Autó - Motor

2018.12.25. 08:45

A Szilveszter Rali visszavár

Az évet autóversennyel zárja a Dudás Gergő - Szabó Krisztián ralipáros.

Az évet autóversennyel zárja a Dudás Gergő - Szabó Krisztián ralipáros.

  • Szilveszter Rallye - 2018.12.27-29.
  • December 27-29-én kerül megrendezésre a 20. Szilveszter Rallye a Hungaroring területén, ahol ők is tiszteletüket teszik, most egy Mitsubishi EVO IX.-el.

    A látványosra sikeredett Mikulás rali után kis pihi és irány a Hungaroring. Korábban indultál már ott milyen élményeid vannak a versenyről?

    - Sziasztok! Igen, látványban nem volt hiány, ahogyan tapasztalatokban sem. Új verseny, új körülmények várnak ránk. Tavaly a Citroënnel indultam a Ringen. Élveztük, ahogy minden egyes percet, amit autóban tölthetünk! Igazából az év vége már csak erről szól. Szeretjük ezeket az év végi buliversenyeket.

    Most merőben más pálya és más autó áll a rendelkezésedre. Mit gondolsz az előző versenyről tudsz tapasztalatot áthozni a mostanira?

    - Igen, ahogyan én néztem a belső gyorsasági érdekes lehet. Ide-oda, össze-vissza fogunk bent menni. Várjuk nagyon Tiánnal. Ha netán idén is eső lesz, nagyon oda kell majd figyelni az ideális ívek megválasztására. A felgumizott ring nagyon tud csúszni, ha ráesik az eső. Hóra nem számítok, de lehet az lenne az igazi.

    Több mint ötven kilométer vár rátok a két nap alatt, plusz lesz tesztnap is számotokra. Mi a cél ezen a versenyen?

    - Jól szeretnénk magunkat érezni. Szeretnénk úgy lezárni az évet, hogy mindenkinek jó a kedve és mindenki mosolyog. Szeretünk minden percet amit az autóban tudunk tölteni. Úgyhogy menjünk és csináljuk! Nagyon várjuk már!

    Partnereink segítségét köszönjük!

    - Hajósi Miklós -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!