Asztrológia

2015.02.05. 07:52

Napi horoszkóp - 2015. február 05.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

A vágyai és az érzelmei ellentétbe kerülnek. Ráadásul ez az Önben tomboló kettősség a lehető legváratlanabb pillanatokban nyilvánul meg. Ön is megdöbbenve veszi észre, hogy a lelkében tomboló kétségekről egy vadidegennel beszélget. Olyanokról mesél neki, amikről még legbensőbb barátai előtt is hallgat. De mikor feleszmél, már késő, olyannyira megkönnyebbül attól, hogy kiönthette a lelkét, hogy nem tudja abbahagyni.

Bika

04.21 – 05.21

Engedje szabadjára az álmait és a vágyait. A fantáziájának nincsenek a mai napon határai, így ha művészi ambíciói vannak, ne fogja vissza magát, ragadjon tollat, ecsetet, üljön le a számítógép elé, hogy kiírja magából a bensőjét foglalkoztató kérdéseket. Fontos kérdésekben azonban ne hozzon döntést, mindenképpen kérjen haladékot, mert képtelen reálisan átgondolni a válasza következményeit.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ma csak saját maga miatt bosszankodhat. Mintha két bal keze lenne, olyan ügyetlenül bánik mindennel. Ez még a kisebbik gond lenne, de az emberekkel sem találja meg a hangot. Olyan kérdésekből is képes hatalmas vitát kirobbantani, amikben tulajdonképpen minden vitapartner egyetért. De a modorával bizony csak ellenségeskedést vált ki. Fontos lenne, hogy ne bosszantsa fel magát, hanem okulva a hibáiból, módosítana a stílusán.

Rák

06.22 - 07.22

A pozitív hozzáállása a mai naphoz nagyban megkönnyíti a helyzetét. Úgy érzi, most mindent elérhet. Az önbizalma szerencsére épp akkora, hogy nem ösztönzi arra, megvalósíthatatlan célokat tűzzön ki maga elé. De a reálisan megfogalmazott elképzeléseinek kivitelezésében most semmi nem akadályozhatja meg. Ekkora lendülettel, amellyel rendelkezik és ilyen optimizmussal ugyan ki vagy mi állhatná útját?

Oroszlán

07.23 - 08.23

Elképzelhető, hogy most túl könnyelműen gondolkodik. Amíg nem lép a tettek mezejére, ez nem is okoz különösebb problémát, a gondok akkor kezdődnek, mikor a meggondolatlan tervei kivitelezésébe kezd. Környezete hiába próbálná a buktatókra felhívnia figyelmét, Ön egyszerűen képtelen elfogadni, hogy ők csak a javát szeretnék és egy komolyabb csalódástól kívánják megóvni. Sajnos mire belátja, könnyen lehet, hogy magára hagyják.


[poll id="4"]


Szűz

08.24 - 09.23

Magas elvárásokat támaszt önmagával szemben. Még az sem tántorítja el a terveitől, amikor a körülmények egyértelműen jelzik, bizony az elképzelései nem megvalósíthatóak. Bár lelkesedése az adott téma irányába csökken, de hamar talál magának új kihívást. Nem tud nyugton maradni, úgy érzi, az Önben dúló feszültséget mindenképpen le kell vezetnie és csak úgy érheti ezt el, ha valami maradandót alkot.

Mérleg

09.24 - 10.23

Azzal kezdi a napot, hogy visszatekint az elmúlt napok eseményeire. Rá kell döbbenjen, hogy a befektetett energiái megtérültek, hisz rengeteg elintézetlen ügyét sikerült lezárnia. Ez erőt ad ahhoz, hogy a hetet ugyanilyen nagy lendülettel folytassa. Szüksége is lesz minden erejére, hiszen számtalan ügynek szeretne még a végére járni a hétvége előtt. Most érzi magában az elszántságot, hogy a nehézségek láttán se adja fel.

Skorpió

10.24 - 11.22

A mai napot arra kívánja szánni, hogy rendezi a sorait. Elsősorban a lezáratlan ügyeket szeretné rangsorolni, hogy tisztán lásson végre, melyek azok, amik nem tűrhetnek tovább halasztást. A nagy rendrakás természetesen nem kerülheti el az otthonában kialakult káosz megszüntetését sem. Meglepődve tapasztalja, mennyi felesleges kacat tud összegyűlni, ha nem válogatja ki időben az Önnek fontos dolgokat.

Nyilas

11.23 - 12.21

Eljött a takarítás ideje. Nemcsak a fiókjában tesz rendet, hanem a társasági életében is. Átgondolja, kikre támaszkodhatott az elmúlt időben és kik azok a személyek, akikben nagyot csalódott. Így aztán a telefonjából nem kevés telefonszámot töröl, de akik a nap végén még szerepelnek benne, igaz barátok. Nehéz egy ilyen napon Önnel szót érteni, hisz komoly lelki utat jár be, de a partnerében most sem kell csalódnia, megérti felkavart lelki világát.

Bak

12.22 – 01.20

Ha ma nem sikerül rendeznie a sorait, bizony a hamarosan kitörhet a káosz. Kezdenek összecsapni a feje felett a hullámok. Mindezek ellenére könnyelműen bánik azokkal, akik segíteni szeretnének Önnek. Ha mindezért a partnere megorrol Önre, ne csodálkozzon. Megértéssel és türelemmel hallgassa meg őt, így kevesebb veszekedéssel fogják tudni átvészelni az elkövetkező zűrös napokat.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Magányra vágyik. Az Önhöz segítségért fordulókat ingerülten zavarja el. Otthonában sem találja helyét a szerettei körében, még önmagának sem tudja megmagyarázni, miért menekül ilyen hevesen a társaságtól. Nyugtassa meg a partnerét, nem neki szól a mai hangulata, egyszerűen arra van szüksége, hogy önmagára figyeljen, majd menjen friss levegőre, sétáljon, csodálkozzon rá környezete szépségére, élvezze, hogy kicsit magányos lehet.

Halak

02.20 - 03.20

Úgy érzi, meg kell szabadulnia a régi terheitől. Ebben most a bolygók a partnerei lesznek. Segítik abban, hogy ne rettenjen meg komolyabb lépések megtételétől és ne hátráljon meg az első nehézség felmerülésekor. Minden döntését alaposan megfontolja és így a céljai is elérhető közelségbe kerülnek. Mindezeknek köszönhetően a lelki egyensúlya helyreállni látszik, melynek kedvező hatása a fizikai problémáit is enyhíti. Régen volt ilyen eredményes napja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!