet a veszekedésbe, de tudja nagyon jól, az nem fogja boldoggá tenni, ha Ön győz, ahogyan az is elkeseríti, ha nem tudja a véleményét érvényre juttatni. Nem marad más, mint a közös megegyezés, csak így lehet elégedett az eredménnyel, hisz így minden félnek igaza lesz. Törekedjen tehát arra, hogy a lehető legkisebb sérüléseket okozzon a szeretteinek, cserébe Ön is elérheti azt, amit nagyon szeretne.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Húzódjon inkább a háttérbe, ugyanis olyan elképzelései vannak, amelyekkel biztosan nem számíthat megértésre családi körben. Felesleges belemenni a vitába, mert ha nyerne is, nem tenné boldoggá, hogy a szerettei elégedetlenek. Fogadja el, hogy ez a nap nem az Ön tervei szerint alakul, egyszerűen engedje, hogy mások irányítsák, sodródjon az árral és a kínálkozó lehetőségek között keresse a legjobbat, legszórakoztatóbbat.

Szűz

08.24 - 09.23

A mai napon szeretne tisztázni pár olyan kérdést, amely miatt már egy ideje feszült a légkör az otthonában. Úgy érzi, felkészült mindenre, de bizony mégis érik meglepetések. A problémák egy részét sikerül megbeszélniük, azonban olyan kérdések is felmerültek, amelyekre nem számított. Legyen őszinte, hallgasson a szívére, amikor tanácsot ad, de fogadja el azt is, ha esetleg azt mégsem fogadják meg.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24 - 10.23

Tele pozitív energiákkal ébred, érdemes ezt kihasználnia. Ne zárkózzon be a négy fal közé, lazítson és ragadja magához a kezdeményezést, ha döntést kell hoznia. Hallgasson elsősorban a szívére, ha utóbb kiderül, ez mégsem volt jó ötlet, ráér akkor a megoldáson gondolkodni. A mai napon az teszi boldoggá, ha szabadjára engedheti az érzéseit, érzelmeit nem rejti véka alá. Engedje hát át magát mindannak, ami igazán felszabadítja, elégedetté teszi.

Skorpió

10.24 - 11.22

Több nehézséget kell leküzdenie a mai napon, mint amennyire számít, de ez mégsem keseríti el. Ha már így hozta a sorsa, elfogadja, hogy nincs megállás, pihenésre kevés ideje jut. Remek alkalom ez, hogy úgy kerüljön a középpontba, hogy meg se kell erőltetnie magát. Márpedig akkor van igazán elemében, ha a figyelem Önre irányul és irányíthat másokat. Fárasztó lesz ugyan ez a szombat, de mégis boldog és elégedett.

Nyilas

11.23 - 12.21

Remek érzéke van a mai napon mások igényeit felismerni és képes a saját érdekeit is háttérbe szorítva ennek érdekében cselekedni is. Így ugyan felborul az egyensúly, hisz lényegesen többet ad, mint kap, ez azonban mégis boldogsággal, elégedettséggel tölti el. Nem az jelenti a sikert, ha minden úgy alakul, ahogyan azt Ön szeretné, sokkal nagyobb örömet jelent Önnek, szerettei arcán a mosolyt látni.

Bak

12.22 – 01.20

Mivel bizonytalan és fáradt, így könnyű kihozni a sodrából, emiatt veszekedések és viták árnyékolják be a mai napot. Ráadásul hajlamos lehet túl könnyelműen ítéletet alkotni, így olyan szavak is elhagyják a száját, amiket már pár perc múlva meg is bán. Inkább előtte számoljon tízig, kerülje el a kényesnek ígérkező helyzeteket és vonuljon vissza. Nem kell mindig Önnek irányítani, a középpontban lenni, lazítani úgy is lehet, ha egyszerűen nem csinál semmit.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Szeretné megoldani azokat a problémáit, amelyek már egy ideje nyomasztják, de sose volt együtt a család, hogy megbeszélhessék. Most is komoly erőfeszítést igényel, hogy sikerüljön mindenkit egy asztalhoz ültetni, hogy végre őszintén kibeszélhessék a gondokat. Bár azt gondolta, kezében tarthatja majd az irányítást, de bizony hamar szembesülnie kell a ténnyel, itt sokkal mélyebben gyökereznek a nézeteltérések.

Halak

02.20 - 03.20

Tele van negatív energiákkal, így viszont nem számíthat arra, hogy a családja kitart Ön mellett. Megértést várna el, de erre nem számíthat, így marad a csendes visszahúzódás. Olyan feladatokkal próbálja eltölteni az időt, amelyekkel egyedül is boldogul és talán még azt is elmondhatja, kifejezetten szereti csinálni. A tavasz egyúttal olyan új kötelezettségeket is hoz magával, amelyek annyira nincsenek is ellenére.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!