Asztrológia

2019.02.09. 08:24

Napi horoszkóp – 2019. február 9.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a tizenkét csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a tizenkét csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Kos jegyében áll, kellemetlen fényszögben a Szaturnusszal. Sok stresszel és nyugtalansággal kell számolnia, igyekezzen nem összeveszni a családtagjaival!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Most szüksége lesz a józan eszére. Érdeklődése olyan személy felé fordul, akit eddig elérhetetlen álomnak hitt. Most azonban új megvilágításban látja a saját szerepét, eljött a pillanat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha most keres partnert, fogadja el barátai meghívását. Egy születésnapi vagy névnapi ünnepség ragyogó alkalom a barátságok kötésére, és talán épp egy ilyenből szövődik majd a várva várt szerelem.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Családi harmóniára törekszik, biztonságot és nyugalmat teremt maga körül. Vidámsága a többiekre is átragad. Minden célját elérheti, csak nem szabad kapkodnia.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma csak nagyon finom érzékkel és diplomáciával tud előrejutni. Akkor is vegye figyelembe a többiek kisebb panaszait, ha ezzel az idegeire mennek.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az elmúlt hét fárasztó munkája és egyhangúsága után a hét vége kikapcsolódást hozhat. Nagyon jónak fogja érezni, hogy az élet gyakorlati oldalaira is odafigyelhet végre.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Izgatottan készülődik egy eseményre, mert úgy véli: most alkalma nyílik rá, hogy megcsillogtathassa jóltájékozottságát. Szerelme különös dolgokkal kápráztatja el.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma a családja álljon a legfontosabb helyen. A közös programok óriási összekovácsoló erővel bírnak. Ha egyedül él, akkor a barátaival töltheti ezt a szórakoztató napot.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Töltse a szombatot azokkal, akik igazán sokat jelentenek önnek. Egy baráti bulin olyan rég látott ismerősökkel is találkozhat, akikre régen nagyon sokat adott.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Meggyőződése, hogy igaza volt egy vitában, de azért nem kell ezerszer elmondani, hogy ezt megmondta előre. Legyen toleráns másokkal szemben. Sokat gondol egy távol élő személyre.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Használja a mai napot, hogy felvegye a kapcsolatot egy családtagjával, akit az utóbbi időben elhanyagolt. Nagy lesz az öröm, régebbi viszályokat elsimíthatnak.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma szeretné élvezni az életet, ezért keresi a szórakozás minden formáját. Ne sajnálja a pénzt, ha kényeztetni szeretné magát vagy a partnerét! Persze vannak olyan programok is, amelyek ennek a célnak megfelelnek, és egy fillérbe sem kerülnek.


[related-post post_id="4136374"]

[related-post post_id="4135817"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!