Asztrológia

2015.11.27. 07:21

Napi horoszkóp – 2015. november 27.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Egyébként is feszült, így különösen nehezen fogadja el, ha a ténykedésével irigységet vált ki. Próbál úgy élni, hogy ne bántson meg másokat, mégis azzal kell szembesülnie, hogy félreértik a cselekedeteit. Tisztázza ezt úgy, hogy leül mindazokkal beszélgetni, ahonnan támadást kap. Ha elmondja az érveit, ők is megértik, mit miért tesz és talán még szövetségesekre is találhat bennük. Csak őszintén, nincs oka a titkolózásra.

Bika

04.21 – 05.21

A mai napon nehezen találja meg a közös hangot mindazokkal, akik nem tartoznak a szűkebb ismeretségi körébe. Ezért érdemes lenne olyan körökben maradni, ahol ismerik már és nem veszik zokon Öntől, ha türelmetlen, ingerült. Persze nem használhatja ki a megértésüket, nem engedheti el magát teljesen. Legyen olyan helyzetekben is fegyelmezett, amikor már úgy érzi, végképp elszakadt a cérna.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ha teheti, halasszon el minden olyan feladatot, amely hosszú távon is hatással lehet az életpályájára. Túl fáradt és kimerült ahhoz, hogy kellő türelemmel kezelje a nehézségeket, ha pedig valami nem az Ön elképzelései szerint alakul, hajlamos lehet túl agresszíven reagálni. Ha elveszíti a türelmét, már semmi nem állíthatja meg abban, hogy végzetes hibát vétsen. Maradjon meg a biztonságot jelentő négy fal védelmében.

Rák

06.22 - 07.22

Bár péntek van, mégis rengeteg tervet szövöget arról, amit el szeretne végezni. Nehezen kezd bele a megvalósításba, de végül mégiscsak sikerül felpörgetnie magát, képes lelkesedni minden feladatért, ami Önre vár. Nem kifogásokat, sokkal inkább megoldásokat keres. Ha elakad, nem adja fel, más szemszögből próbálja megközelíteni a kérdést, vagy nem gondolkodik sokat, segítséget kér a megfelelő személytől.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Ha kényes helyzetbe kerül, ne meneküljön. Képes lesz megoldani, hisz belátja, a világot másképp is lehet látni, mint ahogyan azt Ön teszi. Ez a belátó képesség nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a nézeteltéréseket tisztázza. Érdemes felkeresni mindazokat, akikkel valamilyen konfliktusa támadt a múltban, de képtelenek voltak tisztázni. Talán a mai nap meghozza a megoldást erre, hisz türelemmel hallgatja meg a másik felet.


[poll id="4"]


Szűz

08.24 - 09.23

Önmagának sem tudja megmagyarázni, miért ennyire bizalmatlan. Úgy érzi, valaki készül hátba támadni, ezért még azokkal szemben sem képes őszinte lenni, akik évek óta állnak Ön mellett önzetlenül. Az óvatosság valóban elengedhetetlen, de Ön már túlzásba viszi. Ha titkolózik, a kérdésekre nem válaszol egyértelműen, csak mellébeszél, saját maga teremti meg azt a hangulatot, ami miatt kétkedéssel tekintenek Önre.

Mérleg

09.24 - 10.23

Hasznos lehet, ha összpontosít és ahelyett, hogy kifogásokat keresne, inkább a megoldásokra törekedne. A mai nap nagy lehetőséget tartogat az Ön számára, azonban ennek érdekében Önnek is le kell tenni valamit az asztalra. Például kimagasló teljesítményt vagy megértést, elfogadást. Jókor lesz jó helyen, de hogy ezzel élni is tudjon, bizony nem lazíthat. Nem csoda, ha estére kimerülten, mégis elégedetten tér nyugovóra.

Skorpió

10.24 - 11.22

Szívesen mozog emberek között, nyitott az újdonságokra. Képes hidat építeni olyan emberek között, akik ellenséges hangulatban éltek eddig. Nem csoda, ha megtalálják Önt mások is a problémáikkal, hisz úgy tűnik, megértő és elfogadó. Képes a saját gondjairól megfeledkezve segítséget nyújtani, így viszont a saját érdekeit túlzottan a háttérbe szorítja. Ne lépje át azt a határt, amelyet önmagának állított éppen azért, hogy ne sérüljenek a saját érdekei.

Nyilas

11.23- 12.21

Tele lendülettel ébred, így nem csoda, ha ég Önben a tettvágy. Szívesen vállal magára plusz feladatokat is csak azért, hogy az energiáit lekösse. Nem felejtheti el azonban, hogy a nap önnek is csak 24 órából áll és ebbe bele kell férjen a család és a pihenés is. Csak akkor mondjon igent a felkérésekre, ha valóban lesz módja teljesíteni is azokat, mivel hajlamos lehet túlhajszolni saját magát a sikerek érdekében.

Bak

12.22 – 01.20

Hajlamos lehet önmagát annyira előtérbe helyezni, hogy ezzel másokat eltipor. Törekedjen az egyensúlyra, ellenkező esetben hamar egyedül találja magát és akkor már a saját céljai is veszélybe kerülhetnek. Azzal, hogy a saját érdekeit háttérbe szorítja egy időre, még nem veszíti el a reményt arra, hogy megvalósítsa azokat. Lehet, hogy nem olyan tempóban halad, de biztosabb lábakon állhat, ha számíthat segítségre.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Ne feledkezzen meg az ígéreteiről, mert könnyen megbízhatatlannak bélyegezhetik, ha Ön miatt szenved valaki károkat. Márpedig tartozik egy szívességgel, amit a mai napon szeretnének beváltani. Ne kifogásokat keressen és okot arra, hogy halogassa, inkább azon gondolkodjon, hogyan tudná le mielőbb ezt az adósságát. Ha ügyesen szervezi a teendőit, bőven belefér az idejébe, hogy a saját dolgai mellett ennek a kérésnek is eleget tegyen.

Halak

02.20 - 03.20

Hiába tervezget, az élet felülírja az elképzeléseit. Emiatt kár bosszankodnia, fogadja el, hogy az irányítás nem az Ön kezében van. Ettől még lehet eredményes, sőt, kifejezetten sikeres. Egyszerűen csak arra kell figyelnie, hogy ebből hozza ki a legtöbbet. Számos lehetőséget tartogat még így is a mai nap, éljen vele. Ha pedig egy új ismeretség lép az életébe, legyen nyitott és befogadó, bátran tervezhet hosszabb távra egy megbízható baráttal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!