Autó - Motor

2018.01.04. 10:59

A végeredmény elfogadható!

Juhász Csabi beszámolója a 19. Szilveszter Rallye után, ahol három nap alatt, egy tesztet és hat gyorsot teljesített navigátorával, és a csapatával.

Juhász Csabi beszámolója a 19. Szilveszter Rallye után, ahol három nap alatt, egy tesztet és hat gyorsot teljesített navigátorával, és a csapatával.

Juhász Csaba - Juhász Zsolt

Mitsubishi EVO X. - Juhász-Média Kft.

19. Szilveszter Rallye - 2017.12.27-29.

December 27-29-én rendezték a 19. Szilveszter Rallye-t, amelyet izgalommal vártunk. Ez volt az első aszfaltos versenyünk a Mitsubishi EVO X-el, összességében pedig a második futamunk az autóval. Hogy ne legyen egyszerű a feladat, arról az égiek gondoskodtak, az első gyorsaságin szakadt az eső. Mivel semmilyen tapasztalatunk nem volt az autóval ilyen körülmények között, ezért az első szakasz volt az éles teszt. Ez meg is látszott az eredményen, mert sikerült kétszer is meglátogatnom a kavicságyat. Sok időt vesztettünk mire visszajöttünk a pályára. Próbáltunk elsőre egy erős tempót autózni, de ilyenkor benne van a hibázás lehetősége. A szervizeben állítottunk az autón, közben a pálya is száradt, ezért sikerült a második gyorsaságin egy jó időt autózni. Másnap reggel egy kis hóesés fogadott minket, de nem maradt meg aszfalton, csak nedvessé, csúszóssá vált az út. Nagyon élveztük, az első napi beállításokkal jól működött az autó. Egyre gyorsabbak és magabiztosabbak lettünk, próbáltuk feszegetni az autó határait. A végeredmény elfogadható, főleg, hogy nem tudjuk, hogy ki milyen szűkítővel és üzemanyaggal ment.

Legközelebb január 13-án Kiskunlacházán tesztelünk, próbáljuk még jobban megismerni az autó beállításait és határait.

Köszönjük Partnereink segítségét!

- Hajósi Miklós -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!