Autó - Motor

2017.09.18. 11:21

A pontszerzésnek örülhetünk, de ebben most több volt

Juhász Csaba autóversenyző beszámolóját olvashatják a 6. Nova Gorica Rally után.

Juhász Csaba autóversenyző beszámolóját olvashatják a 6. Nova Gorica Rally után.

Juhász Csaba - Juhász István

Renault Megane RS - Juhász-Média Kft.

Nova Gorica Rally - 2017.09.08-09.

Juhász Csaba: Egy nagyon nehéz hétvégén vagyunk túl. Talán életem eddigi legnehezebb versenye volt. Nagyon trükkös gyorsaságik voltak, rengeteg ugratóval, ami után mindig kanyar következett. Két felírásból lehetetlen volt felvenni a versenyt a helyi versenyzőkkel. Viszont sikerült egy jó itinert írni, és abból végig maximálisan koncentrálva (hála a több hetes Neurofeedback tréningnek), tudtunk egy elfogadható tempót menni. Még úgy is helyt álltunk, hogy a 22 km-es gyorsasági végére mind a kétszer beesett a fékpedál, és fék nélkül kellett teljesíteni a gyorsasági végét.

Az első nap után így öten voltunk harcban a negyedik helyért 10 másodpercen belül‎, de sajnos másnap a rossz gumi választásommal elment a verseny. Extra esős gumit raktunk fel mind a két körre, mert a szervizparkban szakadt az eső, de a gyorsaságin egy szem eső sem esett, így a többiekkel szemben nagy hátrányt szedtünk össze.

Nyolcadikok lettünk a Mitropa kupában, az ERT-ben pedig kategória ötödikek. A pontszerzésnek örülhetünk, de ebben most több volt. Az mindenképpen biztató, hogy még így is jó pár pálya ismerettel rendelkező helyi ‎versenyzőt tudtunk magunk mögé utasítani.

Következő bevetés Bassano-ban lesz szeptember végén, ahol mi is már jártunk egy párszor, így nem leszünk hátrányban a többi Mitropás versenyzőhöz képest a pálya ismeretet tekintve.

Köszönet a csapatnak a remek munkáért és külön köszönet a feleségemnek a Neurofeedback tréningért.

Köszönjük Partnereink segítségét!

- Hajósi Miklós -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!