Asztrológia

2016.01.12. 07:30

Napi horoszkóp - 2016. január 12.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Érzelmi hullámvasútra kerül, ugyanis a szerettei körében feszültség támad. Nem tudja, kinek van igaza, de azt érzi, hogy Önnek kellene dönteni. Képtelen azonban kizárni a gondolataiból a szív hangját, pedig olyan kérdésekben várják a válaszát, amely hideg fejet igényelne. Vonuljon félre, mielőtt megfogalmazná a végső szavait és vegye számításba a lehetőségeket és azok valamennyi következményét is.

Bika

04.21 – 05.21

Szellemileg friss, ilyenkor nehéz meggyőzni Önt arról, hogy ne keressen új utakat. Pedig, ha belegondol, most épp minden a helyére került és ezt adná fel valami ismeretlen kihívás kedvéért. Vigyen színt inkább a jelenlegi életébe, ne a hidakat égesse fel a háta mögött. Számos tapasztalatot gyűjthet akkor is, ha kitart az eredeti céljai mellett és nagyobb lendülettel veti bele magát a teendőibe, hogy azokat elérje.

Ikrek

05.22 – 06.21

Bár még nem állt készen arra, hogy elinduljon ezen az úton, egy olyan lehetőség adódik, amelyet nem szabad visszautasítani. Legyen megfontolt, de ne a buktatókat keresse, hanem törekedjen a megoldások megtalálására. Ha képes higgadt maradni, észrevétlenül halad olyan ütemben, hogy már csak a célba érkezéskor veszi észre, milyen teljesítményt volt képes nyújtani. A pozitív gondolkodás nagyban segítette ebben, ezt nem szabad elfelejtenie.

Rák

06.22 - 07.22

Napok óta érzi, hogy valami nincs rendben az egészségével és a mai nap ez kicsúcsosodik. Ideje lenne felkeresni a háziorvosát, hiszen próbálkozhat az öngyógyítással, de ez csak átmeneti javulást hozhat. Ha a mai napon nem is lesz arra ideje, hogy megejtse ezt a kellemetlen látogatást, mindenképpen tervezze be még a hétre. Most pedig igyekezzen mihamarabb letudni a kötelezettségeit, hogy hamar ágyba bújhasson.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23 - 08.23

Ne kockáztasson a mai napon, mert nem lesz képes valamennyi buktatót számba venni. Ennek köszönhetően az akadályokkal már akkor szembesülne, amikor képtelen lesz megbirkózni velük. Maradjon meg a rutin feladatai körében, azokkal könnyedén elbánva marad ideje kicsit saját magára is. Szüksége lenne arra, hogy a fejét kiszellőztesse, és bizonyos problémáit átgondolja. Talán most a megoldás is megszülethet a fejében.

Szűz

08.24 - 09.23

Sikeresen zár le olyan ügyeket, melyek ott lapultak a fiók mélyén, mert hiányzott Önből az elszántság, hogy a kezébe vegye. Most azonban a körülmények nem engedték, hogy tovább halogassa, így aztán addig nem nyugodott, amíg pontot nem tehetett a végükre. Nem is volt olyan nehéz, ahogyan gondolta, hiszen nem igényeltek különösebb erőfeszítést, talán csak meg kellett találnia a kellő motivációt.

Mérleg

09.24 - 10.23

Végre elszánta magát és addig nem nyugszik, amíg meg nem valósítja. Eközben sajnálatos módon olyan embereket is elsodor, akik sokat jelentettek az Ön számára. Értetlenül állnak az előtt, mennyire nem hallgat a figyelmeztető szavakra, figyelmen kívül hagyja azok tanácsát is, akik sokkal több tapasztalattal rendelkeznek a kérdésben. Hiába éri el a célját, a siker bizony most keserű szájízt okoz és ez nem is csoda.

Skorpió

10.24 - 11.22

Őrizze meg akkor is a nyugalmát, ha nem a tervei szerint alakul a mai napja. Kénytelen a saját érdekeit a háttérbe szorítani, ugyanis olyan emberek kérnek segítséget, akiknek nem mondhat nemet. Sokat jelent azonban ez a számukra, így számíthat a későbbiekben rájuk, ezekkel a gondolatokkal nyugtassa magát akkor, amikor úgy érzi, kihasználják. Szerettei sem engedik visszavonulni, egy nézeteltérést Önnek kell elsimítani.

Nyilas

11.23 - 12.21

A várt sikerek elmaradnak, és ez ingerültté teszi. Hiába mozgat meg minden követ a cél érdekében, a környezete nem mozdul, és így egyedül kellene megküzdenie az akadályokkal. Erre azonban nem képes, de elfogadni sem tudja a kudarcot. Ne mérgezze magát olyan gondolatokkal, miként fogja ezt „meghálálni”, mert így csak még inkább elkeseredik. Lépjen tovább emelt fővel, hiszen Ön nem hibázott, valamiért ennek most így kellett történnie.

Bak

12.22 – 01.20

Reggel még azt gondolja, ennek a napnak sosem lesz vége. Tele van teendőkkel és nem talál senkit, aki a segítségére lenne. Emiatt ne idegeskedjen, szépen sorban haladjon a feladatokkal, az apróbb sikerek mindig átlendítik a holtponton. Ha végül az utolsó ügye végére is pontot tesz, büszkén tekinthet vissza a teljesítményére. Ráadásul olyan tapasztalatokat is szerzett, melyek a későbbiekben még nagy hasznára lesznek.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Első körben önmagában tegyen rendet, utána keresse a bűnbakokat a környezetében. Ha a lelkiismerete tiszta, hogy valóban mindent elkövetett, akkor mondhatja el másoknak, miben hibáztak. Ne adjon támadási felületet azzal, hogy nem veszi észre, mikor és hol mulasztott. Ha ezeket valóban átgondolja, rá fog jönni, hogy Ön sem feddhetetlen és bizony, így ha ideges is, ezt magának is köszönheti.

Halak

02.20 - 03.20

Képtelen a feladataira összpontosítani, folyamatosan a reggel hallottak járnak a fejében. Hiába keresi a megoldást, nem jut közelebb hozzá. Legalább akkor szedje össze a gondolatait, amikor olyan kérdésekkel foglalkozik, ahol egy apró hiba másoknak is kárt okozhat. Ne veszélyeztesse a nehezen megteremtett tekintélyét azzal, hogy olyan kérdésekben vét, amelyek más napokon könnyedén sikerülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!