Asztrológia

2014.11.10. 07:39

Napi horoszkóp – 2014. november 10.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Olyan feladatokkal is foglalkoznia kell, amelyek nincsenek igazán kedvére. Tudja le gyorsan ezeket a kötelezettségeket, hogy a délutáni órákban már valóban azt tehesse, amit szeret. Ha pihenni, kikapcsolódni szeretne, vonuljon félre, ha viszont hangos társaságra vágyik, hívja fel a barátait, barátnőit és mozduljon ki a négy fal közül. Teljen bárhogyan is az idő, a legfontosabb, hogy Ön jól érezze magát.

Bika

04.21 – 05.21

Ön lehet a középpontban, engedje hát el magát és hagyja, hogy a tenyerükön hordozzák a környezetében élők. Nem érti, minek köszönheti ezt a kiemelt figyelmet, de nem is érdemes elrontani a mai napot azzal, hogy magyarázatot keres. Egyszerűen engedjen a nyomásnak, adja ki az irányítását a kezéből és bátran felejtse el a döntés felelősségét is, szóljon Önről ez a nap még akkor is, ha nincs születésnapja. Hisz anélkül is megérdemli azt, amit kap.

Ikrek

05.22 – 06.21

Mivel kiegyensúlyozott és a türelme sem hagyja cserben, remek társaság lehet olyan közösségekben, ahol nagy a feszültség. Képes megtalálni a probléma gyökerét és addig nem nyugszik, míg a feleket ki nem békíti. Olyan megoldást keres, amely mindenki számára elfogadható, valamennyien kapnak is, bár adni is kényszerülnek. Az, hogy ilyen remekül megtalálja az arany középutat elsősorban annak köszönhető, hogy higgadt, megfontolt.

Rák

06.22 - 07.22

Ha egy hirtelen ötlettől vezérelve valami egészen mást tenne, mint az eredeti terve volt, ne habozzon, vágjon bele. Nem véletlenül alakult így, hogy szembejött Önnel ez a lehetőség, hatalmas veszteség lenne, ha hagyná elmenni. Bármit is kénytelen emiatt elhalasztani, valószínűleg nem lesz pótolhatatlan, ha mégis, akkor sem fogja megbánni, hogy egy kis kényelmetlenség éri. Erre napra élete végéig emlékezni fog.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Izgalmas órákra számíthat az esti órákban, ha képes elengedni magát és nem ragaszkodik görcsösen ahhoz, hogy Ön irányítson. Adja át magát a család terveinek, akik igyekeznek a kedvében járni, bár az elképzelésük nem feltétlenül egyezik azzal, amit Ön gondolt volna. Mégsem kell elutasítania mindazt, ami Önre vár, hisz olyan élményekkel gazdagodhat, amikkel nem találkozhatna, ha mindig az történne, amit Ön szeretne.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Ha képes a megszokásaira nemet mondani, olyan csodában lehet része, ami valóban meglepi. Az újdonság ereje csak lendületet adna, de onnan kap támogatást a terveihez, ahonnan nem is számított rá. Amikor valami váratlan fordulat érkezik az életébe, sokkal felszabadultabb, izgatott és bár kicsit feszült, mégis olyan érdekes oldaláról mutatkozik be, amely vonzza a társaságot. Ennek köszönhető, ha a mai napon nem egyedül kell a terveit megvalósítania.

Mérleg

09.24 - 10.23

Népszerűségnek örvend, ami nem csoda, hisz vidám, mosolygós, ilyenkor valóban ellenállhatatlan, remek társaság. Kiváló hallgatóság, de ha a véleményét kérik, akkor sem retten meg attól, hogy őszintén, mégis burkoltan fogalmazva elmondja. Legyen megértő, de ne megalkuvó, hisz ebben az esetben éppen azt adná fel önmagából, ami oly értékessé teszi. Az Ön igazi erőssége az elfogadás és a nyílt szívűség.

Skorpió

10.24 - 11.22

Az apró dolgok teszik az életet színessé, a barátságokat mélyebbé, a családi életet meghitté. Ez legyen a vezérelve a mai napon. Ne gondolkodjon nagy gesztusokban, drága ajándékban vagy királyi lakomában, ha meglepetést szeretne okozni, inkább válassza az egyszerűséget és a személyre szólót. Egy kedvenc ételekből összeállított vacsora, egészen apró figyelmesség többet jelent a drága mutatványoknál. Használja a fantáziáját.

Nyilas

11.23 - 12.21

Könnyedén megtalálja a hangot a környezetében élőkkel, így szívesen tartózkodik emberek között. Keresse a lehetőséget arra, hogy beszélgessen, ha nem is alkot véleményt, de figyel, hallgatja mások problémáit. Sokat tanulhat abból, hogyan kezelik a feszült helyzeteket, oldják meg a gondjaikat. De ha magányosan kell eltöltenie pár órát, akkor se szomorkodjon, Hamar feltalálja magát és olyan tevékenységekkel tölti az időt, amely kikapcsolja.

Bak

12.22 – 01.20

Ne menjen bele feleslegesen vitákba, mert képtelen lesz kiállni az álláspontja mellett, így viszont csak felesleges feszültség támad Önben. Ha úgy alakul, vonuljon inkább vissza, fogadja el, hogy nem az Öné az irányítás, hisz attól még lehet érdekes ez a nap, hogy nem az ízlésének megfelelően alakul. Egyszerűen csak legyen nyitott az újra, befogadó és érdeklődéssel fogadja mindazt, amit kínál az élet.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Mivel könnyen befolyásolható a mai napon, ezért válogassa meg, kivel is tölti az idejét. Hajlandó belemenni olyan egyezségekbe, amelyek kifejezetten hátrányosak az Ön számára, de tudja, csak így őrizheti meg a nehezen megteremtett békét. Azzal, hogy az akaratát háttérbe szorítja, kiszolgáltatottá válik, amit kihasználhatnak olyan emberek, akik nem önzetlenül állnak Ön mellett. Ezért legyen óvatos, kivel is osztja meg ezt a napot.

Halak

02.20 - 03.20

Mivel nem érzi igazán sajátjának az ügyet, nem csoda, ha nincs meg Önben a kitartás és az a nagy tenni akarás, ami egyébként jellemzi Önt. Ne szomorítsa el azonban a környezetében élőket azzal, hogy nem áll ki mellettük, legyen a háttérben mindig elérhető, ha mással nem, a tanácsaival segítse őket azon az úton, amelyen menni akarnak. Hisz nem olyan rossz az elképzelés, csak Ön valamiért képtelen azonosulni vele.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!