Asztrológia

2015.07.15. 08:15

Napi horoszkóp - 2015. július 15.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Egyre csak gyűlnek a problémák, hisz jó ideje csak a szőnyeg alá söpörte azokat, amikor felmerültek. Mostanra elért egy olyan szintet, hogy nem halogathatja tovább, beszélnie kell az érintett felekkel. Csak így lesz ugyanis képes arra, hogy továbblépjen és végre ismét önmaga legyen. Márpedig ki kell engedni a feszültséget, amely napok óta nyomasztja és ami miatt ingerült és képtelen a kötelezettségeire összpontosítani.

Bika

04.21 – 05.21

Összecsapnak a feje felett a viharfelhők és az sem könnyíti meg a dolgát, hogy képtelen megtalálni a közös hangot a környezetében élőkkel. Ráadásul a hibát nem magában keresi, hanem próbálja másokra hárítani. Ezzel azonban csak tovább ront az amúgy sem könnyű helyzetén, hisz így magára marad a leküzdendő akadályokkal. Ne várjon túl nagy eredményeket magától, hiszen sem lelkileg, sem fizikailag nincs a csúcson.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ez a nap nem az Öné és az sem könnyíti meg a helyzetét, hogy olyan feladatokkal kell megbirkóznia, amelyek nem nevezhetőek átlagosnak. Hiába is tűnne egy kérdés egyszerűnek, a kivitelezés során a körülmények miatt végül mégis segítségre szorulna. Nem tudja azonban, kiben bízhat meg annyira, hogy megossza vele a gondjait, amelyeket nehezen vállal fel, hisz annyira nevetségesnek tűnnek de valahogyan mégsem képes megoldani.

Rák

06.22 - 07.22

A mai eredmények hosszabb távon is hatással lesznek az életére. Új utakon indul el, olyan fordulatokat alapoz meg, amelyekkel nem arat osztatlan sikert a környezetében élők körében. Ön azonban elszánt és tudja, mit szeretne elérni, ezért nem hallgat a kétkedőkre. A céljai valóban nemesek és érdemes értük küzdeni, azonban nem hagyhatja figyelmen kívül azokat a tanácsokat, melyek óvva intik az elhamarkodott lépésektől.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Érdemes a mai napon azokkal a terveivel előállni, amelyek megvalósításához mások segítségére szorul. Képes ugyanis az elszántságával, lendületével még a kétkedőket is meggyőzni arról, hogy érdemes Ön mellé állniuk és akkor sem eltántorodni, ha akadályokba ütköznek. A kitartásuk meghozza a gyümölcsét, végül eredményesen zárják le a megkezdett feladatokat és együtt ünnepelhetik a sikereket.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Könnyedén oldja meg még azokat a feladatokat is, amelyek eddig éppen azért lapultak a fiók mélyén, mert nem érezte magában a határozottságot, hogy képes lesz a végére járni. Most azonban éles elméje átsegíti a nehézségeken és az apró részsikerek csak tovább segítik abban, hogy ne adja fel. Érdemes átgondolni, minek is köszönheti azt az elszántságot, amellyel belevetette magát a mai napba, mert ez segítség lehet olyankor, ha nem érez magában elég erőt.

Mérleg

09.24 - 10.23

A felmerülő problémák megoldásához minden energiájára szükség lesz. Éppen ezért ne engedje, hogy a környezetében élők eltereljék a figyelmét vagy kizökkentsék a nyugalmából. Mielőtt bármit is tenne, gondolja át, mit szeretne elérni, hisz a céljait szem előtt tartva könnyebben találhatja meg a legrövidebb utat odáig. Ne keseredjen el, ha egyedül kell leküzdenie az akadályokat, ha tudja, miért tevékenykedik, minden sokkal könnyebben megy.

Skorpió

10.24 - 11.22

El kell fogadnia, hogy nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt Ön szeretné. Vannak napok, amikor csak sodródhat az árral, ugyanis minden küzdelem, hogy a kezében tartsa az irányítást, hiábavaló lenne. Ne pazarolja arra az energiáit, hogy ragaszkodik a saját terveihez, engedje, hogy mások szabják meg az útját. Izgalmas tanulmányútnak felfogva tapasztalatokkal gazdagabban zárhatja le végül a folyamatot.

Nyilas

11.23 - 12.21.

Ne foglalkozzon azzal, amit a környezete próbál Önre erőltetni, járja a saját útját. Bár magányos harcosként kell így megküzdenie az akadályokkal, amik Önre várnak. Ha azonban minden figyelmét arra fordítja, hogy elvégezze az Önre váró feladatokat és azt a lehető legjobb tudása szerint szeretné megtenni, számíthat a sikerre és az eredményekre. Fárasztó, de mégis egy olyan nap vár Önre, amelyet máskor is szívesen vállalna.

Bak

12.22 – 01.20

Ne legyen csalódott, egyszerűen fogadja el, hogy ez a nap nem az Öné. Hiába is törekedik arra, hogy pontosan, jól végezze a feladatait, mindig közbejön egy apró hiba. Ezek egy része az Ön figyelmetlenségének köszönhető, de sokszor a környezete zavarja meg az összpontosításban. Éppen ezért elsősorban olyan munkákat végezzen, amelyek rutinnak számítanak, nem igényelnek komolyabb figyelmet.

Vízöntő

01.20 – 02.19

A mai napon elsősorban a kapcsolatok ápolása kerül a középpontba. Nyugodt, kiegyensúlyozott és ezt a környezetében élők észre is veszik. Most állnak elő a terveikkel, elképzeléseikkel, de a problémákat is igyekeznek megosztani Önnel. Ön pedig kiváló hallgatóság, remek tanácsadó és mindemellett képes saját magát háttérbe szorítva azok érdekében cselekedni, akik igazán közel állnak Önhöz.

Halak

02.20 - 03.20

Hajlamos lehet arra, hogy idegessé váljon, ha valami nem az elképzelései szerint alakul. Nehezen fogadja el, ha nem Ön irányíthat, de a mai napon ez különösen bosszantja és így még inkább kicsúszhatnak a kezéből a dolgok. Ne arra fordítsa az energiáit, hogy mindenáron érvényre juttassa az elképzeléseit, inkább az adott helyzetből próbálja meg kihozni a legtöbbet. Ha így gondolkodik, még szép sikereket is elkönyvelhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!