Autó - Motor

2018.11.12. 10:55

Zséda is Nyíregyházán ralizott

Nyíregyháza - Pénteken az I. Nyíregyháza Rally vendégeként Nyíregyházán járt Zséda.

Nyíregyháza - Pénteken az I. Nyíregyháza Rally vendégeként Nyíregyházán járt Zséda.

Totálisan felforgatta a város életét a ralibajnokság pénteki futama, amely 13 órától egészen az esti órákig tartotta izgalomban az autósport szerelmeseit és a kíváncsi érdeklődőket. Nemcsak a neves pilótákkal találkozhattak a rendezvényre kilátogatók: aki szemfüles volt, bizony Zsédával, a közismert énekesnővel is összefuthatott.

E-mobil nagykövet

Zséda az elektromobilitás nagyköveteként érkezett a megyeszékhelyre a sporteseményre. Mellette Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője és Szujó Zoltán újságíró, sportriporter szintén nagykövet.

A művésznő korábban is kiemelt figyelmet fordított a környezetvédelemre, így külön megtiszteltetés volt a számára a felkérés. Tavasztól elektromos meghajtású autóval közlekedik, és mint mondja, ez teljesen más életformát jelent. Nagyon boldog, hogy elektromos autót használhat, amivel csökkentheti a környezetszennyezés mértékét. Noha Zséda a csendes autózást részesíti előnyben, izgatottan várta, hogy Szabó Krisztián ralikrossz Európa-bajnok mellett átélhesse az autóversenyzés élményét is. Az énekesnővel készült hosszabb interjút hamarosan nálunk is elolvashatják.

GE


[related-post post_id="4046651"]

[related-post post_id="4045094"]

[related-post post_id="4044912"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!