Asztrológia

2014.11.06. 09:50

Napi horoszkóp – 2014. november 06.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Ossza meg a környezetében élőkkel is a terveit, ha segítségre számít. Ha nem mondja el határozottan és egyértelműen, hol és miben akadt el, nem reménykedhet abban, hogy megértésre talál. A titkolózásnak most nincs helye, hisz a helyzet annál komolyabb, minthogy tovább halogassa a megoldás keresését. Azzal kell dolgoznia, amit most kínálnak fel a csillagok, és higgye el, ez bőven elég lesz a sikerhez, ha őszinte.

Bika

04.21 – 05.21

Állást kell foglalnia, de ez most nem fog olyan könnyedén menni. Minden felet meghallgatott, mégsem lát tisztán a kérdésben. Hiába is kérne gondolkodási időt, hisz ennél több információt már nem tud gyűjteni. Érdemes hallgatni az ösztöneire, amelyek ilyenkor kisegítik. Fájdalmas lesz kimondani, de át kell rajta esnie. Sajnos ezzel kénytelen lesz megbántani egy olyan személyt, aki sokat jelent Önnek, de ha megérti a döntését, a kapcsolatuk nem fog megszakadni.

Ikrek

05.22 – 06.21

Sajnos több akadályba is ütközik a mai nap során, amelyek egy részével képtelen lesz megbirkózni. Kénytelen lesz bizonyos ügyeinek intézését felfüggeszteni mindaddig, míg meg nem találja az utat, amelyen tovább haladhat. Ez azonban ne vegye el a kedvét és amit a mai napra betervezett, azokat kezdje el, hisz sok esetben számíthat sikerre. Ez fog erőt adni Önnek a folytatáshoz, számos tanulságot vonhat le ezekből.

Rák

06.22 - 07.22

Képes megbirkózni azzal a teherrel, amelyet mások tesznek a vállára. Most nem felelősség vagy több munka miatt kell összeszednie magát, hanem az irigység szít Ön körül feszültséget. Ön azonban erről szinte tudomást sem vesz, teszi a dolgát, ahogyan eddig is, ezzel veszi elejét a rosszindulatú pletykáknak. Hisz az eredményei azt igazolják, a sikereiért valóban megdolgozott, nem csak az ölébe hullott.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Ha már sikerült ilyen remekül kipihennie magát, érdemes lenne egy kicsit nagyobb figyelmet szentelnie a kapcsolatainak is. A mélyben húzódó nézeteltérések tisztázására például kiválóan alkalmas ez a nap. Hisz meghallja, amit mondanak Önnek és nem csak arra képes figyelni, Ön mit szeretne a másik fél tudtára adni. Talán így, odafigyelve a másikra, a problémát is új szemszögből közelítheti meg.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Remek formában van, ilyenkor érdemes valami újba belefognia. Bár még nem érzi magát felkészültnek, most mégis hajlandó kockáztatni. Ne induljon el azonban egyedül, mindenképpen keressen maga mellé szövetségeseket, hisz együtt nemcsak könnyebb lesz, de tartják is az erőt egymásban olyankor, amikor épp feladni készülnének egy-egy akadály láttán. Remek csapatot sikerül kialakítania, akár hosszabb távú tervei során is érdemes lesz erre építeni.

Mérleg

09.24 - 10.23

Ha a környezetében élők elakadnak, Önhöz fordulnak segítségért. Ez ugyan elégedettséggel tölti el, hisz megtapasztalja, mit jelent megbecsült, közkedvelt embernek lenni, de egyúttal bosszantja is, hogy nem halad a saját dolgaival. Igyekezzen megtalálni az egyensúlyt, mert bármerre billenne el a mérleg nyelve, végül csak sérülésekkel úszná meg. Ha már reggel összeállít egy sorvezetőt az elintézendő dolgaival, mindig lenne hova visszatérnie, ha folytathatja ügyes-bajos dolgait.

Skorpió

10.24 - 11.22

Vidáman, kiegyensúlyozott hangulatban ébred, ilyenkor úgy érzi, képes meghódítani az egész világot. Fontos azonban, ha valami újba kezd, mérje fel előre a buktatókat, hisz az első leküzdhetetlen akadály hamar kedvét szegheti és megállásra kényszeríthetné. Ha azonban sikerül ezekre felkészülni, a megoldást is gyorsabban találja meg és töretlen lendülettel haladhat tovább a választott útján.

Nyilas

9.01 - 9.01

Él, mint hal a vízben. Azaz, minden tökéletes, remek a közérzete, a hangulatára sem lehet panasz, hisz mind a magán- mind a hivatali élete egyensúlyban van, egyik sem megy a másik kárára, képes a gondokat, de az örömöket is a helyükön kezelni. Remek nap ez a mai arra, hogy kicsit önmagára is figyeljen, táplálja az önbizalmát és az elégedettségét. Fürödjön a sikerekben, melyeket mostanában könyvelhetett el, emlékezzen rájuk meleg szívvel.

Bak

12.22 – 01.20

Legyen határozott, mégis visszafogott, ezzel érhet el sikereket a mai napon. Nem kell erőltetnie, hogy magához ragadja az irányítást, a kisugárzásának köszönhetően hamar Ön kerül az ügy élére. Céltudatos, így nem csoda, ha rohamléptekkel halad a siker felé. Könnyedén talál segítőkre is, hisz már a megjelenése is egyfajta garancia arra, hogy jó úton járnak. Mindez azonban ne vakítsa el, hisz egyedül csak félkarú óriás lenne.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Legszívesebben átölelné az egész világot, oly felszabadultan, kiegyensúlyozottan ébredt. Ezt ugyan nem teheti meg, de több figyelmet szentelhet a szeretteinek. Hisz ők azok, akik az elmúlt napokban nélkülözték Önt, ha mégis összefutottak, nem sok köszönet volt mindabban, amit mondott. Kérjen tőlük elnézést mindazon szavakért, melyeket meggondolatlanul a fejükhöz vágott, lepje meg őket egy vacsorával, meghitt hangulattal

Halak

02.20 - 03.20

Végre csökken az Önre nehezedő teher, kicsit fellélegezhet. Van ideje rendszerezni a gondolatait, az elmúlt időszak tanulságait levonni és az elért sikereket élvezni. Figyelmét ne kerülje el a fizikai erőnléte sem, hisz a szervezete folyamatosan küldi a jeleket, hogy ideje lassítani. Ha már erre lehetősége nyílt, törődjön a testével is. Az ellen sem lehet senkinek kifogása, ha meglepi magát valami aprósággal, ami még nem borítja fel a családi költségvetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!