boon-sportoldal

2008.03.10. 17:49

A mankót már eldobta

<p>Lőrincz Attila, a 2007-es salakmotoros utánpótlás bajnoka a kistokaji színeket 2008-tól narancssárga-feketére cserélte. A 17 esztendős vaspapucsos ugyanis a Speedway Miskolc színeiben próbál eleget tenni az idei kihívásoknak.</p>

,,Nagyon tetszett a szombati népkerti edzés!” – jelentette ki a miskolci születésű motoros. ,,Nemrégiben Gyulán tréningeztem, így ez volt az idei második gyakorlásom az oválon. A lábam miatt ugyan még nem tudtam teljes erőbedobással gyakorolni, azonban hiszem, hogy nem lesznek gondjaim. A beállításokat megnéztük, és aminek el kellett, az el is romlott. De jobb is, hogy most, mint, amikor már élesben, csapatban kell majd húznom!”

Céljairól, elvárásairól a következőket mondta a Borsod Online-nak a junior korosztályú versenyző:
,,Minél többször szeretnék a csapatban szerepelni. Tavaly már volt lehetőségem belekóstolni a lengyel ligába, de ez az esztendő más lesz, mert most nagyon jó és erős csapat lehet a Speedway Miskolc. Nagyon kemény lesz a liga, de számomra a junior bajnokik sem lesznek könnyűek. Jelen pillanatban – az első bajnokin – még a dobogó is elég dolgos lesz. Az edzések? Nagy öröm és segítség ebből a szempontból is a Speedway Miskolc, hiszen sok mindent elleshetek a többiektől. Úgy érzem, hogy elindult valami velünk kapcsolatban, aminek, ha élünk vele, akkor lesz látszatja. A csütörtöki és pénteki edzések után bízom benne, hogy vasárnap is lesz szerepem a pályán a lengyelek ellen. Azon leszek, hogy bírjam, ugyanis a lábam még nem olyan erős.”
Nem is csoda, mert Attila január 20-án ,,dobta el” sérülése után a mankót…
,,Fizikailag még kell egy kis idő, hogy száz százalékos legyek” – tette hozzá a fiatal miskolci.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!