Asztrológia

2016.01.06. 08:30

Napi horoszkóp – 2016. január 6.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Számos ügy végére tehet pontot köszönhetően annak, hogy az előkészületeket már korábban megtette. A sikerek lendületet is adnak, így nem csak az önbizalma kezd helyreállni, de olyan energiák szabadulnak fel, melyek arra ösztönzik, tegye rendbe a magánéleti problémáit is. A meghozott döntések nehezek lesznek, de mivel mind az esze, mind a szíve is azt diktálja, ne halogassa tovább, tegye meg a szükséges lépéseket.

Bika

04.21 – 05.21

Tele energiákkal nincs az az akadály, amely útját állhatná. A céljait egy percre sem veszíti a szeme elől, ennek köszönhetően azonban elsodor mindenkit, aki nem áll be Ön mellé. Olyan embereket bánthat meg azonban így, akik lehet, hogy most nem értenek egyet Önnel, de már évek óta ott voltak, amikor szüksége volt rájuk. Ha már ennyire elszánt, legalább a szavait válogassa meg, hogy ne égessen fel minden hidat maga mögött.

Ikrek

05.22 – 06.21

Miután önmagában rendet rakott, ideje a kapcsolatait is átnézni. Elérkezett az ideje annak, hogy elengedje azokat, akik egy ideje ugyan már nem részei az életének, de a lelke mélyén időről-időre felbukkantak. Zárja le végképp a hozzájuk fűződő szálakat, ha ehhez még egy beszélgetés szükséges, ne habozzon. De a legtöbb esetben már csak meg kel fogalmaznia és ki kell mondania a szót, vége.

Rák

06.22 - 07.22

Minden okkal történik az életünkben, erre kell gondolnia. Sajnos a mai napon szembesülnie kell azzal, hogy nem mindent tarthat az irányítása alatt. Ha azonban emiatt nem bosszankodik, hanem igyekszik a legjobbat kihozni az eseményekből, rengeteg olyan dolgot tudhat meg önmagáról és a környezetében élőkről, melyekről eddig sosem gondolkodott el. Ez egy igazi felfedező út lesz, melyből élményekkel telve térhet meg.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Igyekezzen az első sorban maradni, így juttathatja érvényre a saját érdekeit. Márpedig szeretne kicsit közelebb kerülni egy bizonyos céljához, ahhoz pedig szüksége lesz segítségre is. Ne rontson azonban ajtóstól a házba, első körben tegyen Ön szívességet, hogy utána már lelkiismeret-furdalás nélkül kérhessen. A szavaira ügyeljen, azok ne tűnjenek parancsnak, elvárásnak, legyen inkább ösztönző, lelkesítő.

Szűz

08.24 - 09.23

A kapkodás sosem segített még abban, hogy hamarabb végezzen, és ez nem lesz másképp a mai napon se. Először is döntse el, mely ügyekkel kíván foglalkozni, majd rangsorolja azokat. Kezdje a könnyebbekkel, ahol gyorsan számíthat sikerre, mert ez fog aztán erőt adni a folytatáshoz. Mindent nem intézhet el, amit eddig, napokig sem tudott, de szépen haladhat, ha összpontosít és az önfegyelme is kitart.

Mérleg

09.24 - 10.23

Sosem hullott az ölébe a siker, most sincs ez így. Bár nem éppen ma dolgozott meg az eredményekért, talán ezért is érez némi csalódást. Gondoljon azonban abba is bele, mennyi mindent letett már az asztalra, milyen régóta foglalkozott a kérdéssel. Eddig fel sem tűnt, hogy az előkészületekbe rengeteg energiát ölt. Most csak ennek érik be a gyümölcse, bár valóban gyorsnak és hihetetlennek tűnik, de megdolgozott érte.

Skorpió

10.24 - 11.22

Úgy érzi, képtelen megbirkózni a feladattal, amellyel megbízták. Nem szabad feladnia, első körben önmagát erősítse meg. Ha készen áll, forduljon segítségért olyan emberekhez, akik tapasztaltak. Együtt végül mindent elérhetnek, és még tanulhat is az esetből. A tapasztalatok jelentős része szakmai, de az emberi kapcsolatokat is próbára tette. Elégedetten dőlhet ágyba, de azért a tanulságok levonásával ne várjon sokat.

Nyilas

11.23 - 12.21

Most elsősorban azokra a feladatokra összpontosítson, amelyek már jó ideje ott lapulnak a fiókja mélyén. Ezek már nagyon nyomasztják és hiába is kezdene új ügyekbe, képtelen lenne azokra összpontosítani, Gondolja át, miért akadtak el és most ne a könnyebb utat válassza, azaz újra feladja, hanem kérjen támogatást. Az igazi segítség onnan fog jönni, ahonnan nem is számított rá, tartsa nyitva tehát a szemét.

Bak

12.22 – 01.20

A mai napon ne várjon nagy teljesítményeket, kiugró eredményeket. Elsősorban olyan feladatokat részesítsen előnyben, melyekkel egyedül is képes megbirkózni. A környezetében élők ugyanis a saját problémáikkal vannak elfoglalva, nehezen találna segítséget. De számos üggyel egyedül is képes elbánni, ha összpontosít, és nem azon bosszankodik, hogy magára maradt. Legyen elszánt és a sikerek sem maradnak el.

Vízöntő

01.21 - 02.19

Tele van energiával és ebből bőven jut másoknak is. Ezért aztán páratlan teljesítmények és eredmények jellemzik a mai napot, mely elsősorban Önnek köszönhető. Ne csodálkozzon, ha a népszerűsége egyre nő, hiszen ki ne szeretne részesülni abból a lendületből, mellyel rendelkezik, és amely garantálja a sikereket. Családi körben azonban már lassítson, az otthona legyen a hőn áhított nyugalom szigete.

Halak

02.20 - 03.20

A mai nap háttérbe helyezi a saját érdekeit és képes beállni a csatasorba még akkor is, ha a célkitűzésekkel nem ért maradéktalanul egyet. Teszi ezt inkább azon emberek kedvéért, akik viszont az ügyet a sajátjuknak tekintik, és csak az vezérli, őket szeretné boldogabbnak látni. Csodálatos érzés keríti hatalmába, az igazi önzetlen szeretet és ezt most tettekkel is kimutatja. Nem csoda, ha ennek köszönhetően a népszerűsége nő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!