Asztrológia

2016.01.11. 08:29

Napi horoszkóp - 2016. január 11.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Komoly döntés vár Önre, mely nem csak a saját életére lesz kihatással. Éppen ezért nem teheti meg, hogy nem egyeztet azokkal, akiket érint a folytatás. Nehéz lesz meg találni a mindenki számára elfogadható választ és bizony Önnek is engednie kell ahhoz, hogy végük együtt folytathassák az útjukat, mégis egy új irányba induljanak el. Amikor érvel, vegye figyelembe azt is, hogy az Ön fejében megfogalmazódó gondolatok nincsenek a másikéban is.

Bika

04.21 – 05.21

Próbálják figyelmeztetni, de Ön elengedi a füle mellett az intő szavakat. Fejébe vette, hogy úgy kell ezt csinálni, ahogy Ön gondolja és mindenki más csak azért próbálja leterelni erről az útról, mert ártani szeretnének. Hogy miből táplálkozik ez a bizalmatlanság, még magának sem tudná megmondani, pedig érdemes lenne erre is időt szánni. Ugyanis a saját bizonytalanságát leplezi azzal, hogy kifelé ennyire határozott képet mutat.

Ikrek

05.22 – 06.21

Hiába állít össze egy tökéletesnek tűnő napirendet, ha közben folyamatosan újabb kihívásokkal próbálnák szembesíteni. Igyekezzen a lehető legtöbbre nemet mondani, hiszen amit elhatározott, mint elvégzendő feladat, nem ok nélkül jutott eszébe. Már régóta halogatta vagy épp határidő szorongatja, ezért mindenképpen szeretné azokat maga mögött tudni. Legyen elszánt, ragaszkodjon a saját elképzeléseihez.

Rák

06.22 - 07.22

Igyekezzen fejben összeállítani egy napirendet, amihez aztán kapaszkodóként fordulhat. A környezetében élők gyakran fordulnak Önhöz tanácsért, segítségért, ezzel kiesik a lendületből, néha már azt se tudja, mit szakított félbe. Egyre feszültebbé válik emiatt, így jól jöhet egy olyan terv, amihez ilyenkor fordulhat. Ha nehezen is, de végül legalább a határidős teendőit sikeresen lezárja, ne otthonába hazatérve is nehezen tud lenyugodni.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23 - 08.23

Hiába tűnik csábítónak az ajánlat, gondolja át, mielőtt igent mondana. Mindig az apró betűkben rejlik az igazság, most sincs ez másképp. Lehet, próbálják elrejteni Ön elől a valódi okokat, ha szemfüles, észre fogja venni a buktatót. Ennek birtokában már valóban eldöntheti, érdemes-e kihasználni a kínálkozó lehetőséget. Ha végül elszánja magát, onnantól ne habozzon és ragaszkodjon az elképzeléséhez.

Szűz

08.24 - 09.23

Tapintható a feszültség Ön körül, de csak akkor tudja azt elsimítani, ha először saját magában tesz rendet. Rengeteg gondolat cikázik a fejében, terveket szövöget, de nem tudja, melyikkel kezdjen. Első körben ezt döntse el és miután a lépéseit megtervezte, foglalkozhat a környezetében élők gondjaival. Ha sikerül megnyugtatni valamennyi felet, végül képes lesz a teendőit is ellátni, addig azonban hiába próbálná, megzavarnák a külső tényezők.

Mérleg

09.24 - 10.23

Ne keresse máshol a megoldást, ott rejtőzik saját magában. Rengeteg gondolat foglalkoztatja egyszerre és így káosz alakul ki mind a fejében, mind a környezetében. Képtelen egyértelmű jeleket küldeni a külvilág számára, így érthető, ha másokat is összezavar. Ilyenkor gyakrabban törnek felszínre az érzelmei is, melyeket pedig próbálna leplezni. Ne idegeskedjen azonban feleslegesen, ezzel nem csökken a tekintélye.

Skorpió

10.24 - 11.22

Érdemes a mai napon emberek között mozognia, olyan feladatokat választani, melyekkel egyedül egyébként sem boldogulna. Úgy tud segítséget kérni, hogy arra nem lehet nemet mondani, ezért nem is kell egyedül megküzdeni az akadályokkal. Hallgat másokra, megfogadva a tanácsaikat könnyedén jut túl a holtpontokon és nem veszít a lendületéből. Eredményes, sikeres napot zárhat, mindezt könnyedén, mosolyogva.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ne hagyja cserben azokat, akik kiálltak Ön mellett, mikor erre szüksége volt. Most ők szorulnának segítségre, így félre kell tennie a saját teendőit, nem teheti meg, hogy épp nekik mond nemet. Ne állítsa be magát ezért áldozatnak, hiszen így csak rossz szájízt hagy maga után, pedig olyan körökben mozog a mai napon, ahol még sokszor kell megfordulnia. Otthonában számíthat kisebb vitákra, de könnyedén simíthatja el, ha pártatlan marad.

Bak

12.22 – 01.20

Ha szeretné a régóta halogatott ügyeit végre lezárni, ne habozzon, kérjen hozzá segítséget és tegye meg. Érthető, ha ódzkodik, hiszen még nem állt össze a fejében a végső megoldás, de remek alkalmat kínál a mai nap, hogy olyan emberek adjanak tanácsot, akik már tapasztaltak a kérdésben. Ha figyelmesen végighallgatja őket és megfogadja a tanácsaikat, könnyedén veheti azokat az akadályokat, amik miatt eddig tologatta maga előtt a teendőit.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Ha már egyszer megígérte, ne szegje szavát. Hiába várnak Önre a teendői, most a szavahihetősége a tét. Nem teheti kockára ezt, hiszen olyan emberek szemében válhat hiteltelenné, akik sokat jelentenek a jövője szempontjából. Szerencsére határidők nem feszélyezik, így megteheti, hogy a saját érdekeit félretéve azokkal az ügyekkel foglalkozik, amelyeket korábban mások kedvéért bevállalt.

Halak

02.20 - 03.20

Az emberi kapcsolatokat helyezze a saját érdekei elé. Ha kell, tegyen szívességet, de ne mondjon nemet akkor se, ha éppen egyéb teendői miatt ezt tenné. Akikkel most szorosabbra tudja fűzni a szálakat, a későbbiekben sem fognak megfeledkezni Önről, így tekintse a mai napot elsősorban befektetésnek a jövőbe. Hiába érzi úgy, hogy a saját dolgai fontosabbak lennének, most éppen az a legfontosabb teendője, hogy másokat segítsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!