Asztrológia

2015.12.08. 08:19

Napi horoszkóp – 2015. december 8.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

A mai nap elsősorban szellemi téren nyújt kihívásokat. Ha kihívásokkal kell megküzdeni, találékonysága irigylésre méltó. Olyan válaszokkal áll elő egy-egy probléma kapcsán, mely meghozza a hőn áhított elismerést is. Mindez azonban ne tegye elbizakodottá, hiszen ahhoz, hogy a céljait elérje, ezt a kimagasló teljesítményt még többször is elő kell hívni magából. Éppen ezért inkább elemezze ki, minek is köszönheti, hogy így helyt tudott állni.

Bika

04.21 – 05.21

Az, hogy a mai napon Önhöz elérkező hírek miként befolyásolják az életét, csak azon múlik, hogyan értelmezi. Ahogy minden rosszban van valami jó, úgy a most birtokába kerülő információkat is felhasználhatja arra, hogy közelebb jusson a céljaihoz, de mondhatja azt is, feladja, hiszen reménytelen. Ne akarja azonnal kimondani az ítéletét, inkább nézzen szét a környezetében, kire számíthat a jövőben, hiszen ez nagyban befolyásolja a lehetőségeit.

Ikrek

05.22 – 06.21

Az emberi kapcsolatok különös jelentőséget kapnak a mai nap folyamán. Érzi, hogy sodródik valami ismeretlen felé, amitől tart. Szeretné elkerülni, de be kell, hogy lássa, hiába menekülne, ez van megírva Önnek. Ahhoz, hogy könnyebben el tudja fogadni, már most keressen olyan embereket, akikben megbízhat és fogják majd a kezét. Megoldani Ön helyett senki nem tudja, de támaszként szolgálhatnak, hogy átlendítsék a holtponton.

Rák

06.22 - 07.22

A mai napon nem sok idő lesz a gondolataiba merülni, hiszen folyamatosan kihívások, akadályok lassítják teendői elvégzése közben. Ha úgy érzi, végre pontot tett egy ügy végére, megtalálják egy újabbal, amire nem mondhat nemet, mert vagy a kérdés tűnik izgalmasnak vagy az adott személy jelent Önnek sokat. Ha az esti órákra maradna energiája, gondolja át, meddig bírja majd erővel, ha képtelen nemet mondani.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Remek hangulatban ébredt, úgy érzi, tele van lendülettel. Ez azonban ne sarkallja könnyelműségre, hiszen ha szétaprózza magát, végül eredménytelenül telhet el a napja. Fordítsa figyelmét inkább olyan kérdésekre, melyek ott lapulnak mélyen a tudatában, és éppen azért temette el azokat, mert nem érzett erőt magában az elrendezésükhöz. Ez a nap szóljon elsősorban a minőségi teljesítményről, ne a mennyiségiről.

Szűz

08.24 - 09.23

Hiába próbálná valamennyi elképzelését megvalósítani, erre nincs remény. Túl sokat tervezett be a mai napra és a környezetében élők is folyamatosan pakolnák a terheket a vállára. Megtanult már nemet mondani, itt az ideje, hogy ezt a gyakorlatban is kamatoztassa. Helyezze a saját érdekeit az első sorba és mikor felméri, ezek elintézéséhez mennyi energia befektetésre van szükség, eszerint ígérjen segítséget másoknak.

Mérleg

09.24 - 10.23

Ha már nem bírja tovább, bátran meneküljön ki a világból. Arra van szüksége, hogy erőt merítsen, ezt pedig csak önmagából tud. Első körben gondoljon az elért eredményekre, az olyan teljesítményekre, melyekkel még saját magát is meglepte. Hiszen visszatekintve az elmúlt időszakra, számos olyan sikert tud felsorolni, amikkel kivívta a környezetében élők elismerését is, tehát minden oka megvan arra, hogy elégedett legyen még akkor is, ha most fáradtságot érez.

Skorpió

10.24 - 11.22

A mai nap folyamán végre lesz ideje kicsit elmélkedni. Erre már nagy szüksége van, hiszen elveszítette az álmait, a céljai egyre távolabb kerültek, hiába küzdött értük. Át kell gondolnia, minek köszönheti azt, hogy míg szakadatlanul tevékenykedik, az eredmények elmaradnak. Ha megtalálja a hátráltató tényezőket és annak módját, hogy kizárja az életéből, máris hatalmas lépést tesz meg afelé, hogy végül megvalósíthassa az elképzeléseit.

Nyilas

11.23 - 12.21

Fizikai állapota nincs a csúcsponton, ezért a szellemi kihívásokat részesítse előnyben. Ne törődjön bele azonban abba, hogy úrrá lett Önön a téli álom, hogy a fáradtság, amit érez, teljesen normális. Bár valóban nagy a hajtás, a Nap sem ragyog olyan fényesen, de ettől még szüksége van arra, hogy a friss levegőn mozogjon, és ebbe nem tartozik bele a mindennapi rohanás. Szakítson időt arra, hogy öncélúan sétál, elmerül közben a gondolataiba.

Bak

12.22 – 01.20

Olyan helyzetben kell helyt állnia, amely elől eddig sikerült elmenekülnie. De ahogy a bölcsek mondják, a sorsát senki nem kerülheti el és erre a mai nap szolgáltatja a bizonyítékot. Most már ne a kibúvókat keresse, hanem egy olyan megoldást, hogy minél hamarabb szabadulhasson. Ha az lebeg a szeme előtt, hogy ennek így kellett lennie, sokkal gyorsabban és egyszerűbben a háta mögött tudhatja az egészet.

Vízöntő

01.21 - 02.19

Különösen fontos szerephez jutnak a környezetében élők a mai napon. Miközben halad a céljai felé, egyre inkább meg kell tapasztalnia, hogy nem egyedül van a világban. Természetesen nem mindenki támogatja, de most még azt is könnyedén elfogadja, hogy akadnak ellenségei is. Nem hajlandó a remek hangulatát elrontani azzal, hogy bosszankodjon kicsinyes emberek cselekedetei miatt, képes még ebben is a jót megtalálni.

Halak

02.20 - 03.20

Legyen mindig tettre kész, mert nem tudhatja, honnan érkezik egy olyan kihívás, amely leküzdése végül az utolsó akadályt jelenti egy bizonyos cél elérése érdekében. Végre elérkezett ez a nap is, melyről hetek óta álmodozott. Egy olyan elképzelése válhat valóra, melyet nagyon távolinak érzett, most azonban egy váratlan ajánlatnak köszönhetően kézzel foghatóvá válik. Ne szalassza el hát csak azért, mert nem is gondolt rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!