Autó - Motor

2017.10.17. 09:06

Szeretnénk egy jó eredménnyel zárni a szezont!

Ezen a hétvégén a Mitropa Rally Cup bajnokság utolsó fordulóján vesz részt Juhász Csabi és Juhász Pisti a jól megszokott, a német közönség által is ismert Renault Megane RS-el. Csabi beharangozóját olvashatják.

Ezen a hétvégén a Mitropa Rally Cup bajnokság utolsó fordulóján vesz részt Juhász Csabi és Juhász Pisti a jól megszokott, a német közönség által is ismert Renault Megane RS-el. Csabi beharangozóját olvashatják.

Juhász Csaba - Juhász István

Renault Megane RS - Juhász-Média Kft.

3-Städte Rally - 2017.10.20-21.

Juhász Csaba:

Elérkezett a Mitropa Kupa idei szezonja az utolsó állomásához, a 3-Städte Rallye-hoz. Számunkra nagyobb téttel sajnos nem bír a futam. A bajnokság szempontjából, az érmes reményeink a Baranya Kupán elszálltak a meghibásodott tápszivattyúval együtt (kukába vágtam).

Szeretnénk egy jó eredménnyel zárni a szezont, felállni a dobogóra. Még akkor is, ha a sok egyenes nem kedvez az autónknak, mert legalább 40 lóerővel vagyunk lemaradva a Mitsubishik- től. Sajnos ezen a versenyen a motor erő döntő lesz‎. Komolyabb esőt nem jósolnak (a Pirelli extrém vizes gumijaival előnyben lehetnénk), így csak magunkra számíthatunk.

Van némi tapasztalatunk, indultam már itt egy párszor. Talán az egyik gyorsasági ugyanaz lesz, mint tavaly. Bár itt semmit sem lehet tudni‎, olyan sűrű az úthálózat, hogy mindig elő tud rukkolni a rendező egy régebbi szakasz teljesen új, átalakított verziójával. És máris dobhatjuk a tavalyi itinert a kukába. Az üzemanyag szivattyú mellé.

Minden pályát kétszer lehet ‎felírni és a rendező idén először betett a programba két vadi új ausztriai gyorsaságit is. Egy kicsit feszített lesz az időterv, de ezt erre felé már megszoktuk. Pénteken pályabejárás kettőig, majd délután rajt. Sötétben két szakasz, csak az izgalom kedvéért, reméljük esőben, és szombaton jön a java.

Taktikánk nincs, ez az autó úgyis a kanyarokban gyors, megpróbálunk ott gyorsak lenni. A lényeg, hogy ki fogjuk préselni az autóból az utolsó szuszt is, a szezon utolsó versenyén már nem kell az autót beosztani.

Köszönöm mindenkinek, aki segített! Köszönjük Partnereink segítségét!

- Hajósi Miklós -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!