Asztrológia

2015.06.19. 07:53

Napi horoszkóp – 2015. június 19.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Nagy eredményekre lehet képes, de nem feledkezhet meg a környezetében élőkről sem. Komoly viták forrása lehet az a belső feszültség, mely hajtja Önt. Törekszik a sikerre, de elfeledkezik arról, hogy mindezt egyedül nem érheti el. Ha segítő kezet nyújtanak, Ön hátsó szándékot vél felfedezni ott is, ahol csak önzetlenség van. Mindezt annak köszönheti, hogy nincs egyensúlyban önmagával és a belső vívódásait kivetíti a környezetére.

Bika

04.21 – 05.21

Kiegyensúlyozatlan és elégedetlen. Ez rányomja a bélyegét a kapcsolataira is, hajlamos vitákba keveredni még akkor is, ha a nézetkülönbség nem is olyan nagy. A megegyezésre való törekvés helyett felnagyítja és kihangsúlyozza azokat a pontokat, melyekben eltérő véleményen vannak. Mindezzel olyan irányba tereli a beszélgetést, mely nem vezethet eredményre. Bár vágyik a változásra, azt ne oly módon érje el, hogy megbántja és elűzi maga mellől a régi és megbízható ismeretségeket.

Ikrek

05.22 – 06.21

Kiváló szellemi és fizikai állapotban van, de ha mindezt nem megfelelően használja ki, sokkal többet ronthat a helyzetén, mint amennyit javíthatna. A legtöbb helyzetben képes magához ragadni a kezdeményezést és megőrizni a vezető szerepet, de ezzel egyúttal olyan hatalmi harcokba is belefolyik, melyeknek köszönhetően régi, jól működő kapcsolatok szakadhatnak meg. Észre kell vennie azt a pontot, amikor engednie kell, ha nem szeretne egyedül maradni.

Rák

06.22 - 07.22

A lehetőségei szöges ellentétben állnak a vágyaival. Tombol Önben a vágy, hogy valami újat kipróbáljon, szokatlan tettet hajtson végre. Ha mindezek megvalósításába belefog, hamar végére jár az erejének. Első körben szenteljen időt arra, hogy megtervezi a lépéseit, ezzel ugyanis egyúttal azt is számba veszi, mennyire jött el az ideje a cselekvésnek. Rá fog ébredni arra, hogy a türelem, bár valóban nem az erőssége, de jelenleg a legjobb barátja.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23 - 08.23

Minden mindegy, csak legyen már valahogy. Így ébred és ezen a hangulatán képtelen változtatni. Keresse meg az okát a viselkedésének és beszélje meg az érintettekkel, ellenkező esetben komoly vitákra kell számítania ráadásul éppen ott, ahol a legkevésbé várná. Úgy érzi, családjától sem kapja meg azt a nyugodt hátteret, mely elengedhetetlen lenne a kiegyensúlyozottságához. Tisztázza ennek okát, mielőtt elmérgesedne a helyzet.

Szűz

08.24 - 09.23

Fáradtnak, kimerültnek érzi magát. Ennek köszönhetően a hangulata borongós és ez különösen akkor jelenthet problémát, ha a mára betervezett tevékenységeihez segítségre lenne szüksége. Ne akarja magához ragadni a kezdeményezést, engedje, hogy a dolgok menjenek a maguk útján, az olyan feladatokat pedig, melyeket mások is képesek ellátni, bátran adja át. Ezzel önmagát is tehermentesítheti, egyúttal éreztetheti a másik féllel, milyen fontos is ő.

Mérleg

09.24 - 10.23

Kevés teret enged másoknak, a saját akaratát kívánja érvényre juttatni, meg sem hallgatva mások véleményét. Úgy gondolja, eljött az ideje annak, hogy önállóan induljon el az útján, nincs szüksége mások megértésére vagy segítségére. Ez a fajta önfejűség azonban rossz tanácsadó, hisz ezzel olyan partnereket veszíthet el maga mellől, akik támogathatnák az előrejutásában, megkönnyítenék a haladását.

Skorpió

10.24 - 11.22

Bár szép eredményeket könyvelhet el a mai napon, úgy érzi, nagy nyomás alatt áll és bizonyítania kell. Ennek köszönhetően feszült, ingerült. Túlzott magabiztossága nem jó tanácsadó, hisz így nem hallja meg mások véleményét, csak a sajátját képes hangoztatni és képviselni. Legyen diplomatikusabb egy-egy vita során, ha eredményeket szeretne hosszú távon is elérni, mert könnyen egyedül maradhat, ha képtelen másokra figyelni.

Nyilas

11.23 - 12.21

Vonzza az ismeretlen, a különösen szélsőséges. Mindez olyan új utakra csábítja, ahova régi ismeretségei nem szívesen követik, sőt, kifejezetten aggodalommal figyelik a lépéseit. Ön azonban elengedi a füle mellett a figyelmeztető szavakat, ha pedig az útját állják, kifejezetten bosszantja is. Fontolja meg, mit jelent az állandóság az életében, a biztonságot érdemes-e valóban kockára tenni olyan dolgokért, melynek kimenetele kétséges.

Bak

12.22 – 01.20

Ha teheti, kerülje el, hogy döntenie kelljen, és ne menjen bele olyan megállapodásokba, melyek hatásai hosszabb távon lesznek hatással az életére. Az ítélőképessége ugyanis korlátozott, így nehezen ismeri fel az összefüggéseket, veszi észre a buktatókat. A környezetében élők megdöbbenéssel figyelhetik a határozatlanságát, de akkor se legyen meggondolatlan és ne kapkodjon az elismertségért.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Képtelen parancsolni a hangulatának, így a környezetében élők nehezen találják meg a megfelelő hangot Önnel. Míg az egyik percben Ön mesél viccet, a következőben már idegesen reagál arra, ha úgy érzi, a beszélgetés elkalandozik az eredeti témafelvetéstől. Mindez a régi ismerősök számára nem ismeretlen, de még így is képes meglepni a családját, barátait. Keresse önmagában az okát kiegyensúlyozatlan viselkedésének.

Halak

02.20 - 03.20

Ne másban keresse a hibát, ha nem halad úgy, ahogyan azt eltervezte. Önmagának köszönheti, ha nem talál segítséget, hiszen nehéz követni a hangulatingadozásait. Bár folyamatosan érkeznek a jelzések, hogy Ön nem áll a helyzet magaslatán, mégsem képes átadni a vezetést. Különösen akkor okozhat önmagának nagy károkat, ha kezdeményez. Kerülje a vitákat, ugyanis észrevétlenül hagyják el bántó szavak a száját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!