Autó-motor

2020.07.23. 11:05

Új Yaris premier a Toyota Titán Családi Fesztiválon 07.27-én

Július 27-én, a Toyota Titán Családi Fesztiválján minden családtag talál kedvére való fellépőt! Testközelből is bemutatkoznak a hétüléses családbarát modellek, a Proace Verso és Proace City, a fesztivál csúcspontja pedig a közönségkedvenc Toyota Yaris új generációjának egész napos premierje lesz!

A nyíregyházi Toyota-márkakereskedés 2020. július 27-én, hétfőn, 09:00-tól a Nyíregyháza, a Debreceni út 222. szám alatti bemutatóteremben várja az érdeklődőket a következő autós és családi programokkal.

Az új Yaris: A fesztivál csúcs-fellépője egy kompakt megasztár – eddig csak Európában több mint négy-millió Toyota Yaris talált gazdára. A negyedik generáció még fejlettebb motorral robban be a piacra, akár 80%-os elektromos autózást biztosítva a városban.

Hogy még személyesebb legyen a Toyota-élmény: a Toyota Titán Családi Fesztivál résztvevői a virtuális technika segítségével beleülhetnek a saját maguk által tervezett, új generációs Yaris-ba.

Az új Yaris mellett a családi fesztivál kiemelt fellépője a hétszemélyes Toyota Proace City. Magyarország legújabb hétüléses modellje családbarát támogatással most 3.800.000.- Ft-ért lehet a nagycsaládoké.

A Toyota Titán Családi Fesztiválon az autós programok mellett gyermekkorunk egyik kedvenc játékát is felelevenedik: memória-játék Toyota-generációkkal kicsiknek és persze nagyoknak! A vendégeinknek továbbá nyereményjátékon is részt vehetnek – mindezt 2020. július 27-én, hétfőn, 09:00-tól!

A Toyota Titán címe: Nyíregyháza, Debreceni út 222.

Nézze meg a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">kedvcsináló videónkat itt és értesüljön a Családi Fesztivállal kapcsolatos újdonságokról az esemény facebook-oldalán!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!