Asztrológia

2014.12.08. 08:04

Napi horoszkóp – 2014. december 8.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21 – 04.20

Ma ismét hajlamos arra, hogy meggondolatlanul cselekedjék. Régi hibája megint kínozza: türelmetlen, hajhássza a gyors sikert. Ennek így nem lesz jó vége, és Ön az, aki ezt a legjobban tudja. Mégsem tanul a hibáiból. Az otthoni légkör sem a legjobb. Kerülje a felesleges, parttalan vitákat. Valós vagy vélt igazának nem kell mindenáron érvényt szereznie. Lehet, ha most enged, az idő Önnek fog dolgozni.

Bika

04.21 – 05.21

Kezdődhetne a hét akár békésen is, de ezen Ön lepődne meg a legjobban. Családi körben már szóba kerülnek az ünnepek és ezzel együtt terítékre kerül az örökzöld téma: honnan vegyünk pénzt? Eszébe ne jusson adósságokba verni magát vagy még több különmunkát vállalni. Ha ilyen terveket forgat a fejében, azonnal verje ki belőle. Határozottan mondjon nemet. Annál, amit eddig vállalt, már nem bír el többet. Ereje fogytán, idegei megviseltek. Ilyen állapotban könnyebben érheti betegség vagy baleset.

Ikrek

05.22 – 06.21

Egy kis pihenésre vágyik, de rossz helyen keresi. Mintha szándékosan kutatná, vonzaná a zavaros ügyleteket, a félreérthető helyzeteket. A sors nem lesz kegyes most Önhöz, és bizony belerángatja a leghajmeresztőbb helyzetekbe. Nagyon észnél kell lennie ahhoz, hogy ne vesszen el. Az estét töltse egyedül, ki kell hevernie valamiképpen ezeket az izgalmas-mozgalmas órákat, mert holnap is nap lesz.

Rák

06.22 - 07.22

Egyeseknek ez a nap a nagy beteljesülést jelenti, a régóta várt alkalmat. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy Önnek mégis heteket kell még ugyanerre várnia, és akkor sem biztos, hogy úgy jön el, ahogyan azt jó előre elképzelte. Egy biztos: érdemes türelmesnek lenni, mert ez a csillagok állása szerint jutalmat érdemel. Idegeskedéssel és kapkodással csak egyet lehet elérni – a csalódást és a bánatot.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Szó mi szó, volt már jobb hétfője is – igaz, rosszabb is. Tulajdonképpen semmi különös vagy szokatlan nem történik. A mindennapi rutint legfeljebb néhány váratlan telefonhívás zavarhatja meg, az új feladatok nem okoznak igazán meglepetést, hiszen így az év vége közeledtével mindig sűrűsödnek a programok és szaporodnak a kötelezettségek. Bár úgy érzi, lassan lemerülnek az energiaraktárai, mégis tudja, hogy helyt fog állni, ezért nem is veszíti el a fejét.

Szűz

08.24 - 09.23

A mai nap kedvező arra, hogy új feladatokba fogjon, vagy együtt dolgozzon másokkal. Energiája és ereje határtalannak tűnhet, különösen a fizikai tevékenységek terén. A máskor oly nehéznek tűnő akadályokat most könnyedén legyűrheti. Ha bárkivel problémája van, most alkalma lehet rendezni a nehézségeket. Itt az ideje, hogy valami új fába vágja a fejszéjét, leginkább olyasmibe, ahol tökéletes időzítésre van szükség.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24 - 10.23

Ha ma nem próbálja meg összeszedni magát, kontroll nélkül elszabadulhat a rosszabbik énje. Úgy érzi, hogy fölötte áll mindenkinek, és önmaga felértékelésének mámora hamar odavezethet, hogy gátlástalanul legázolja a barátait vagy a szeretteit. Pedig ez a „ki, ha én nem?” mentalitás egyáltalán nem viszi előbbre a boldogulás útján. Ne kérdőjelezze meg a legutóbbi idők sikereit is, csak azért, mert megint elszaladt Önnel a ló.

Skorpió

10.24 - 11.22

Jobb, ha mindenki előtt titokban tartja, mibe bonyolódott. Már nem is emlékszik pontosan, mi indította el a lavinát, ami mostanra be is borította. Már nagyon várja a hófehér kutyát, rummal a nyakában. Csak a hófehér elefántot ne akarja látni, tudja, amit nem akar látni. Komolyra fordítva a szót: igyekezzen összeszedni magát. Nincs még veszve semmi. Mindig van kiút, amit meg is talál, ha kifújja magát és hideg fejjel átgondolja, merre induljon.

Nyilas

11.23 - 12.21

Kellően derűs és engedékeny ahhoz, hogy már most hozzákezdjen a karácsonyi ajándékok beszerzéséhez. Készítsen számvetést, hogy mennyit költhetnek, és kit mivel lephetnének meg. Ha el akarja kerülni a felesleges izgalmakat, ne üljön ma a volán mögé, hisz az év végi hajrában egyre idegesebb sofőrök jelennek meg az úton. Mivel kissé figyelmetlen, Ön is okozhat balesetet, jobb lenne ezt megúszni.

Bak

12.22 – 01.20

Nem kell attól tartania, hogy a mai nap nagy meglepetéseket tartogatna, amelyek felborítanák a lelki békéjét. Minden megy a maga megszokott útján. A folyamatosságot mindössze egyetlen „rövidzárlat” szakítja meg, de ennek sem lesznek hosszan tartó következményei. Végtelen nyugalmából egy különös jóslattal próbálják meg kibillenteni. Bármilyen babonás is, most az egyszer hagyja figyelmen kívül a baljós jelzéseket.

Vízöntő

01.21 – 02.19

A mai napon kerülje a szerepjátszást, a szemfényvesztést. Ne keltsen senkiben sem hamis illúziókat. Csak adja önmagát, mutassa meg végre-valahára, hogy ki is lakozik a számtalan álarc mögött. Legyen távoli szemlélője szerettei vitájának, igazságot tenni úgysem tudna, akkor pedig minek beleavatkozni. Ha nem foglal állást, nem is szerez magának új ellenséget azzal, hogy kiáll az egyik oldal mellett.

Halak

02.20 - 03.20

Ne halogassa tovább, ennél jobb alkalom úgysem fog adódni. Még a mai napon lásson neki a halaszthatatlan vagy feltorlódott ügyeinek intézésének. Amit csak lehet, zárjon is le, ne vigye át a következő hetekre. Már most érdemes megírni a karácsonyi üdvözlőlapokat és előkészülni az ünnepekre. Ez a nap erre is hagy időt. Használja hát ki okosan és megfontoltan. Legyen óvatos a közlekedésben, az év vége közeledtével egyre több az ideges, ingerült vezető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!