Autó - Motor

2018.07.20. 07:07

Cél, hogy teljesítsük a versenyt!

Interjú Juhász Csabi rallyversenyzővel a következő ERC futam előtt.

Interjú Juhász Csabi rallyversenyzővel a következő ERC futam előtt.

Juhász Csaba - Juhász Zsolt

Mitsubishi EVO X - Juhász Média Kft.

Rally di Roma Capitale

2018.07.19-22.

19-én Kvalifikáció lesz, majd shakedown. Ti azon részt vettetek. Hogy sikerült teljesítenetek?

- Túl vagyunk a kvalifikációs szakaszon. Eléggé biztonsági tempót mentünk, nem akartuk leamortizálni a kocsit, ráadásul nagyon rossz állapotban volt a pálya, egy defekt nem jött volna jól. Rég ültem már az autóban, ez volt most a verseny előtti teszt. Próbáltam bemelegedni a versenyre.

Pénteken egy majd két kilométeres városi gyors vár rátok. Lesz keresztbe menetel?

- Az egyetlen cél, hogy teljesítsük a versenyt. Szeretnék minél több tapasztalatot szerezni. Nagyon sűrű ez a hét. Mi egy kis csapat vagyunk, számunkra ez egy nagy kihívás. Nagyon sok energiába került idáig is eljutni.

Szombaton bemelegítésnek hét gyors vár rátok, majd vasárnap szintén. Új pályák, új verseny ismerős autó. Tizenöt gyors több mint 200 kilométer gyorsasági szakasz.   Mi is a cél ezen a versenyen? Négyen lesztek az ERC2 kategóriában. Hol is szeretnétek végezni a verseny végére?

- A többiek, már sokkal több tapasztalattal rendelkeznek, ami óriási előny számukra. Én azzal is boldog leszek, ha át fogunk gurulni a cél dobogón.

Köszönjük Partnereink segítségét!

- Hajósi Miklós -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!