Asztrológia

2015.11.23. 07:42

Napi horoszkóp – 2015. november 23.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Annyi minden jár a fejében, hogy képtelen összpontosítani arra, amit csinál. Ne vállaljon bonyolult, összetett feladatokat, inkább csak rutinmunkákat végezzen, amelyek nem igényelnek akkora figyelmet. Így kisebb az esélye arra is, hogy hibázzon, melyet aztán csak nagy fáradtságok árán lesz képes helyrehozni. A gondolataiban az esti órákban lesz módja elmerülni, ekkor érdemes lesz tervezgetni, mert a tisztánlátása most irigylésre méltó.

Bika

04.21 – 05.21

Olyan emberekkel vegye körül magát, akik felszabadultak, kiegyensúlyozottak. Emésztik a problémái, ha szomorú arcokat lát maga körül, hajlamos lehet arra, hogy még sötétebben lássa a helyzetét. Pedig egyáltalán nem olyan elkeserítőek a jelenlegi lehetőségei, egyszerűen csak képtelen észrevenni a pozitív fejleményeket. Próbáljon meg több szünetet is közbeiktatni a napjában, amikor nem figyel másra, csak az Önt körülvevő szépséget csodálja.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ne készüljön semmire és akkor nem érheti csalódás. Ez a nap ugyanis nem arról fog szólni, amit Ön szeretne, sokkal inkább az események sodorják magukkal. Ha képes nyitottan fogadni ezt, nem is alakul olyan rosszul az egész. Ha viszont csak azt látja, mi nem felel meg az Ön elképzeléseinek, hatalmas csalódással a szívében zárja végül. Legyen tehát befogadó, felszabadult és elvárásoktól mentes.

Rák

06.22 - 07.22

Hiába is várják el Öntől a teljesítményt, képtelen összeszedni magát. Fáradt, kimerült, ilyenkor képtelen összpontosítani. Ha ragaszkodik ahhoz, hogy megfeleljen a követelményeknek, amit Önnel szemben támasztanak, bizony hibát hibára fog halmozni. Válasszon ki egy-két feladatot, azt végezze el szívvel-lélekkel, a többire azonban mondjon nemet. Csak így fogja bírni szusszal és tiszta lelkiismerettel tudja lezárni az ügyeit.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Lehetősége nyílik, hogy egy régóta dédelgetett álmát most valóra váltsa. Olyan segítőkre találhat ebben, akik nem fogják vakon követni, számtalan ötlettel állnak elő, amelyeket érdemes megfontolnia. Ön az ötletgazda, ezt senki nem vitatja, azonban néhány nehézséget nem vett figyelembe. Annyira vágyik a sikerre, hogy képes lenne elbukni egy apróságon, mert csak a cél lebeg a szeme előtt.


[poll id="4"]


Szűz

08.24 - 09.23

Lelassult, hiányzik Önből a lendület. Ezt vegye figyelembe akkor, amikor új megbízásokat ajánlanak fel. Vállaljon inkább kevesebbet, de azokat végezze lelkiismeretesen, odafigyeléssel, minthogy egyszerre több dologgal is foglalkozzon, és végül hatalmas káoszt teremtsen maga körül. Ennek ugyanis mindig kapkodás a vége, melynek következtében hibázik, ideges és végül kimerülten kell megállapítania, hogy nem végzett semmivel.

Mérleg

09.24 - 10.23

A sikereit nem csak annak köszönheti, hogy a lépéseit gondosan előkészítette, mindent eltervezett, sokkal inkább annak, hogy remekül választotta meg, kikkel indul el az úton. Sikerült olyan segítőkre találnia, akikben megbízik maradéktalanul, ismerik egymás minden gondolatát és így fél szavakból is megértették, mit is szeretne a másik. Rengeteg energiát tudott így a valódi tevékenységre összpontosítani, ahelyett hogy magyaráznia kellett volna.

Skorpió

10.24 - 11.22

Bátran vállalja fel, ha más véleményen van, nem kell attól tartania, hogy emiatt ellenségeket szerez. Az érvelése olyan meggyőző, hogy bár nem feltétlenül tudja meggyőzni a másik felet, álljon Ön mellé, mindenképpen tisztelni fogja azt, ahogyan kiáll az igazáért. Nem ragadják el indulatok, higgadt tud maradni, érdemes ezért olyan vitákat is újra felszínre hozni, melyek egykoron úgy zárultak le, nem tisztázták a konfliktus valódi okait.

Nyilas

11.23 - 12.21

Tele van ötletekkel, alig várja, hogy ezt valakivel megoszthassa. Alaposan gondolja át, kiben bízhat meg annyira, hogy a jövőjét befolyásoló kérdéseket megvitassa vele. Nem léphet ugyanis a tettek mezejére, ha viszont beelőzik, elveszíti az esélyeit. Magában tartani azonban képtelen, mert szeretne már csendesen dolgozni az ügyön, ezt pedig egyedül nem tudja megoldani. Izgalmas napok, hetek várnak Önre.

Bak

12.22 – 01.20

Nyitott, felszabadult, ilyenkor a munka is sokkal könnyebben megy. Képes kikapcsolni a gondjait és arra összpontosítani, amivel éppen foglalkozik. Az eredmény nem is marad el, fárasztó, ugyanakkor sikeres nap lesz a jutalma a megfeszített tempónak, amit diktál. Az esti órákra is marad azonban energiája, ha meghívást kap, bátran fogadja el, remekül fog szórakozni. Akkor se keseredjen el, ha családi körben tölti az estét, kiváló hangulatot teremt egy meghitt beszélgetéshez.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Igyekezzen mielőbb végezni a munkájával és sok időt a szabadban tölteni. Annyi szépség veszi körül, amit nincs ideje észrevenni, a mai napon azonban nyitott az új befogadására és hajlamos az álmodozásra. A kettő együtt feltárja Ön előtt mindazt a csodát, amely mellett mindig elrohan. Még napokkal később is képes lesz töltekezni mindabból, amit átél. Erre szüksége is lesz, ugyanis családi körben komoly nehézségek várnak Önre.

Halak

02.20 - 03.20

Észrevétlenül veszi át az irányítást, hisz oly elszántan és határozottan küzd az ügy sikeréért, hogy elnyeri az érintettek bizalmát. Harcoljon azért, amiben hisz, ne hagyja, hogy a nehézségek meghátrálásra kényszerítsék. Kész tervei vannak arra, mit is kell tennie, de ha valami nem úgy alakul, ahogy azt elképzelte, még nem ok arra, hogy bizonytalanná váljon. Igenis alkalmas mindarra, amit a fejébe vett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!