Asztrológia

2015.12.09. 09:07

Napi horoszkóp – 2015. december 9.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21 – 04.20

Fáradtságát nem tudja leplezni, mert ha csak erre törekedne, hibázna. Inkább kérjen időben segítséget, hiszen ha jönnek az eredmények, új lendületet kap. De még így sem hagyhatja figyelmen kívül, hogy a teste jelzéseket küld, ideje lenne lassítani. Éppen ezért ne keressen új kihívásokat, tudja le mielőbb a meglévő kötelezettségeit és a délutáni, esti órákat szentelje a pihenésnek, kikapcsolódásnak.

Bika

04.21 – 05.21

A mai napon sokat megtapasztalhat saját magáról, ha a kihívásokat nem leküzdhetetlen akadályoknak tekinti. Keresse a megoldásokat, kérjen hozzá segítséget és egy olyan úton indulhat el, melynek köszönhetően az Önben rejlő erők napvilágra kerülnek. Legyen nyitott az újdonságokra, hiszen képes befogadni és értelmezni mindazt, amivel találkozik, majd kielemezve az eredményeket valóban izgalmas időszak vár Önre.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ha nem látja maga előtt a célokat, nehezen képes teljesítményt nyújtani. Éppen ezért csak úgy kerülhet ki a gödörből, ha elvárásokat támaszt magával szemben, melyeket elérve lépésről lépésre haladhat előre. Ne engedje, hogy mások ítélkezzenek a munkája felett, saját magának kell elsősorban megfelelnie. Ha ezt képes betartani, a nap végére elégedett fáradtságot érezhet és elmondhatja, átlendült a holtponton.

Rák

06.22 - 07.22

Igyekezzen elfogadni, hogy nem légüres térben él. Az, hogy Ön tele van energiával, még nem ok arra, hogy a környezetében élőkkel szemben elvárásokat támasszon. Próbáljon meg kérni, de fogadja el, ha nemet mondanak. Parancsolgatással ugyanis csak ellenséges légkört teremt maga körül, amely nagyban hátráltatná, hiszen folyamatosan a háta mögé kell néznie. Ha egyedül kell megküzdenie az akadályokkal, az sem fog nehézséget okozni.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Feszült a légkör Ön körül, melyet elsősorban annak köszönhet, hogy Ön sem nyugodt. Rakjon rendet a gondolataiban és utána próbáljon meg hatni a környezetében élőkre is. Ne vállalja a döntőbíró szerepét, mert képtelem lenne reálisan felmérni a helyzetet, sokkal inkább a résztvevő felekhez fűződő viszonya befolyásolná az ítéletét. Ez azonban hosszú távon aláásná a nehezen felépített tekintélyét.

Szűz

08.24 - 09.23

Úgy érzi, most jutott el abba a helyzetbe, amelyért oly sokat dolgozott. Felismerték a képességeit és elismerik a teljesítményét. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy át kell vennie a vezető szerepet és innentől előtérbe helyezheti a saját elképzeléseit. Ha szeretne maga köré csapatot építeni, továbbra is tekintettel kell lennie mások érdekeire is, és ha úgy alakul, akár ismét a háttérbe vonulva tevékenykedni elvárások nélkül.

Mérleg

09.24 - 10.23

Ne engedje, hogy térdre kényszerítsék. Hirtelen egyedül találja magát, miközben sorra bukkannak fel az akadályok. Megvan Önben a tudás és a kitartás, hogy ne hátráljon meg, még ha a megoldások nem is oly egyszerűek és könnyűek. Ha látják, hogy képes talpon maradni, ismét felsorakoznak Ön mögött, így nap végére mégiscsak jönnek majd a hőn áhított eredmények. A jól végzett munka pedig elnyeri méltó jutalmát, csak várja ki.

Skorpió

10.24 - 11.22

Álljon be a sorba, ne törekedjen vezető szerepre. A mai napon képtelen lenne ugyanis megbirkózni azzal a felelősséggel, amellyel egy-egy döntés jár. Nem tudja felmérni a következményeket, és ha jönnek a problémák, menekülőre fogná. Fogadja el, hogy mások irányítanak, Ön pedig érje be a végrehajtó szerepével. Még így is nyújthat olyan teljesítményt, amellyel kivívja a környezetében élők elismerését, amire nagy szüksége van.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ne hajszolja a sikereket, mert azok így csak egyre messzebb kerülnek Öntől. Hajlamos lehet hibázni, ha nem figyel, a figyelmeztető szavakat pedig meg sem hallja. A mai napon inkább mások érdekeit tartsa szem előtt, fogadja el, hogy most ők irányítanak. Ha félre tudja tenni a személyes indíttatásait és főleg a nézeteltéréseket, nyugodt, békés környezetben tevékenykedhet, melyre most igazán nagy szüksége is van, hiszen a belső egyensúlyát valahol elveszítette.

Bak

12.22 – 01.20

Ha mindig csak kér, könnyen magára maradhat. Bár valóban most nagy segítségre lenne szüksége, de ezt nem támaszthatja elvárásként másokkal szemben. Tudja elfogadni a nemet és az igent se vegye természetesnek. Nem szabad elfelejtenie, kik azok, akik most nem hagyták magára, de ne a bosszú legyen a vezérelv azokkal szemben, akik kikosarazták. A negatív gondolatok ugyanis csak mérgezik a lelkét.

Vízöntő

01.21 - 02.19

Legyen Ön a biztos háttér, akire lehet számítani. Addig is, amíg eljön az Ön ideje, bátran tervezgessen, vagy kész ötleteit kezdje el megvalósítani. Ha végül mégsem keresik, legfeljebb a saját céljaihoz kerül közelebb, de ha felismerik, hogy Ön lehet a kulcs egy adott probléma megoldásában, boldogan teszi félre az aktuális teendőit. Hiányzik az elismerés és úgy érzi, ezzel most végre kivívhatja.

Halak

02.20 - 03.20

A mai napon érdemes kicsit a saját céljait előtérbe helyezni. Remek tervei vannak, de tudja egyedül képtelen azokat kivitelezni. Induljon el az úton és megtapasztalhatja, milyen vonzó lehet egy céltudatos, határozott ember. Bizton számíthat ugyanis segítőkre, ha látják Önön az elszántságot és az akaratot, amellyel sorra dönti le a határokat. Bár végül a kitűzött eredmények elmaradnak, még sincs oka az elkeseredettségre, hiszen remek csapa verbuválódott Ön köré.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!