Asztrológia

2015.10.08. 07:53

Napi horoszkóp – 2015. október 8.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Nem akar foglalkozni a problémákkal, úgy érzi, belefáradt abba, hogy hallgat, tanácsot oszt, hallgat, békét hoz. Szeretne egy napot azzal eltölteni, hogy önmagára figyel és csak azt teszi, amihez kedve van. És a legkevésbé ahhoz érez erőt magában, hogy mások problémáival foglalkozzon. Vonuljon félre és ne engedjen senkit közel magához. Csak így őrizheti meg azt a nyugalmat, amit végre sikerül megteremtenie.

Bika

04.21 – 05.21

Ön áll a középpontban, ami egyrészről tetszik Önnek, de az ezzel járó kötelezettségek már nincsenek az ínyére. Élvezi, hogy isszák minden szavát, a javaslatait elfogadják, de ha a környezetében élők között kitört nézeteltéréseket kell elsimítania és igazságot szolgáltatni, már nem annyira hálás feladat. Új kapcsolatok is alakulófélben vannak, melyek a későbbiekben még komoly lehetőségeket tartogatnak az Ön számára.

Ikrek

05.22 – 06.21

Tervezzen olyan programokat a mai estére, ahol az egész család együtt lehet. Olyan kevés lehetőségük adódik arra, hogy közösen kimozduljanak, beszélgessenek, a mindennapok rohanása szinte teljesen leépítette azt a meghitt kapcsolatot, amely viszont hiányzik Önnek ahhoz, hogy kiegyensúlyozottnak érezhesse magát. Itt az alkalom, hogy egy kicsit visszacsempészhessenek az életükbe, felejtse hát el a feladatokat.

Rák

06.22 - 07.22

Nyugtalan és türelmetlen. Sokkal hamarabb szólásra nyitja a száját, minthogy elgondolkodna, mit is jelentenek a szavak a másik félnek. Nem csoda, ha órák alatt eléri, sértődött emberek veszik körül. Nem éppen a legjobb helyet választotta ahhoz, hogy a belső feszültségét levezesse. Mozduljon inkább ki a négy fal közül, a bezártság csak tovább növeli Önben az elégedetlenséget és az elkeseredettséget.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Nem éppen a nyugalom az, amit kisugároz, így aztán nem meglepő, ha a környezete egy felbolydult méhrajra hasonlít. Az Ön idegessége átragad a többiekre is. A béke érdekében az a legkevesebb, amit megtehet, ha olyan feladatokat tervez a mai napra, amely lehetőséget biztosít Önnek a visszavonulásra. Talán ez a pár óra egyedüllét meghozza a hőn áhított, belső békét és végül mégis képes lesz úgy beszélgetni, hogy nem a hibát keresi a másikban.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Keresse a hibát a rendszerben. Ez nem azt jelenti, hogy a környezetében élőkben, sokkal inkább önmagában. Okolhat másokat a rossz hangulatáért, hibáztathat másokat, ha úgy érzi, visszafogják a teljesítményét, de ettől még Ön az, aki hagyja és bele is törődik. Aztán vannak napok, amikor erre ráébred és olyankor kő kövön nem marad. Dühöng egy sort, de változtatni már nem képes. Na, látja, ez a legnagyobb hiba.

Mérleg

09.24 - 10.23

A mai napon különösen elveszettnek érzi magát. Ha tehetné, ki sem kelne az ágyból, hiányzik Önből a lendület és az az egészséges vágy az új iránt, ami át szokta lendíteni a holtponton. Másra sem tud gondolni, mint arra, hogy fáradt, kimerült. Így valóban nehezen lesz képes eleget tenni a kötelezettségeinek, melyeket nem lehet tovább halogatni. Próbáljon meg valami szépre, kellemesre gondolni, például a jól végzett munka eredményére.

Skorpió

10.24 - 11.22

Remek érzékkel közelít az emberek felé, pillanatok alatt képes felmérni a gyenge pontjukat és ezt megragadva úgy irányítani őket, ahogy az Ön érdekeit szolgálja. Teszi ezt természetesen számukra észrevétlen módon, elhitetve velük, hogy ők akarnak így cselekedni. Arra ügyeljen, ne essen át a ló túloldalára, azaz ne használja ki a környezetében élőket. Bár szívesen állnak a rendelkezésére, azonban mindezt nem árt viszonozni is.

Nyilas

11.23 – 12.21

Sikerekben gazdag napra számíthat. Az események sodrásában észre sem veszi, hogy repül az idő és a lendületének köszönhetően sikerül felvenni a tempót és úgy eredményeket elérni, hogy meg sem kell erőltetnie magát. Tevékenykedjen egyedül vagy csapatban, kezében tartja az irányítást és úgy alakítja a dolgokat, ahogyan az Önnek a leginkább megfelelő. Különösen a szűkebb család felé forduljon nyílt szívvel, hiszen ők már nagyon vágynak arra, hogy ismét a figyelem középpontjába kerüljenek az életében.

Bak

12.22 – 01.20

Az eredmények eddig nem hullottak az ölébe, ezért is lepi meg, hogy most mégis úgy ér el sikereket, hogy észre sem vette a befektetett munkát. Talán annak köszönheti mindezt, hogy igazán kedvére való területen tevékenykedhetett és jól tudott élni a kínálkozó lehetőségekkel. A nyitottságának köszönhetően új emberekkel ismerkedik meg. Hogy ezek a kapcsolatok hogyan alakulnak, csak Önön múlik.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Ha valami bántja, ne halogassa tovább, járjon a végére. Lehet, hogy ehhez át kell esnie egy kényelmetlen beszélgetésen, de az utána érzett megkönnyebbülést másképp nem kaphatja meg. Képes lesz a másik felet türelmesen meghallgatni és beleérezni magát a helyzetébe. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy közös nevezőre jussanak, azt ugyanis elvárni, hogy majd a másik enged, felesleges. Ő még makacsabb, mint Ön.

Halak

02.20 - 03.20

Remek nap ez a mai arra, hogy olyan emberek társaságát keresse, akik érzelmileg jelentenek Önnek sokat. Gondolatait ugyanis teljes egészében a szívében lejátszódó események töltik ki és feszíti Önt a vágy, hogy ezt másokkal is megossza. Azzal, hogy a titkaiba beavatja őket, még közelebb kerülhetnek egymáshoz, így nem csak a partnerével mélyülhet el a kapcsolata, de a barátaival is új hidak fogják összekötni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!