Balmazújváros hírei

2012.11.16. 20:00

Átrohantak a nyíregyháziakon

A Balmazújváros tíz góllal nyerte a presztízsmeccset.

A Balmazújváros tíz góllal nyerte a presztízsmeccset.Hát nem úgy sült el, ahogyan azt a vendégek szerették volna. A másodosztályú férfi kézilabda bajnokság Keleti-csoportjában rangadót játszottak Debrecenben. A listavezető és a hazai meccseit albérletben játszó Balmazújváros az azonos pontszámmal bíró, második helyen posztoló nyíregyháziakat fogadta.

A presztízsmeccsen jobban kezdtek az újvárosiak, amíg a vendégek elpuskázták a lehetőségeket, hétméterest hibáztak, Kaplonyiék mindezeket gyors kontrákkal büntették, és állva hagyták a nyíregyháziakat. A hajdúságiak előnye csak nőtt és nőtt, Tarnavölgyiék pedig nem találták az ellenszert. Szünetben valamelyest rendezték soraikat Vargáék, a második játékrészben már kiegyenlítettebb volt a meccs, ezt a játékrészt hiába hozták ikszre Braunék, a különbség megmaradt, így a balmazújvárosiak biztosan nyerték a rangadót. A pályaválasztónál az egykori nyíregyháziak vitték a prímet, így a már említett Kaplonyi, Kőrizs kapus és István.

Jegyzőkönyv

Balmazújváros-Nyíregyháza-Nyír-Komplett 31-21 (18-8)

Debrecen, 250 néző, v.: Maczkó, Hargitai.

Nyíregyháza-Nyír-Komplett: Gadnai-Szöllősi 1, Tarnavölgyi 2, Varga L. 2, Braun 1, Bursac 4, Vasas Gy. 3. Csere: Erdős 1, Dancs 1, Bécsi 4, Szűcs 2/2. Edző: Bartha Dénes.

Kiállítások: 2, illetve 8 perc. Hétméteresek: 1/1, illetve 4/2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!