mennyei megyei II

2019.09.20. 08:18

„Szerettünk volna egy pályaavató meccset játszani, de sajnos egyetlen püspök sem ér rá, a pápa pedig beszorult egy liftbe. ”

Labdarúgás: megyei II. osztály, 7. forduló, (kezdés: 16, ifi: 14)

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Fabók István, a Kék edzője

Tiszavasvári (7.)–Kállósemjén (5.): – Nem tudom, hogy mit szeretne kifőzni Tiszavasvári, de szerintem a Kállósemjén egy jó Lábassal fog érkezni.

Geszteréd (15.)–Nyírlugos (16.): – Köztudott, hogy a levegő ura Torghelle Sanyi, Geszteréden meg Balázs Peti. Ha a látási viszonyok megfelelőek lesznek, és a széljárás kedvező, akkor szerintem Peti megint bólint.

Levelek (13.)–Kálmánháza (12.): – Mindkét csapatról vannak felvételeink, de a videóelemzőnk már három hete nem tud kijönni a sötét szobából.

Bököny (10.)–Encsencs (11.): – Ha a Téglásról érkező fiúk megszokják a szabolcsi légkört, akkor úgy fognak muzsikálni, mint a Havasi húsz ötvenig.

Nyíribrony (9.)–Rakamaz (2.): – Nem irigyelem a VAR-fiúkat, szerintem ezután a meccs után mindenképpen le fogja adni a szerkót.

Kék (6.)–Kótaj (1.): – Szerettünk volna egy pályaavató meccset játszani, de sajnos egyetlen püspök sem ér rá, a pápa pedig beszorult egy liftbe. Így nincs mit tenni, idegenben játszunk otthon.

Apagy (4.)–Nagykálló (3.): – Ami biztos, az az, hogy vasárnap lesz a meccs, ha ikszelnek, akkor az jó, ha nem, akkor is.

Nyírbéltek (14.)–Tiszalök ((8.): – Lehet, hogy jobban járna a két csapat, ha kő-papír-ollóval döntenék el a meccset, amennyiben ez így nem megy, akkor ajánlok nekik egy Kéktúra-útvonalat.

Nyírség csoport

Tippel: Kertész Milán, a Ladány TC edzője

Tuzsér (13.)–Szabolcsveresmart (7.): – Érzésem szerint a Veresmart jobb csapat annál, mint amit mutatott, ezért bravúrt várok tőlük.

Őr (9.)–Ajak (16.): – Döntetlenszagú...

Ladányi TC (12.)–Vaja (5.): – Nehéz meccs­re számítunk, de szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Nyírkarász (10.)–Demecser (8.): – Hazai győzelem.

Ópályi (15.)–Berencs FC (3.): – Ha a vendégek odafigyelnek, újabb győzelmet aratnak.

Gergelyiugornya (6.)–Pátroha (4.): – Az ugornyaiak fognak nyerni.

Fényeslitke (14.)–Nyírmada (11.): – Amennyiben a madaiak hozzák az elmúlt hetekbeli formájukat, akár nyerhetnek is.

Gyulaháza (2.)–Dombrád (1.): – Igazi rangadó, bármilyen eredmény előfordulhat.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Elek László, a Milota edzője

Jánkmajtis (4.)–Beregdaróc (9.): – Még nem kell kongatni a vészharangot Jánkon, elég sok meccs van még hátra, hogy megnyerjék a bajnokságot. A nagy méretű pálya előnye miatt esélyesebbek a hazaiak.

Csenger (2.)–Nábrád (13.): – A Csenger hazai pályán nagyon erős. A Nábrádiaknak ezen a meccsen is túl kell lenni, majd jövő héten javítanak. Hazai győzelem.

Tisztaberek (8.)–Milota (10.): – A hazai csapat eddig szoros meccseken van túl, egy kivételével. Remélem most egy szoros, jó eredményt el tudunk érni szombaton, ha a meghatározó játékosaink bevethetőek lesznek.

Hodász (14.)–Vámosoroszi (1.): – A hodászi csapat csak a hazai pálya előnyében bízhat a meglepetéshez. Minden másban a vendégek az esélyesebbek. Nem lesz egyszerű a listavezetőnek az a 90 perc, de megszerzik a győzelmet.

Nyírcsaholy (3.)–Csengersima (5.): – Szerintem a forduló legizgalmasabb párosítása ez a mostani helyzetben. A Nyírcsaholy otthon nagyon gyors és eltökélt, egy nagy pofonból szeretne felállni, míg a Csengersima mindig győzelemre tör, ráadásul a múlt héten nagyszerű győzelmet szerzett. Ha csak ezeket nézzük, akkor már jó mérkőzésre van kilátás. Döntetlen.

Kocsord (6.)–Szatmárcseke (15.): – A tabellát nézve ez a meccs tuti hazai győzelem, ráadásul tudjuk, hogy most Kocsordon jó csapat van, de a vendégeknél vannak jó játékosok, és egyszer minden rossz sorozatnak meg kell szakadnia. Sok sikert Feri, nehéz lesz!

Nyírvasvári (11.)–Kölcse (7.): – Otthon eddig jól szerepel a vasvári. Az újonc lendületével most is van esélye jó eredményt elérni. Minden attól függ, hogy a vendégek milyen kerettel utaznak el. A csapatok eddigi eredményeit tekintve döntetlen .

Terem (16.)–Nagydobos (12.): – A teremi csapat már nem a tavalyi, a szoros eredményei is mutatják. A középcsapatokat meg tudja szorongatni, most hazai pályán főként lesz rá alkalma, de a nagydobosiakat esélyesebbnek tartom a győzelemre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában