Asztrológia

2015.12.23. 08:14

Napi horoszkóp – 2015. december 23.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Úgy érzi, most már végképp minden el van veszve, pedig még csak most kezdődik az igazi hajtás. Hajlamos lehet a könnyelmű döntésekre, hiszen feszült és azonnali megoldást keres a felmerülő kérdésekre. Márpedig a hirtelen döntések nem lehetnek megfontoltak, különösen a hosszú távú hatásokat nem veszi figyelembe. Nincs egyedül, gondoljon erre és kérjen bátran segítséget. Ha csak tanácsot kap, már azzal is sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát.

Bika

04.21 – 05.21

Egyre önfeledtebb, hiszen már érzi az ünnepek közeledtét. Most azonban nem a lázas kapkodás keríti hatalmába, sokkal inkább a nyugalom szállja meg. Az előkészületek jól haladnak, így semmi oka az idegeskedésre, bár azt is tudja, számtalan feladatot kell még elvégezni. Mégis mindig szakít időt arra, hogy megálljon, és kicsit átadja magát a szeretet érzésének. Elmondható, hogy lélekben már készen is áll.

Ikrek

05.22 – 06.21

Reménykedhet abban, hogy a véghajrában nem egyedül kell megbirkóznia az akadályokkal. Csak kérnie kell és oda állnak Ön mellé, együtt pedig nem csak gyorsabban és nyugodtabban tevékenykedhetnek, de egymásra is hangolódnak. Szűkebb körben ennél jobb módja nincs is annak, hogy lélekben is készen álljanak az ünnepekre. Szeretetteli hangulat uralkodik az otthonában, ne engedje, hogy az utolsó nap lázas kapkodása ezt elrontsa.

Rák

06.22 - 07.22

Nehezen ébred, de ahogy átlendül a holtponton, már nincs, ami megállíthatná. Lázas kapkodásba kezd, pedig tudja, hogy ezzel nem old meg semmit, csak a hangulatát rontja el. Éppen ezért kérjen segítséget, hogy nyugodtabban, megfontoltabban tevékenykedhessen a mai napon. Mivel igyekezett már időben mindent előkészíteni, így nincs is oka az idegeskedésnek, gondoljon arra, mennyi mindent megtett már, ne az Önre váró feladatokra.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Feszült és azt érzi, reménytelen, hogy minden összeálljon az adott pillanatra. Ne adja fel azonban, hiszen van még egy napja, hogy holnap estére végül mégiscsak boldogan ünnepelhessenek. Tudja le az összes kötelezettségét mihamarabb, hogy a lelkét ünneplőbe öltöztethesse. Ha már nem nyomasztják feladatok, sokkal könnyebben hangolódik rá az ünnepekre és könnyedebben veszi az akadályokat.


[poll id="4"]


Szűz

08.24 - 09.23

Amikor már mindenkin eluralkodik az idegesség, Ön akkor lendül formába. Felpörög, mégsem kezd ideges kapkodásba. Bár a külvilág nehezen követi le, annyi mindennel foglalkozik, Ön mégis mindent a kezében tart, pontosan tudja, mit miért csinál. Ez az összeszedettsége irigylésre méltó, azonban ne terhelje túl magát. Amit ma nem sikerül elvégezni, még holnap is megteheti, az esti órákban bátran dőljön le időben.

Mérleg

09.24 - 10.23

A mai nap sikerének kulcsa, mennyire tudja megőrizni a nyugalmát. Érzi, hogy a hullámok összecsapnak a feje fölött, ha azonban ettől pánikba esik, akkor nem fog megoldást találni. Márpedig másban nem bízhat, csak az lesz elintézve, amit Ön a kezében tud tartani. Összpontosítson a felmerülő problémákra, ne engedje, hogy az idegeskedés vegye át az uralmat Ön felett. A nap végén elégedetten állapíthatja meg, hogy sikerült nagy lépést tenni annak érdekében, hogy az ünnepek végül békében telhessenek.

Skorpió

10.24 - 11.22

Nem éppen ez a legjobb időpont, hogy új utakon induljon el, most mégsem tud ellenállni a kísértésnek. Ha már meghozta a döntést, akkor legalább igyekezzen mielőbb felvenni a ritmust, hogy még célba is érhessen. Nem érti Ön sem, miért volt szüksége erre a kihívásra, de végül elégedetten állapítja meg, megérte. Otthonában azonban már nyugodjon le, semmi oka a lázas kapkodásnak, inkább kezdje a lelkét ünneplőbe öltöztetni.

Nyilas

11.23 - 12.21

Végre kicsit lassíthat és így észreveheti az Önt körülvevő szépséget. Engedje, hogy átjárja a nyugalom és a béke, hiszen a kapkodás már úgysem segít. Állítsa össze teendői listáját és haladjon sorban. Ha összpontosít, akkor hamar a végére érhet és még a hangulata sem romlik el, Szerettei körében megpihenhet, otthonában megteremtheti a meghittséget. Ennél többet nem is álmodhatna erre a napra.

Bak

12.22 – 01.20

Az utolsó napok lázas feszültsége most felpörgeti, mégsem válik ingerültté. Ez azonban nem mondható el a környezetében élőkről, ezért ne támasszon velők szemben elvárásokat. Kérjen segítséget, de ha nem kap, és úgy érzi, egyedül nem fogja tudni megoldani a problémát, inkább keressen más kihívást. Ha pedig végképp nem talál teendőt, bátran pihenjen meg, hiszen nem csak munkával lehet eltölteni egy napot, estét.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Már szinte csak a lendület viszi előre, annyira fáradtnak érzi magát. Nem csoda, hiszen az utóbbi napok idegeskedése rányomta a bélyegét nem csak a hangulatára, de az egészségét is veszélyezteti. Próbáljon meg a mai napon kicsit lassítani, megpihenni. Gyönyörködjön az Önt körülvevő világban, hiszen még szinte észre sem vette, ahogy ünneplőbe öltözött a környezete. Rutinszerűen a lakását is feldíszítette, de már élvezni elfelejtette. Tegye most ezt meg.

Halak

02.20 - 03.20

Komoly nézeteltérések merülnek fel, de addig nem nyugszik, amíg nem tud békét teremteni a vitázó felek között. Nincs könnyű dolga, hiszen valamennyien szívéhez közel állók és tudja, hogy mindenkinek nem adhat igazat. Próbáljon meg egy olyan arany középutat megmutatni nekik, melyet képesek lesznek komolyabb sértődés nélkül elfogadni. Mutasson rá az előnyökre is, ne csak azt hangsúlyozza ki, kinek miben kell engedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!