Asztrológia

2015.05.14. 07:43

Napi horoszkóp - 2015. május 14.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Kiszámíthatatlan a viselkedése és ez komoly problémákat okozhat, ha mások segítségére számít. Önfegyelmet kell tanúsítania, ha nem szeretne egyedül maradni a leküzdendő akadályokkal. Természetesen választhatja azt az utat is, hogy egyedül küzd meg a problémákkal, de így számolnia kell azzal is, hogy sokkal lassabban, nehezebben boldogul és bizony minden összpontosítás ellenére hibát vét.

Bika

04.21 – 05.21

Nyugtalan és határozatlan, ezzel az őrületbe kergeti a környezetében élőket. Kiszámíthatatlan viselkedésének hála szép lassan magára hagyják a problémáival, ami csak tovább fokozza Önben a feszültséget. El kell fogadnia, hogy a mai napon bizony egyedül kell megküzdenie a gondjaival, így elsősorban olyan feladatokkal foglalkozzon, melyek nem igénylik mások segítségét. A sikerélmények helyreállíthatják aztán a belső egyensúlyát.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ne rettenjen meg azoktól az érzésektől, amelyek Önben tombolnak. Mélyről fakadnak és végre utat törnek a felszínre, ha továbbra is megpróbálja elnyomni, csak a belső feszültség fogja feszíteni. Beszélje át az érintett felekkel a nyitott kérdéseket és öntsenek végre tiszta vizet a pohárba. Ennek köszönhetően ugyan változások várhatóak az életében, de ezt a lépést nem halogathatja tovább, mert belülről lassan felemésztené az állandó őrlődés.

Rák

06.22 - 07.22

Olyan feladatokkal kell megküzdenie, melyekhez nincs elég tapasztalata. Ez azonban ne riassza meg, hisz nincs egyedül. A tudás és a lendület lehet az Ön ütőkártyája, de hallgassa meg mások tanácsait is, ezzel megkönnyítheti a helyzetét. Az utóbbi időben az önbizalma csorbát szenvedett, de a mai napi sikerek balzsamként hatnak a lelkére. Ossza meg a kellemes élményeit a családtagokkal, hogy együtt örülhessenek a sikereknek.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23 - 08.23

Olyan időszak veszi kezdetét a mai nappal, amikor számos új ember lép az életébe. Ne várja meg azonban, hogy ők tegyék meg az első lépést, a kezdeményezés az Ön kezében kell legyen. Bár visszahúzódó, zárkózott ember, ideje most levetkőzni ezt és nyitni a világ felé. Új barátok, ismerősök nyújthatnak megoldást, terelhetik az életét egy olyan mederbe, ahova már egy ideje szívesen elkalandozni, de nem talált partnert hozzá.

Szűz

08.24 - 09.23

Frissen, kipihenten kezdi a napot, tele van tettvággyal. Használja ki a lendületét és foglalkozzon olyan kérdésekkel, melyeket egy ideje már halogatott. A fiókja mélyén lapulnak olyan feladatok, melyek megoldásra várnak, ám valahogy eddig nem érzett magában elég erőt ahhoz, hogy megküzdjön velük, mert érezte, hogy számos problémával kell közben szembesülnie. Most azonban ezek a nehézségek nem tántoríthatják el.

Mérleg

09.24 - 10.23

Sok hűhó semmiért. Így jellemezhető az a vihar, ami családon belül kitör a mai napon. A vélemények nem állnak annyira távol egymástól, de ahelyett, hogy ezt néznék, a különbségekre helyezik a hangsúlyt. A végső megoldást azonban csak akkor találhatják meg, ha képesek felülemelkedni önmagukon és kitárni az elméjüket egymás irányába. Tegye meg Ön a kezdő lépést és engedjen. Ezzel annyira meglepi a többieket, hogy követni fogják.

Skorpió

10.24 - 11.22

Nehezen tud kiszakadni a problémák köréből, pedig a szeretteinek szüksége lenne a mosolyára, megértésére. Felejtse el a gondjait és tárja ki a szívét, elméjét, hogy megnyílhassanak Önnek. Olyan kérdések foglalkoztatják őket, melyre Ön tudhatja a választ. Tanácsaival segítheti őket és ha ezeket a saját életéből merített példákkal támasztja alá, kapcsolatuk is új szintre emelkedik, közelebb kerülnek egymáshoz.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ön az, aki a bolhából elefántot csinál, úgyhogy ne a környezetében élőket hibáztassa a sok gondjáért. A veszekedéssel ráadásul nem kerül közelebb a megoldáshoz és éppen azokat bántja meg, akik közel állnak Önhöz. Arra törekedjen, hogy mielőbb lezárhassa végre ezt a kérdést és így marad ideje arra is, hogy egy kicsit kikapcsolódjon, erőt gyűjtsön. Egy kényeztető fürdő például kifejezetten kellemes lenne.

Bak

12.22 – 01.20

Szívesen tartózkodik nagyobb társaságban, így még azon se bosszankodik, ha váratlan vendégek érkeznek. Remekül képes alkalmazkodni minden körülményhez, hisz azt érzi, minden rendben van Ön körül, de a belső egyensúlya is helyreállt. Ezt az állapotot kellene tartóssá tenni valahogy, talán az lenne a legegyszerűbb, ha végre nem gondolkodna, hanem egyszerűen csak élvezné az életet, de legalább a mai napot.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Ismét az érzelmei törnek a felszínre, ilyenkor a szerettei tudják, nyert ügyük van. Előhúzzák a régi sérelmeket és addig nem nyugszanak, míg el nem érik a céljukat, beismerje, tévedett. Könnyű dolguk van, hisz az vezérli, hogy ne bántsa őket. Ha már viszont kimondja, hogy igazuk van, akkor saját magát is győzze meg erről és valóban borítson fátylat a múlt ügyeire, hisz épp az lenne a lényeg, hogy ezeket a mélyben gyökeredző, feszültséget okozó problémákat tövestől kitépjék.

Halak

02.20 - 03.20

Egyes döntései következményeivel a mai napon kell szembesülnie. Bár nem erre számított, gondoljon arra, lehetne rosszabb is. Most ebből kell építkeznie, bár reménykedett abban, mostanra már eredményekkel állhat elő, világossá vált, hogy az út hosszabb és nehezebb lesz, mint ahogy számolta. De Ön nem az a típus, aki feladná, különösen akkor, ha valamit nagyon szeretne elérni. Most sem tétovázik sokat, tudja is, merre induljon tovább.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!