Balmazújváros hírei

2012.08.31. 07:26

A Napló ebben az évben is vigyáz a gyerekekre

Debrecen - „A Napló vigyáz a gyerekekre” című akciónk keretében a korábban megszokott módon figyelemfelkeltő táblákat helyezünk el az iskolák közelében.

Debrecen - „A Napló vigyáz a gyerekekre” című akciónk keretében a korábban megszokott módon figyelemfelkeltő táblákat helyezünk el az iskolák közelében. Ebben az évben szeptember 1-től a hajdú-bihari városok közül  Hajdúnánás, Téglás, Berettyóújfalu, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, Nádudvar, Balmazújváros településeken találkozhatnak a Naplós táblákkal.

Csak óvatosan!

Célunk, hogy még inkább felhívjuk az iskolákhoz közeledve az autósok figyelmét arra, hogy újra megkezdődött a tanítás, óvatosan és körültekintően vezessenek. Minden évben amikor a hosszú nyári szünet után ismételten beindul a suli, igyekszünk  felvenni a korábbi ritmust, próbálunk időben odaérni gyerekeinkkel az órakezdésre és utána munkába. Esetenként késésünket lendületesebb tempóval korrigáljuk, ami pár percet ugyan lefaraghat a hátrányból, de ha nem vagyunk elég körültekintőek, sokba kerülhet. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani akciónkkal, gondolva a gyerekek testi épségének megóvására.

Ne a tábla miatt

A Napló tábláit most is igyekszünk olyan forgalmas helyekre kitenni, ahol az iskolák közelében gyalogátkelőhely van és ez önmagában is a  kresz szabályainak betartására inti az autóvezetőket. Sajnos  minden iskolához nem áll módunkban táblát elhelyezni, csak néhány településre jutunk el akciónkkal. Kérjük autóvezető társainkat, hogy lassítsanak és legyenek türelmesek, ott is, ahol nincs „A Napló vigyáz a gyerekekre” tábla! HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!