Asztrológia

2015.06.30. 08:13

Napi horoszkóp - 2015. június 30.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Bármit is tesz vagy mond, könnyen félreérthetik. Ezért fontolja meg minden lépését, a következményeket igyekezzen előre felmérni. Összpontosítson a saját dolgaira, a rutin átsegítheti a mai napon. Estére keressen olyan programot, amely lehetővé teszi, hogy szellemileg feltöltekezzen, hisz leginkább ezen a téren merültek ki a raktárai, hiába bírná még fizikailag, képtelen már tisztán gondolkodni.

Bika

04.21 – 05.21

A lehetőségei és az elképzelései között hatalmas űr tátong. Úgy érzi, ezt képtelen lesz a mai napon áthidalni, ennek köszönhetően feszült, türelmetlen. Vegye számba a terveit, és csak azokkal foglalkozzon, melyeket valóban fontosnak érez ahhoz, hogy végül elnyerje a lelki egyensúlyát. Ha képes az energiáit egy-két feladatra összpontosítani, van még reménye arra, hogy eredményes napot zárjon.

Ikrek

05.22 – 06.21

Összpontosítson az Önre váró feladatokra és igyekezzen kizárni a külvilágból érkező hatásokat. Ha túl nagy figyelmet fordít másokra, csak tovább nő Önben az a belső feszültség, ami egyébként is pattanásig feszíti az idegeit. A rutin feladatok megnyugtatóan hatnak Önre, ha új utakra téved, képes már a legkisebb akadálynál megtorpanni és akár fel is adni. Szellőztesse ki a fejét, mielőtt hazaérkezne.

Rák

06.22 - 07.22

Tele van energiával, ami akár pozitív is lehetne, de képtelen egy dologra összpontosítani. Mindenbe belefog, majd anélkül, hogy a végére járna, máris új kihívások után néz. Ezzel szétaprózza magát és már Ön is érzi, hogy nem lesz jó vége, egyre feszültebb, ingerültebb. Üljön le egy percre és rendezze a gondolatait, majd apránként zárja le a megkezdett ügyeket. Bár kissé kaotikusra sikeredik a nap, mégsem lesz eredménytelen.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Miközben azon töpreng, melyik feladatot kire bízhatná, hogy Ön elégedett lehessen, elfeledkezik mások igényeiről és gyakran esik abba a hibába, hogy túlbecsüli a képességeiket csak azért, mert Önnek kényelmesebb azt hinni, hogy meg tudják oldani a problémát. Ezzel azonban csak feszültséget teremt maga körül és az elégedetlenség lesz úrrá a környezetében élőkön. Vállaljon többet magára, ha azt szeretné, hogy valóban pont kerüljön egy-egy ügy végére.

Szűz

08.24 - 09.23

Túl sokat vállal be a mai napra, ezért nem meglepő, ha délutánra már káosz uralkodik Ön körül. Hirtelen dönt, nem mérlegelve minden lehetőséget, így viszont nem minden esetben találja meg a legjobb megoldást. Ezt kezdi érezni és ennek köszönhetően egyre feszültebb. Ha már belesétált a csapdába, ne másokban keresse ennek okát, fáradozzon inkább azon, hogyan tudná ebből a helyzetből a lehető legtöbbet kihozni.

Mérleg

09.24 - 10.23

Ma kegyeibe fogadja a Sors, és Önnel jár a szerencse is. Ez tehát egy felhőtlen napnak ígérkezik. Komoly sikert remélhet, ha sikerül a környezetében élőkkel megtalálnia a közös hangot. Ne csatának tekintse a nézeteltérést, sokkal inkább építő jellegű beszélgetésnek. Régóta vágyott már ilyen rendkívüli napra, élvezze ki hát az utolsó másodpercéig. Ezen az éjszakán különben sem érdemes korán lefeküdnie, hiszen úgy fel van dobódva, hogy képtelen lenne elaludni.

Skorpió

10.24 - 11.22

Pihentető ez a nap, még akkor is, ha rengeteg elintéznivaló vár Önre. Okosan tette, hogy nem fogadta el a meghívást és inkább azt választotta, hogy a szerettei körében tölti az estét. Jobb, ha inkább nem mozdul ki az otthonából, hisz ritkán hangolódnak ennyire egymásra a párjával. Az esti kikapcsolódás valami egészen különleges és izgató élményt sejtet. Igyekezzen délután lazítani egy kicsit, hogy sokáig élvezni tudja ezt a feledhetetlen szórakozást és társaságot.

Nyilas

11.23 - 12.21

Hatalmas kerülőutat tesz, de célhoz ér. Néhány jel azt mutatja, hogy a kerülő nem is volt teljesen hasztalan. Sőt, nem is volt igazán kerülő. Egy régi tévedésről kiderül, hogy ez volt az egyetlen helyes döntés. Olyan a felismerésekre jut, melyek sok mindent megváltoztatnak. Egy új nézőpont teljesen más megvilágításba képes helyezni az emberi kapcsolatait és olyan emberekben is felfedezi az értéket, akik társaságát eddig messze elkerülte.

Bak

12.22 – 01.20

Hogy ez a nap kedve szerint alakul, az jobbára Öntől függ. Ha elég energiát és erőt érez magában ahhoz, hogy új dologba kezdjen, tegye azt, és ne fogja vissza magát, vágjon bele teljes lendülettel! Ha viszont úgy dönt, hogy inkább befejezetlen munkáival foglalkozna, azt inkább halassza más napokra. A mai napon ugyanis untatnák a megszokások és nem is tudna megfelelő befejezést találni.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Egy biztos: ma sajnos nem üldözi a szerencse! Sőt, ellenkezőleg. Rengeteg kellemetlenség éri ezen a napon. Energiájának egy részét arra kell pazarolnia, hogy olyan feladatokkal foglalatoskodjon, melyek mások hibái miatt alakulnak ki. Bosszúsága ellenére legyen nagyon óvatos és ne hagyja, hogy a feszültség legyen az úr. Próbáljon meg nyugodt maradni, bármi történjék is. Gondoljon arra, ami majd az út végén vár Önre.

Halak

02.20 - 03.20

Mozgalmas napra számíthat, de éppen ez az, ami élteti. Ön ugyanis szereti a sok elintéznivalót, az olyan napokat, amikor nem ül ölbe tett kézzel és a nap végén kézzel fogható eredményeket tud felmutatni. Na, ha máskor nem, hát ma ebben biztosan része lesz. Azért próbálja meg már reggel rendszerezni teendőit, és az sem lenne baj, ha némi segítséget is elfogadna. Attól még Öné lesz a dicsőség, nem kell átengednie másnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!