Asztrológia

2015.11.20. 07:32

Napi horoszkóp – 2015. november 20.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Remek nap ez a mai, hogy tisztázza a nézeteltéréseket, döntőbíró legyen vitás kérdésekben. Képes ugyanis ráhangolódni az emberekre és átérezni a problémájukat. A mélyben húzódó ellentétek kialakulását éppen az okozta, hogy minden fél ragaszkodott a saját elképzeléseihez, képtelen volt más szemszögből megközelíteni a vitás kérdést. Ön azonban most felülemelkedik önmagán, átlépve a határait felülbírálja a saját véleményét is, ha kell.

Bika

04.21 – 05.21

Mozduljon ki a négy fal közül és fedezze fel a környezetében található szépséget. A nagy rohanásban annyi minden mellett szalad el az ember anélkül, hogy észrevenné, de mivel lélekben és érzelmileg egyensúlyban van, ez nem maradhat észrevétlen Ön előtt. A látvány, amely Ön elé tárul, elkápráztatja, olyan energiákkal tölti fel, amelyek kárpótolják azért, hogy a munkáival nem halad olyan tempóban, ahogyan tervezte.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ne habozzon, ha döntenie kell, mert képes lesz megtalálni a legmegfelelőbbet. Pillanatok alatt mérlegel, látja meg az esetleges buktatókat, de egyúttal azt is, ha ezek megoldhatóak vagy elkerülhetőek. Így aztán nem kérdéses, hogy a válasz, amit ad, már nem okozhat a későbbiekben meglepetést. Bár nem lesz egyszerű az út, amelyen elindul, mégis megnyugtató, hogy felkészülten vághat bele.

Rák

06.22 - 07.22

Tele energiával ébred, ne hagyja, hogy ez a nap a semmittevéssel teljen. Állítson össze egy olyan napirendet, amelyhez tartva magát számos problémáját lezárhatja. Képes lesz ugyanis egész nap olyan lelkesedéssel küzdeni, amelyet irigykedve szemlélnek csak a környezetében élők, abban nem is reménykednek, hogy lépést tarthatnak Önnel. Egy-egy feladatra így is talál segítséget, amely végül biztosítja, hogy valóban eredményes napot zárhasson.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Képes megosztani a figyelmét egyszerre több feladat között is, használja ki ezt arra, hogy a fiók mélyén rejtegetett feladatokkal is foglalkozik. Míg máskor hajlamos elveszíteni a fonalat a sok teendője között, most remekül összehangolja a több szálon futó eseményeket és mindegyikkel olyan intenzitással foglalatoskodik, amely szükséges ahhoz, hogy megoldást találjon. Ehhez az is nagyban hozzájárul, hogy nincs egyedül, így ne feledkezzen meg arról, hogy megköszönje mások munkáját.


[poll id="4"]


Szűz

08.24 - 09.23

Akkor se meneküljön, ha kínosnak érzi a helyzetet. Képes lesz ugyanis megragadni a probléma gyökerét és végül magához ragadva a kezdeményezést, végül mindenki számára elfogadható módon lezárni. Ehhez azonban elengedhetetlenül szükséges az Ön tisztánlátása és nyugalma, valamint az a derű, ahogyan az életet szemléli. Ne fosszon meg másokat attól az élménytől, amelyet azáltal nyerhetnek, hogy Ön veszi át a vezetést.

Mérleg

09.24 - 10.23

Álljon elő bátran az ötleteivel, a mai nap ideális arra, hogy a megvalósításukba belekezdjen. Egyedül azonban ez nem sikerülhet, így avasson be olyan embereket, akik támaszai lehetnek. Az Ön lendülete és tudása lesz az alapja a sikernek, de emellett nélkülözhetetlen az az összefogás, ami kialakul. Olyan csapat szerveződik, amely a későbbiekben is nagy eredményekre lehet képes, ha Ön egyben tudja tartani.

Skorpió

10.24 - 11.22

Nyitott, őszinte, ilyenkor lépnek új emberek az életébe. Ne csodálkozzon tehát, ha ismeretlenek állnak Ön mellé, esetleg sűrűbben csörög a telefonja, mint azt szeretné. Ne bosszankodjon, ha nem úgy halad a munkáival, ahogyan azt eltervezte, sokkal többet nyerhet azzal, ha türelmes és kedves, mint egy olyan siker elkönyvelésével, amely miatt barátokat veszít el. Szóljon ez a nap elsősorban a lelki felüdüléséről.

Nyilas

11.23 - 12.21

Tele van ötletekkel, nem is tudja, melyikkel érdemes kezdeni, Mert hogy ezek nem maradhatnak tervek, hanem igenis meg kell valósítani őket, nem kérdés. Első körben azt mérlegelje, melyikhez talál segítséget, és ne habozzon egy percet sem, ha megvan a kiválasztott csapat. Lássanak hozzá, legyen határozott vezető, azonban ne követeljen az emberektől olyat, amely meghaladhatná a képességeiket.

Bak

12.22 – 01.20

Változásra vágyik, de legalábbis valami rendhagyó dolgot szeretne tenni. Mint egy kamasz, lázad minden ellen, amit utasításnak érez, bármi mást szívesebben csinál, mint amivel haladnia kellene. Ez egész addig nem jelent gondot, amíg ezzel nem okoz mások életében problémát, nem szegi meg az adott szavát. Magának keresheti a bajt, de ezzel ne okozzon csalódást azoknak az embereknek, akik számítanak Önre, ne veszítse el a megbecsülésüket.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Akkor érzi igazán elemében magát, ha emberek között mozoghat. Éppen ezért elsősorban olyan munkákat végez, melyekhez segítségre van szüksége, ezzel kényszerítve ki mások társaságát. Pedig erre nem is lenne szüksége, hisz kisugárzásának köszönhetően szívesen tartózkodnak a közelében, és bár nem lesik minden gondolatát, mégis ott vannak, amikor egyedül érezné magát. Érdemes elgondolkodni azon, miért retteg annyira az egyedülléttől.

Halak

02.20 - 03.20

Szellemes és kiegyensúlyozott, ilyenkor remek társaság. Nem csoda, ha a munkájával nem halad, mert hol egy telefon, hol valaki személyesen zavarja meg abban, hogy a feladataira összpontosítson. Őrizze meg a nyugalmát, és ha a környezetében segítségre szorulnak, legyen Ön az, aki szinte kérés nélkül rendelkezésre áll. Bár a mai napon remekül elboldogulna egyedül is, eljön az idő, amikor Ön vágyik társaságra, támaszra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!