Asztrológia

2015.03.09. 08:24

Napi horoszkóp - 2015. március 9.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Kezd megnyugodni és ez a kisugárzásában is megjelenik. Az eddig Önt körülvevő feszült légkör Önnek is köszönhető volt, így már ez megszűnhet. Bár a hangulat nem fog rendeződni egyik percről a másikra, de az úton már elindulhatnak. Beszéljék át, miért voltak türelmetlenek, hol is tér el a véleményük. Rá fognak ébredni, hogy nem is olyan mély a szakadék Önök között, mint gondolták, csak nem adtak időt és lehetőséget egymásnak.

Bika

04.21 – 05.21

Az elmúlt napok feszültsége végre elillanni látszik. Már látja a megoldást, csak a kivitelezést kell még megszerveznie. Már az a tény, hogy megszabadulhat egy tehertől, olyan energiákkal tölti fel, amely megkönnyíti a helyzetét. Ne veszítse el azonban a türelmét, ha nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan azt eltervezte, hisz a mai nap nagy része egyébként is a rögtönzésről szól. Megvan annak is az előnye, ha nem tudja, mi történik Önnel a következő percben.

Ikrek

05.22 – 06.21

Végre megszabadulhat egy olyan problémától, ami régóta nyomasztotta. Derül égből villámcsapásként érkezik a megoldás, ráadásul olyan helyről, ahonnan nem is számított rá. Ne gondolkozzon most azon, vajon mivel érdemelte ki, egyszerűen élvezze, hogy egy gonddal kevesebb. Szüksége is lesz pozitív energiákra, mivel családi körben vihar készül kitörni, Ön lehet az az ember, aki villámhárítóként elvezeti a feszültséget.

Rák

06.22 - 07.22

Képtelen küzdeni, ezért igyekszik minden olyan helyzetet elkerülni, ahol harcolnia kellene. Ez egyrészről követendő, hisz így nem megy bele felesleges vitákba, inkább engedi, hogy a másik fél véleménye érvényesüljön, de gondot okozhat, ha a siker érdekében egy nehézséggel kell megbirkóznia. Hajlamos lehet ugyanis feladni, pedig a probléma nem is lenne leküzdhetetlen,. Csak egy kis kitartásra lenne szüksége. Mindig mérlegeljen, mielőtt úgy döntene, nem érdemes folytatni.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Élvezi a nap minden percét, mivel remek hangulatban ébred és megfogadja magának, nem engedi ezt elrontani. Pedig számtalan nehézséggel kell megküzdenie, mégsem keseredik el. Ha elakad, segítséget kér vagy csak egyszerűen továbblép. A probléma nem lehet olyan nagy, hogy emiatt elkeseredjen. Ez az életfelfogás igazán szimpatikussá és népszerűvé teszi a környezetében élők szemében, nem csoda, ha népszerűvé válik.

Szűz

08.24 - 09.23

Hajlamos lehet a túlzásokra, vonatkozzon ez akár a hangulatának ingadozására, de egy bevásárlás során is könnyen elcsábulhat. Ez ugyan mókásnak tűnhet, azonban hosszú távon komoly károkat is okozhat. Éppen ezért érdemes lenne megfejteni az okát. Vajon mit próbál leplezni ezzel a viselkedésével? Mivel elégedetlen, amit úgy gondol, csak ilyen módon vezethet le? Ha megvan a válasz, a megoldás már gyerekjáték lesz.

Mérleg

09.24 - 10.23

Elég a sikerhez egy kis akarat és az a kitartás, ami Önben lakozik. Nem adja fel ugyanis egykönnyen, ha akadályokba ütközik, hajtja a vágy, hogy eredményeket tudjon felmutatni. Érdemes néhány olyan elképzelését is kézbe venni, amelyek ott lapultak a fiók mélyén, de még nem látta elérkezettnek az idejét. Bár még nem dolgozta ki a lépéseit, azonban a szerencse Ön mellé szegődik, így megbirkózik a nehézségekkel.

Skorpió

10.24 - 11.22

Remek hangulatban ébred, képes megtalálni ilyenkor a közös hangot azokkal az emberekkel, akikkel együtt kell működnie. Ha hivatalos ügyek elintézése vár Önre, ne halogassa tovább, hisz most türelmes, kitartó, de mégis hatékony lehet. Hajlamos ugyanis feladni egy-egy akadálynál, most azonban végigjárja az utat minden buktatójával együtt. Minden egyes találkozás egy újabb élmény, új tapasztalatokkal gyarapszik.

Nyilas

11.23 - 12.21

Kiegyensúlyozott, kifejezetten vonzó egyéniség a mai napon. Így nem is csoda, ha nem lesz lehetősége egyedül maradnia, tevékenykednie, kénytelen folyamatosan mások rendelkezésére állni. Hol tanácsért keresik fel, máskor pedig csak a szívüket szeretnék kiönteni Önnek vagy egyéb ürügyet keresnek, hogy Önhöz közel kerüljenek. Fogadja türelemmel a népszerűséget és legyen megértő mindazokkal, akik a gondjaikat bízzák Önre.

Bak

12.22 – 01.20

Számos ötlettel a fejében kezd neki a mai napnak. Ennek is köszönheti a szétszórtságát, figyelmetlenségét. Képtelen arra összpontosítani, amivel épp foglalkozik, mert elmerül a saját gondolataiban. Még nincs itt az ideje annak, hogy önálló utakon induljon el, egyenlőre el kell fogadnia, hogy mások irányítják. Éppen ezért inkább tegye most félre az elképzeléseit és minden erejével az Önre váró feladatokra koncentráljon.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Szinte kérnie sem kell, máris valóra válik. Remek nap ez a mai abból a szempontból is, hogy tervei megvalósítása érdekében tevékenykedjen. Most ugyanis szerencsés kézzel nyúl mindenhez, így számíthat a sikerre még akkor is, ha úgy érzi, még nem érkezett el az ideje. Nem csak segítőkre számíthat, de a csillagok is a pártját fogják. Gyümölcsöző beszélgetések részese lehet, ezt elsősorban az őszinteségének köszönheti.

Halak

02.20 - 03.20

Találja meg a szépséget minden apróságban, amivel a mai napon találkozik. Erre képes is lesz, hisz érzi, lelkileg bizonytalan és ilyenkor különösen érzékeny, aki ráadásul vágyik is arra, hogy boldog lehessen. Különösen nyitott érzékkel rendelkezik a környezetében élők irányába, de hajlamos lehet a jóindulatra még azokkal szemben is, akik nem feltétlenül tiszta szívvel és szándékkal közelednek Ön felé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!