Asztrológia

2015.12.07. 07:55

Napi horoszkóp – 2015. december 7.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Nyugodt nap vár Önre, talán így jut egy kis levegőhöz, mielőtt megkezdődne az év végi hajrá. Használja ki tehát a lehetőséget, hogy a kötelezettségei letudása után kiszellőztetheti a fejét és átgondolhatja, mi vár még Önre. Új kihívásokat ne keressen, hiszen meg fogják azok anélkül is találni, hogy eléjük menne. Családi körben számítson kisebb nézeteltérésre, melyet azonban könnyedén megoldhat, ha a problémát nézi, nem a vitázó feleket.

Bika

04.21 – 05.21

A mai nap igazi kihívásokat tartogat, készüljön fel tehát arra, hogy nem lesz ideje a gondjaival foglalkozni. Olyan megoldásokra törekedjen, melyek gyorsan hoznak eredményt. Nem kell bonyolítani az adott helyzetet, hiszen anélkül is számos teendő vár Önre. Ne feledkezzen meg a határidőkről és az ígéreteiről, hiszen akik most kitartanak Ön mellett, azokra számíthat csak a későbbiekben is, új partnereket idén már nem találhat.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ha teheti, inkább magában tevékenykedjen, hiszen képtelen elfogadni, ha másoknak kell megfelelnie. Forr Önben valami bizonytalanság, amellyel könnyen megfertőzheti a környezetében élőket és ezzel a légkör is feszültté válik. Ha végképp nem menekülhet egy társaságból, ne törekedjen vezető szerepre, hiszen minden szellemi energiáját magára fordítja, képtelen lenne mások igényeit is figyelembe venni.

Rák

06.22 - 07.22

Ideje kicsit magába fordulni. Az utóbbi időben mindig mások érdekeit tartotta szem előtt, így megfeledkezett saját igényeiről. Ennek köszönheti, hogy egyre nőtt Önben a feszültség, amit már pótcselekvésekkel sem tud elnyomni. Hiába enged a kísértéseknek, mindig keres valami mást, mert elmarad a várt beteljesülés. Csak akkor találhat rá a lelki nyugalomra, ha végre átgondolja, mi is hiányzik igazából ehhez.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Menekülne a valóság elől, azonban ezt nem teheti meg. Szembe kell néznie azokkal a kihívásokkal, amelyeket a sors az útjába sodor. Nincs idő a halogatásra, azonnali válaszokat várnak. Ne engedje, hogy a körülmények befolyásolják, szentelje minden figyelmét az adott kérdésnek, hogy mihamarabb a végére járhasson. Visszatekintve a mai napjára elmondhatja, hogy igen zsúfoltra sikeredett, de az eredmények sem maradtak el.

Szűz

08.24 - 09.23

Lezárul egy korszak az életében a mai nappal, azonban Ön úgy érzi, maradtak még nyitott kérdések. Ne keresse a válaszokat, fogadja el, hogy ennek így kell véget érni. Lehet, hogy most elégedetlen, azonban a környezetében élők próbálják Önnel elfogadtatni, hogy így lett teljes és egész az élete. Hallja meg a szavaikat, ne meneküljön el a saját gondolataiba. Ahogy elfogadja a tényeket, felszabadultan tud tovább haladni az útján.

Mérleg

09.24 - 10.23

Az egy dolog, hogy a környezetében élők képtelenek Önnel lépést tartani, de amikor már saját magát sem érti meg, eljött az ideje, hogy lassítson és gondolkodjon. Valami belső elégedetlenség hajtja előre, de a célokat közben elveszítette a szeme elől, így viszont csak őrült kapkodásból és idegeskedésből áll a napja. Első lépésként tűzzön ki könnyen elérhető eredményeket maga elé, hogy láthassa, merre is érdemes haladni.

Skorpió

10.24 - 11.22

Ne vonuljon félre még akkor sem, ha úgy érzi, a környezete nem érti meg. Álljon be a sorba, kövesse őket, ezzel kilábalhat abból a lelki gödörből, amibe önmagát sodorta. Az okokat most úgysem lenne képes megtalálni, emiatt nem is érdemes bosszankodni, inkább terelje el a figyelmét akár pótcselekvésekkel is. Elindult egy úton, aminek látta a végét, de most oly távolinak érzi, hogy szíve szerint mindent feladna. Ne tegye, egyszerűen csak halassza el a céljait.

Nyilas

11.23 - 12.21

A mai napon csak a szokásos rutin vár Önre, így ha nem bonyolítja túl, akár még arra is marad ideje, hogy rendezze a gondolatait. Érzi, hogy kezdenek összecsapni a feje felett a hullámok, bár jelenleg még biztos lábakon áll. Ahhoz, hogy ez így is maradjon, előre kell dolgoznia. Első körben például összeírni, mi vár még Önre ebben az évben. Ha már ezt tisztába rakja, sokat tesz annak érdekében, hogy a váratlan események nem okoznak komolyabb zűrzavart a későbbiekben.

Bak

12.22 – 01.20

Szeretne pár nyugodt órát kiszakítani a mai napból. Ezt csak úgy érheti el, ha nem engedi, hogy a zavaró tényezők eltereljék a figyelmét arról, amit éppen csinál. Minden idegszálával összpontosítson az Önre váró kihívásokra, így lehetősége lesz időben letudni a kötelezettségeit. Ha ez sikerült, meneküljön ki a négy fal közül és szellőztesse ki a fejét. Ha a csillogó kirakatok vásárlásra csábítanák, ne álljon ellen, hiszen megérdemel egy kis kényeztetést.

Vízöntő

01.21 - 02.19

Rengeteg feladatot tervezett be a mai napra, de ez ne csábítsa ideges kapkodásra. Egyszerre egy kérdéssel foglalkozzon, mert ha szétaprózza a figyelmét, csak a káosz fog nőni Ön körül. Elképzelhető, hogy nem ér a végére, de hát van is még ideje, a hét még csak most kezdődött. Állítson fel fontossági sorrendet, így az elért eredményeknek is tud majd örülni és ez adhat erőt a folytatáshoz is.

Halak

02.20 - 03.20

Ha új kihívásokkal kell a mai napon megbirkózni, ne a menekülést válassza. Keressen maga mellé segítőket, és ahogy jönnek az eredmények, úgy válhat egyre magabiztosabbá. Lehetősége lesz bizonyos korlátok ledöntésére, ne habozzon, merjen lépni. Kitartása és lendülete átsegíti a nehézségeken, így visszatekintve méltán lehet majd büszke a teljesítményére. A most összekovácsolódott csapat a későbbiekben is hasznára lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!