Asztrológia

2016.01.04. 07:58

Napi horoszkóp – 2016. január 4.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Ne hirtelen felindulásból mondjon véleményt. Hajlamos lehet ugyanis az ösztöneire hallgatni, miközben begyűjtve minden adatot, teljesen más következtetéseket vonna le. Kérjen időt, ha ítéletet várnak Öntől, hogy lehetősége legyen arra, hogy tényleg megfontoltan alakíthassa ki a mondandóját. Mindeközben sem feledkezhet meg azonban azokról a kötelezettségeiről, melyeket még az előző esztendőből hozott magával.

Bika

04.21 – 05.21

Fáradtan kezd bele ebbe a hétbe, de szerencsére a környezetében élők nem támasztanak teljesíthetetlen elvárásokat. Ha képes a figyelmét a feladataira irányítani, könnyedén veheti az akadályokat. Ha azonban az emlékeinek él vagy még mindig az ünnepek mámorában, könnyen hibázhat, de ezt a luxust nem engedheti meg magának. Igyekezzen letudni a kötelezettségeit, hogy ezek terhe ne nyomassza.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ossza be az erejét, mert hiába érzi úgy, hogy a mai napon legyőzhetetlen, sajnos az Önre váró akadályok hamar kedvét szegik. Kezdjen az egyszerűbb feladatokkal, hogy a sikerélmények a későbbiekben átlendíthessék a holtponton. Végül eredményekben gazdag napot tudhat maga mögött és máris úgy érzi, az újévi fogadalmai sem annyira elérhetetlenek. Családi körben számítson kisebb nézeteltérésre, de könnyedén elzavarja a viharfelhőket.

Rák

06.22 - 07.22

Tele lendülettel veti bele magát a munkába. Hiába azonban a sok energia, ha képtelen összpontosítani, hiszen így nem halad megfelelő ütemben. Márpedig a figyelme hajlamos elkalandozni, még mindig az elmúlt napok hatása alatt áll. Törekedjen arra, hogy a gondolataiból kizárja a problémákat, hiszen most úgysem talál rájuk megoldást. Este, nyugalomban foglalkozzon azokkal is, könnyebben jön majd a válasz a kérdésekre.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Fáradtan ébred, így viszont nehezen mennek a kötelezettségei. Ne tervezzen be túl sok feladatot a mai napra, erejét összpontosítsa a határidős teendőkre. Ne feledkezzen meg az ígéretekről, melyeket még tavaly tett, ezeket nem halogathatja már sokáig. Közben fejében már cikáznak a gondolatok, hogyan kezdjen bele az újévi fogadalmak megvalósításába. A mai nap erre nem alkalmas egyébként se, így ne fektessen ebbe sok energiát.

Szűz

08.24 - 09.23

Hiába van tele tettvággyal, ha nem talál partnereket a tervek megvalósításához. Ne támasszon elvárásokat a környezetében élőkkel szemben, ugyanis még mindenki az ünnepek fáradalmait próbálja kiheverni. Az, hogy ez Önnek most gyorsabban sikerült, nem jelenti azt, hogy mások is akkora lendülettel vetik bele magukat a teendőkbe, mint Ön. Engedélyezzen magának még pár lazább napot, nem marad le semmiről, ha csak lassan veszi fel a szokásos munkamenetet.

Mérleg

09.24 - 10.23

Fordítson nagyobb figyelmet a lelkében lezajló folyamatokra. Lassan kezdenek beérni az ünnepek alatt átélt események hatásai, így érzi, hogy számos kérdést kellene tisztáznia. A mai napon erre még van lehetősége, hiszen ha letudja a halaszthatatlan kötelezettségeit, marad ideje saját magár is. A friss levegőn tett séta segíthet abban, hogy minden olyan gondolattól megszabaduljon, amely gátolja a tisztánlátásban. Márpedig arra most nagy szüksége lesz, hiszen nehéz döntések várnak Önre.

Skorpió

10.24 - 11.22

Hamar a társaság középpontja lehet, hiszen felszabadult és nyitott. Ne zárkózzon be a saját kis világába, nyisson a környezetében élők felé. Új ismeretség léphet az életébe, aki a későbbiekben még számos meglepetéssel is szolgálhat. Kapcsolatuk alapjait a mai napon kell letennie, ezért legyen őszinte, kivételesen vegye le a mindig viselt álarcot. Ha meghívást kap, akkor se utasítsa vissza, ha túlságosan fáradtnak érzi magát.

Nyilas

11.23 - 12.21

Nem feledkezhet meg arról, hogy elmúltak az ünnepek és ismét várják a kötelezettségei. Hiába ébred fáradtan, gyorsan fel kell venni azt a tempót, amellyel a nap végére valamennyi feladatával végezhet. Összpontosítson mindig az adott feladatra, ha egyet sikeresen lezár, rövidebb szünet beiktatása után kezdjen csak a következőbe. Ezzel megőrizheti valamelyest azt a lendületet, amely átsegítheti az akadályokon.

Bak

12.22 – 01.20

Az újévkor tett egyik fogadalmát mindjárt a mai napon megvalósíthatja, Olyan nehézséggel kell megküzdeni, mely elől eddig menekült, de már nincs tovább. Itt az alkalom, hogy mindazt, amit eltervezett az életben is kipróbálja. A mindig is irigyelt önfegyelme nagy hasznára lehet, hiszen most nem hibázhat, minden figyelmét az adott kérdésre kell fordítania. Márpedig ez igencsak nehéz akkor, ha a környezetében folyamatosan zavaró tényezők lépnek fel.

Vízöntő

01.21 - 02.19

Ne Ön legyen a mai napon a munka hőse. Azzal nem vívhat ki népszerűséget, ha irányítani szeretne, ráadásul mindezt olyan stílusban, melyet még a hadseregben is megirigyelnének. Adjon időt, hogy a környezetében élők is belerázódjanak a munkába. A "magad uram, ha szolgád nincs" mottó segíthet abban, hogy megőrizze a nyugalmát és végül valamennyi olyan célját elérje, melyet a mai napra tűzött ki.

Halak

02.20 - 03.20

Hiába próbálna a saját feladataira összpontosítani, ha a környezetében élők folyamatosan a saját problémáikkal fordulnak Önhöz. Tegye félre ezért azokat a kötelezettségeket, melyek várhatnak, mert csak a feszültség nőne Önben, ha egyszerre több kérdéssel kellene figyelnie. Mivel nemet mondani nem tud, így marad az a lehetőség, hogy most mások segítségére siet, de arra ügyeljen, ne engedje, hogy teljesen kihasználják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!