Asztrológia

2015.02.10. 07:57

Napi horoszkóp - 2015. február 10.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

A világ összeesküdött Ön ellen. Direkt provokálják, titkolóznak Ön előtt. Nem szabad ezen mérgelődnie, mert egy kisebb vita is heves veszekedéssé fajulhat. Ne most akarja tisztázni a környezetében élők viselkedését, erre ez a nap nem alkalmas. Sajnos a rossz hangulata hazáig kíséri. Pedig nagy türelemre van szüksége, mivel a kapcsolata szakítópróbához közeledik. Ha most elveszíti a fejét egy nézeteltérés során, annak végleges következményei lehetnek.

Bika

04.21 – 05.21

A bolygók állása gondoskodik arról, hogy a környezetében élők nyitott fülekkel hallgassák végig az érvelését. Bár az őszinteség gyakran fájdalmat okoz, most ne kerülgesse a témát, még ha ezzel heves vihart kavar is maga körül. A mai nap arra is alkalmas, hogy egyúttal önmagában is tisztázzon néhány kérdést. Elsősorban az igényeit kell újra megfogalmaznia. Ha úgy érzi, több testi vagy lelki feltöltődésre van szüksége, ne habozzon ennek módját is megkeresni.

Ikrek

05.22 – 06.21

A mai nap energikusan telik el, sok feladatot tartogat az Ön számára. Ez sajnos azt is jelenti, hogy nem kerülheti el a feszült helyzeteket. Ez főleg a tágabb környezetében jelent majd gondot, úgy érzi, egyszerre kellene több problémát is megoldania. Természetesen azzal, hogy kapkod, nem fogja legyűrni ezt a kihívást. Sokkal hatékonyabban dolgozhatna, ha fontossági sorrendet állít fel és a megoldandó gondok magjára összpontosít.

Rák

06.22 - 07.22

Az élete fordulóponthoz érkezett, nem halogathatja tovább. A mai napon azonban képes dönteni és továbblépni. Már ma a tettek mezejére is lép, melyet a környezetében élők is észrevesznek és támogatják is új tervei megvalósításában. Azonban maradjon meg a korlátai között és mutatkozzon továbbra is határozottnak és elszántnak, ellenkező esetben féltékenységet válthat ki a magatartása.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23 - 08.23

Ma egyszerűen hiányzik Önből a vágy és a képesség, hogy a környezetében élőkkel közös nevezőre jusson. Talán túl kritikus, de az sem kizárt, Ön fogadja most nehezen az értékelést. Arra ügyeljen, hogy szavait úgy válogassa meg, amivel nem sérti meg mások önérzetét vagy becsületét. Koncentráljon arra, hogy a munkáját a legnagyobb alapossággal végezze, ellenkező esetben könnyen szarvashibákat véthet.

Szűz

08.24 - 09.23

Komoly kihívásokat kívánó feladatok megoldásával bízzák meg. Az első lépése az legyen, hogy alaposan megtervezi a lépéseket, és segítőket szervez maga köré, mert enélkül hamar káosz alakulhat ki. A telefon is folyamatosan csörög, ami csak tovább növeli a feszültséget Önben. Megválaszolatlan levelek is várnak még Önre. De a nap végén hátradőlhet, a csapatban végzett munka végül meghozza a sikert is.

Mérleg

09.24 - 10.23

Nem úgy alakul a magánélete, ahogyan szeretné. Próbálja meg elkerülni a heves szóváltásokat és reagáljon a vitákban higgadtan és megfontoltan. Ez ugyan a nehezére esik, de be kell lássa, nem mindig az Ön elképzelései szerint alakulnak a dolgok, és bizony előfordulhat, hogy az irányítás kicsúszik a kezei közül. Talán ha a partnere szemszögéből is megvizsgálná a dolgokat, megértőbben fogadná a felvetéseit.

Skorpió

10.24 - 11.22

Az Önt körülvevő emberek gyakran hatnak inspirálóan. Ez visszavezethető az Ön nyitottságára és a barátságos közeledésére. Feltűnő az is sokak számára, ahogyan Ön ezeket a pozitív megerősítéseket azonnal hasznosítja, a tettek mezejére tereli. Legyen ezért hálás a rokonainak, közeli barátainak, és nyújtson Ön is segítő jobbot, ha elakadnak az életükben. Így alakulhat ki az a légkör, ahol az adok és a kapok hosszútávon is egyensúlyban van.

Nyilas

11.23 - 12.21

A családjában súrlódások várnak Önre. Ezek legtöbbször nem az Ön hibájából erednek, mégis a közepén találja magát a vitáknak. A kritikákat ne vegye a szívére, keresse meg a bennük rejlő igazságot és a felindultságból eredő sértő szavakat engedje el a füle mellett. Különösen akkor, ha a vita hevében már-már személyeskedő hangnemet üt meg a partnere. Rá fog arra is döbbenni, hogy a párja felindultsága teljesen jogos, még ha igazságtalan is, hogy Önre zúdítja a haragját.

Bak

12.22 – 01.20

Valami gond lehet a kisugárzásával. Bárkivel ül le beszélgetni – partnerével, gyermekeivel vagy régi barátokkal -, nem találják meg a közös hangot. Sajnos komoly veszekedések is keletkeznek, pedig a szakadék a nézeteik között nem lenne olyan mély, amely ezt indokolná. Ügyeljen arra, hogy ne reagáljon túl egy-egy kritikát vagy célzást, maradjon a tények talaján és nyugodjon meg. Ezzel elkerülheti, hogy megsértse az Önhöz közel állókat.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Úgy tűnik, a mai napon nemhogy elkerüli, de direkt keresi a konfliktushelyzeteket. Ezen viselkedését mások a túlzott egoizmusával magyarázzák és szó nélkül hátat fordítanak Önnek. Ha képes a véleményeket, kritikákat meghallgatni, máris sokat tett annak érdekében, hogy megértésre találjon és ne vádolják azzal, csak magára, a saját érdekeire koncentrál. Ismerje el, hogy nem csak Önnek lehetnek igényei, sőt elvárásokat is támaszthatnak.

Halak

02.20 - 03.20

Használja ki azokat a lehetőségeket, melyet az ismeretségi köre kínál. Új dolgok felfedezése sokkal könnyebb, ha talál egy „idegenvezetőt”. Nem is gondolta volna, hogy az Ön számára ismeretlen, de izgató témában a barátai között lelhet olyan emberre, aki már ezen terület szakembere. Egy kis beszélgetés számos új oldaláról mutatja be a már régóta ismert barátait is. A jövőben igyekezzen több időt szakítani arra, hogy leüljön beszélgetni velük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!