Asztrológia

2016.01.14. 07:50

Napi horoszkóp - 2016. január 14.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Lelkileg kiégettnek érzi magát és ilyenkor nehezebben megy a munka is. Pedig kötelezettségek sora vár arra, hogy mielőbb teljesítse, így nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy ki sem kel az ágyból. Ha összpontosít, akkor gyorsan letudhatja ezeket és tehet annak érdekében, hogy feltöltse az energiaraktárakat. Ez persze nem azt jelenti, hogy irány az édességes pult, inkább mozogjon, szellőztesse ki a fejét a friss levegőn.

Bika

04.21 – 05.21

Nem képes időben leállni, így egy kisebb nézeteltérés során is addig üti a vasat, hogy abból szép nagy ihart kerekít. Ha valamit a fejébe vesz, nem hajlandó átgondolni mindazt, amit javasolnak, pedig olyan emberek mondják, akikben maradéktalanul megbízik. Most mégis úgy érzi, az a helyes, amit Ön elképzel és nem is létezik más járható út. Ne csodálkozzon, ha így egyedül kell megvívnia a csatáit.

Ikrek

05.22 – 06.21

Másokon próbálja levezetni a belső feszültséget, de ez sok jót nem hozhat. Egyedül marad végül a problémáival és így végképp nem lesz megoldás. Első körben keresse meg nyugtalanságának okát és utána célirányosan arra a válaszokat. Vannak a környezetében olyan emberek, akik átmentek már hasonlón, így a segítségére lehetnek. De ha csak vagdalkozik és próbál menekülni, nem jut el a hőn áhított megnyugvásig.

Rák

06.22 - 07.22

Tele van ötletekkel, de a megvalósításukhoz már nem érez elég erőt magában. Ossza meg ezeket olyan emberekkel, akik a segítségére lehetnek és megadják a kezdő lendületet. Az első sikerek aztán átlendítik a holtponton és olyan ütemet képes diktálni, mellyel már nem kétséges a siker. Otthonában kisebb nézeteltérés támad, melyet Önnek kell megoldani. Akár a frissen szerzett tapasztalatok is könnyebbé tehetik a megoldás megtalálását.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23 - 08.23

A környezetében élők tulajdonképpen csak tükröt tartanak Ön elé. Ezért ha azt tapasztalja, hogy túl feszültek, akkor magában keresse ennek okát. Ha pedig egy társaságban a vidámság uralkodik, akkor érezheti, hogy egyensúlyát megtalálta és minden a helyére került. Figyeljen és utána elemezzen, hiszen így lesz képes bejárni azt a lelki utat, amely a mai napra meg van írva. A végeredmény pedig egy kiegyensúlyozott, nyugodt ember, melyet a szerettei fognak a legjobban értékelni.

Szűz

08.24 - 09.23

Remek hangulatban ébred és még az sem szegi a kedvét, hogy a dolgok közel sem alakulnak úgy, ahogyan eltervezte. Most nem esik nehezére a rögtönzés, nem kezd lázas kapkodásba, mikor úgy érzi, kicsúszik a kezéből az irányítás. Egyszerűen képes másokhoz fordulni tanácsért, segítségért és máris sokkal színesebbnek látja a világot, hogy nem egyedül kell megbirkóznia a kihívásokkal. Az egységben az erő kifejezés a mai napra különösen találó.

Mérleg

09.24 - 10.23

Bár magányra vágyna, nem teheti meg, hogy beletemetkezik a munkába, tudomást se véve a külvilágról. Folyamatosan fordulnak Önhöz tanácsért, segítségért, így a saját munkájával nem is halad megfelelő ütemben. Amit megtehet a nyugalma érdekében, hogy csak azokkal foglalkozik, melyek nem tűrnek már halasztást, így marad energiája arra, hogy mások rendelkezésére álljon. Ugyanez vonatkozik az otthonára is, nem lesz módja visszavonulni, pedig vágyna a pihenésre.

Skorpió

10.24 - 11.22

Bár sokkal többet tervezett be a mai napba, mint végül elért, még sincs oka az elkeseredettségre. Az olyan ügyeit lezárja, melyek már régóta ott lapultak a fiók mélyén, határidőt nem mulasztott, ha pedig pár új elképzelés még nem zárult le sikeresen, nem kell bosszankodni. Gondoljon inkább arra, hogy másokon tudott segíteni, ez pedig lelkileg ad olyan erőt, amit mással nem pótolhatna.

Nyilas

11.23 - 12.21

Bár nincs kirobbanó formában, mégis könnyedén találja meg a közös hangot a környezetében élőkkel. Ennek is köszönheti, hogy nem egyedül kell megküzdenie az akadályokkal és végül sokkal több feladatával végez, mint tervezte. Ha már egy kis lélegzethez jut, szabaduljon ki a négy fal közül és szellőztesse ki a fejét. Legalább lesz módja átgondolni az elmúlt napok eseményét, mert egy fontos tanulságot még nem vont le.

Bak

12.22 – 01.20

Remek hangulatban ébred és ilyenkor hajlamos lehet túlvállalni magát. Talán ennek köszönheti, hogy a délutáni órákra már el is felejti a reggeli boldogságot és egyre feszültebbé válik. Ne kezdjen lázas kapkodásba, hiszen úgysem fogja tudni valamennyi megkezdett feladatát lezárni, inkább azokkal foglalkozzon, ahol már közel van a végéhez, hogy azokat viszont megnyugtató módon rendezhesse.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Könnyedén találja meg a közös hangot azokkal az emberekkel, akik segítségére számít. Sokkal nehezebb azonban kívülről betörni abba a kis világba, amit maga köré épít. Ne csodálkozzon, ha a mai napon vegyes kép alakul ki Önről. Akivel együtt dolgozik, felszabadultak és elégedettek lesznek, de akiknek nemet mond, könnyen ellenséggé válhatnak, ugyanis az ő esetükben nem fogalmaz túl választékosan, hamar megbántja őket.

Halak

02.20 - 03.20

Ha nem kérdezik, inkább hallgasson. Látja, hogy egy Önhöz közel álló személy a vesztébe rohan, de hiába próbálná figyelmeztetni, süket fülekre talál. Nehezen érti meg, miért alakul ez így, talán felesleges is ebbe energiákat ölni. Inkább biztosítsa arról, ha majd ráébred, hogy tévúton járt, Ön akkor is ott fog állni mellette. Van Önnek is olyan napja, amikor képtelen a kívülről érkező segítséget megfogadni, most hasonlót kell átélnie, csak a másik oldalon állva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!